15 Dingen die zonder Alex Trebek in gevaar kunnen komen

Inhoudsopgave:

15 Dingen die zonder Alex Trebek in gevaar kunnen komen
15 Dingen die zonder Alex Trebek in gevaar kunnen komen
Anonim

Jeopardy is al sinds de jaren '60 in de lucht. Maar Alex Trebek is sinds 1984 het gezicht van de spelshow, waardoor de geliefde klassieker synoniem staat voor de witharige tv-presentator. Alex host Jeopardy al bijna vier decennia. Het lijkt er echter op dat de tijd van de beroemdheid in de lucht ten einde loopt, aangezien Alex onlangs opende over hoe zijn pensioen eruit zal zien.

Afgelopen maart kondigde Alex aan dat bij hem alvleesklierkanker stadium 4 was vastgesteld, met een 5-jaarsoverleving van slechts 9 procent. De beroemdheid heeft een behandeling ondergaan, waaronder meerdere rondes van chemotherapie, terwijl hij nog steeds afleveringen voor Jeopardy filmt. Tijdens de winterperstour van de Television Critics Association vorige week, zegt Alex dat hij niet van plan is om in "de nabije toekomst" met pensioen te gaan. Maar hij zal uiteindelijk zijn hoed ophangen als zijn toestand zijn werk begint te belemmeren. "Zolang ik vind dat mijn vaardigheden niet te veel zijn afgenomen, en zolang ik het leuk vind om tijd door te brengen met dit soort mensen […], zal ik ermee doorgaan", legde hij uit.

Hoewel Alex erop staat dat hij nog steeds blijft hangen, hebben veel fans de opmerkingen van de gastheer opgevat als een teken dat het einde van een tijdperk nabij is voor Jeopardy. Blijf lezen om 15 dingen te ontdekken die kunnen gebeuren als Alex uiteindelijk met pensioen gaat.

15 Alex heeft niets te zeggen over zijn vervanging

Als iemand weet wat een goede Jeopardy-host moet hebben, dan is het Alex Trebek. Maar de tv-presentator heeft duidelijk gemaakt dat hij niets te zeggen heeft over het inhuren van zijn vervanger. "Ik zal afscheid nemen en ik zal mensen vertellen, vraag me niet wie me gaat vervangen, want ik heb helemaal niets te zeggen", onthulde Alex aan Michael Strahan op Good Morning America.

14 De show krijgt waarschijnlijk een facelift

Afscheid nemen van Alex zal een grote verandering zijn voor Jeopardy. Maar wees niet verbaasd als de producenten dit als een kans zien om het uiterlijk van de spelshow volledig te veranderen. Een bron zinspeelde hierop tijdens een gesprek met Nicki Swift en zei: "Jeopardy is nog steeds een zeer succesvolle show en verdient miljoenen voor het netwerk. Er was geen sprake van dat het zou eindigen nadat Alex met pensioen was gegaan. ' de formule, verander hem niet."

13 Ze willen prioriteit geven aan diversiteit

De grote vraag is wie Alex zal vervangen als hij onvermijdelijk afscheid neemt. Geruchten suggereren dat de producenten van de show hun cast willen diversifiëren door prioriteit te geven aan het inhuren van een vrouw of persoon van kleur. "Praten over zijn vervanging was altijd gericht op het vinden van een vrouwelijke gastheer en iemand van kleur", een bron gedeeld met Nicki Swift.

12 Alex zal tijd hebben om afscheid te nemen

Alex heeft duidelijk gemaakt dat hij in zijn laatste aflevering (wanneer deze wordt uitgezonden) de kans krijgt om fans toe te spreken en een exit-speech te houden. De beroemdheid zei dat hij 30 seconden krijgt, en hoewel hij geen officiële pensioendatum heeft, beweert hij al te weten wat hij gaat zeggen.

11 Beroemde gasten kunnen worden uitgenodigd om te hosten

De producers van Jeopardy weten hoe iconisch Alex is voor de show. Dus hem proberen te vervangen door een andere persoon zou waarschijnlijk een mislukking zijn. Het is waarschijnlijker dat ze verschillende hosts zullen uitproberen om de ontvangst van het publiek te meten, een beetje zoals American Idol deed toen Paula Abdul en Simon Cowell officieel vertrokken. Fans kunnen een mix van beroemde gasten verwachten om te compenseren voor het feit dat Alex een grote rol te vervullen heeft.

10 Alex kan ander werk doen in de showbusiness

Alex Trebek is misschien al 76 jaar oud, maar het zou ons niet verbazen als de beroemdheid zijn hand uitprobeert op ander werk op het kleine (of grote!) scherm. Afgezien van Jeopardy heeft Alex kort aan The Simpsons en Cheers gewerkt. We zouden hem zeker een cameo zien maken of een kleine ondersteunende rol spelen in shows of films in de toekomst, vooral omdat zijn pensioen hem meer vrije tijd zal geven.

9 Hij zal ook liefdadigheidswerk blijven doen

Alex is een groot voorstander van vrijwilligerswerk en liefdadigheid, dus we betwijfelen of de beroemdheid zal stoppen met zulk goed werk te doen, zelfs als hij een stap terug doet uit Jeopardy. Volgens Nicki Swift heeft de tv-presentator miljoenen gedoneerd aan het Alex Trebek Forum for Dialogue, een denktank die het publieke debat in zijn geboorteland Canada bevordert. Hij heeft ook gedoneerd aan verschillende instellingen, waaronder een schenking van $ 1 miljoen aan de Fordham University in 2015 (zijn zoon is een alumnus).

8 Jeopardy nadert mogelijk de finale van de serie

Jeopardy gaat nog steeds goed - het heeft niet alleen een hoop hoopvolle deelnemers, maar de kijkcijfers van de show zijn veelbelovender dan ooit. Maar aangezien de show al 36 jaar in de lucht is, zou het ons niet verbazen als ze Alex' exit gebruikten om de show officieel te sluiten. Zelfs als ze het proberen met een nieuwe presentator, kan een dip in de kijkcijfers precies zijn wat de show nodig heeft om de seriefinale aan te kondigen.

7 Alex gaat door met chemo

Alex Trebek worstelt al enkele jaren met kanker. De tv-presentator zal waarschijnlijk doorgaan met chemotherapiebehandelingen, zelfs nadat hij zijn hoed heeft opgeheven, totdat zijn prognose verbetert. In een gesprek met CNN eerder dit jaar gaf Alex toe dat hij van een van zijn medicijnen was afgehaald, maar hij moest verder worden getest om te bevestigen hoe zijn lichaam op de algehele behandeling heeft gereageerd.

6 De herhalingen zullen waarschijnlijk doorgaan

Hoewel Jeopardy nog steeds nieuwe afleveringen produceert, zijn de meeste afleveringen die op tv worden afgespeeld, herhalingen van de afgelopen jaren. Fans zullen Alex nog steeds als gastheer willen zien, zelfs als hij officieel met pensioen is, dus we kunnen verwachten dat veel tv-stations herhalingen zullen blijven maken. Eerlijk gezegd heeft de pensionering van Alex hernieuwde publiciteit voor de show gebracht, wat betekent dat er meer herhalingen kunnen zijn dan ooit.

5 Alex zal zijn tijd aan de bouw besteden

Hoewel het hosten van Jeopardy misschien zijn eerste liefde is, heeft Alex ook een andere passie: bouwen (hij heeft zelfs 27 jaar lang het huis van zijn familie gebouwd!). In een gesprek met Good Morning America bespreekt de gastheer zijn passie voor het doen van projecten voor woningverbetering in het hele huis, iets dat waarschijnlijk nog meer van zijn tijd in beslag zal nemen wanneer hij officieel zijn pensionering aankondigt.

4 Er kan een nieuwe host zijn tegen 2021

Volgens rapporten neemt Jeopardy momenteel nieuwe afleveringen op voor het huidige seizoen. Dit betekent dat fans waarschijnlijk een handvol nieuwe afleveringen met Alex Trebek zullen hebben die tot het einde van het jaar zullen duren. Maar als Alex met pensioen gaat, zoals hij al zei, betekent dit waarschijnlijk dat de show tegen 2021 een nieuwe presentator moet inhuren.

3 Alex zal waarschijnlijk nog gastoptredens maken

Alex Trebek is waarschijnlijk de grootste fan van Jeopardy ter wereld. Hij was altijd lovend over de show, zelfs nu zijn rol misschien ten einde loopt. Gezien de speciale band die Alex voelt met Jeopardy, zal hij waarschijnlijk gastoptredens maken (zelfs alleen maar backstage) als hij met pensioen is. We betwijfelen of veel dingen hem weg kunnen houden!

2 Niemand zal het Guinness World Record van Alex breken

Dat klopt - Alex is een Guinness World Record-titelhouder. In 2014 kreeg de beroemdheid een prijs voor "de meeste afleveringen van spelshows die door dezelfde presentator worden gepresenteerd", wat niet verrassend zou moeten zijn na 36 jaar in dezelfde rol. We betwijfelen of degene die Alex' schoenen vult ooit in staat zal zijn om zo'n prestatie te verslaan.

1 Alex denkt dat de show gewoon een succes zal blijven

Jeopardy is moeilijk voor te stellen zonder dat Alex Trebek voorop loopt. En hoewel fans diepbedroefd zijn bij de gedachte dat hij met pensioen gaat, is de presentator ervan overtuigd dat de show door zal gaan… en net zo succesvol zal zijn! "Ik weet zeker dat als je ze dezelfde liefde, aandacht en respect geeft die je me hebt getoond", zei hij tegen Good Morning America."Dan worden ze een succes en blijft de show een succes."

Aanbevolen: