20 tv-programma's om naar te kijken als je van kantoor houdt

Inhoudsopgave:

20 tv-programma's om naar te kijken als je van kantoor houdt
20 tv-programma's om naar te kijken als je van kantoor houdt
Anonim

"The Office" is een sitcom die een hilarische kijk gaf op het typische kantoorleven. Het lijkt er inderdaad op dat hier niets saai was. Natuurlijk hadden ze meer tegenslagen dan avonturen. Maar dat leek de geest van deze werkplek niet te temperen. Tegelijkertijd kreeg "The Office" ook lof van critici, wat resulteerde in maar liefst 42 Emmy-nominaties en vijf Emmy Awards tijdens de hele run.

In 2012 kondigde de showrunner en uitvoerend producent van "The Office" Greg Daniels aan dat de show zou eindigen na het negende seizoen. Tijdens een interview met Entertainment Weekly legde Daniels uit: "Je zou een wereld kunnen zien waar nieuwe mensen op de show blijven komen. Maar ik denk dat [we] recht willen doen aan de bestaande personages op de meest creatieve en explosieve manier en dat betekent dat de show in zo'n mate zal worden veranderd dat als er iets zou doorgaan, het niet dezelfde show zou zijn."

Volgens Decider kun je "The Office" nog steeds vangen op Amazon Prime. Tegelijkertijd kun je echter ook deze 20 tv-programma's bekijken:

20 "Cheers" is een klassieke show over vrienden die samenkomen in een bar

In de show 'Proost' is er een bar waar 'iedereen je naam kent'. Daarom wordt deze plek voor veel mensen als een tweede werkplek behandeld. In "Proost" speelt Ted Danson als Sam Malone, een voormalige Red Sox-werper die een bar-eigenaar werd. Tegenwoordig kun je deze klassieke tv-show nog steeds streamen op CBS, Hulu en Amazon Prime, volgens Decider.

19 Zelfs vandaag kunnen we nog steeds geen genoeg krijgen van "Murphy Brown" en haar collega's

"Murphy Brown" is een ander geliefd tv-programma waar kijkers tot op de dag van vandaag geen genoeg van kunnen krijgen. De show draait om sterreporter Murphy Brown en haar collega's van de nieuwsmagazine-serie 'FYI'. Candice Bergen speelt de hoofdrol in de show. In 2018 was de show kort teruggekeerd. Je kunt eerdere afleveringen van de show bekijken op CBS en CBS All Access.

18 "Parks And Recreation" is een andere komedie die zich afspeelt op de werkplek

In deze show is het gemakkelijk te zien dat het leven voor een afdeling parken en recreatie best interessant en leuk kan zijn. In "Parks and Recreation" speelt Amy Poehler als Leslie Knope. Ze wordt vergezeld door Chris Pratt, Aziz Ansari, Rashida Jones, Aubrey Plaza, Nick Offerman, Rob Lowe en Adam Scott. Volgens Radio Times kun je de show streamen op Amazon Prime, YouTube en iTunes.

17 Over 'Silicon Valley' vormen IT-professionals een sterke band op kantoor

In de show "Sitcom Valley" krijg je een hilarische blik op het dagelijkse werk van IT-professionals. In de show spelen Kumail Nanjiani, Zach Woods, Martin Starr, Thomas Middleditch en T. J. Molenaar. Hoewel de show in 2019 zijn laatste aflevering heeft uitgezonden, kun je nog steeds volledige afleveringen van "Silicon Valley" online bekijken op HBO. Ondertussen kun je de show op Amazon Prime bekijken.

16 "Scrubs" biedt een hilarische kijk op het werkleven in een ziekenhuis

"Scrubs" is een populaire tv-sitcom met een onvoorspelbare groep stafleden van het Sacred Heart Hospital. De show liep van oktober 2001 tot maart 2010 en bevatte acteurs Zach Braff, Judy Reyes, Donald Faison, Sarah Chalke en John C. McGinley. Volgens Decider kun je "Scrubs" streamen op Hulu, Comedy Central, YouTube en VUDU.

15 "Superstore" is een sitcom over werknemers in een grote winkel

"Superstore" gaat over een groep collega's die een vriendschap ontwikkelen terwijl ze in een supergrote megastore werken. Het verhaal draait om het personage van America Ferrara, Amy, die is gepromoveerd tot winkelmanager. Samen met haar in deze NBC-show zijn Colton Dunn, Mark McKinney, Nichole Bloom, Lauren Ash, Nico Santos en Kaliko Kauahi.

14 Op "Veep", krijgen we een glimp van het leven in het kantoor van de vice-president

Natuurlijk, we hebben verschillende tv-shows gezien die gewijd zijn aan het leven in het Oval-kantoor. Maar op de show "VEEP" verschoof de focus naar het dagelijkse werkleven in het kantoor van de vice-president. In de loop der jaren heeft de show maar liefst 17 Emmy Awards gewonnen, waaronder Outstanding Comedy Series. In de show spelen Julia Louis-Dreyfus, Anna Chlumsky en Tony Hale. Vandaag de dag kun je de show nog steeds online bekijken op HBO.

13 "30 Rock" neemt kijkers mee achter de schermen van een Amerikaans kabelnetwerk

In '30 Rock' maak je beter kennis met de mannen en vrouwen die achter de schermen van een sketchcomedy-serie dienen. In de serie schittert schrijfster en actrice Tina Fey een Liz Lemon, de hoofdschrijver van een sketchcomedyshow, die het opneemt tegen Jack Donaghy, een nieuwe netwerkmanager gespeeld door Alec Baldwin. Vandaag kun je de show streamen op Amazon Prime.

12 "The Mindy Project" is een komedie over werk en persoonlijke relaties tussen artsen

In de show 'The Mindy Project' ontmoeten we Mindy Lahiri, een gynaecoloog en verloskundige in New York City die met de hulp van haar collega's haar datingleven probeert te verbeteren. In de show spelen Mindy Kaling, Chris Messina, Beth Grant, Ed Weeks en Ike Barinholtz. Tegenwoordig kun je nog steeds afleveringen van de show online bekijken op Fox.

11 "2 Broke Girls" richt zich op twee vrouwen die een cupcake-zaak van de grond proberen te krijgen

In de CBS-sitcom, "2 Broke Girls", ontmoeten we twee vrouwen die vastbesloten zijn een cupcake-bedrijf te runnen, hoewel ze steeds weer geld lijken te verliezen. Gelukkig werken de meisjes ook als serveersters in een restaurant waar hun collega's uiteindelijk hun beste vrienden worden. Tegenwoordig kun je volgens Decider afleveringen van de show bekijken op TBS, YouTube en VUDU.

10 “Corporate” deals met werknemers die voor een multinational werken

"Corporate" is een Comedy Central-show waarin de levens van Jake, Matt en de rest van de medewerkers van Hampton DeVille centraal staan. En zoals de website uitlegde: "Hampton DeVille is een enorm, zielloos conglomeraat dat zijn roofzuchtige klauwen in alles zet, van het bewapenen van clandestiene oorlogen tot het uitbuiten van demonstranten." Tegenwoordig kun je nog steeds afleveringen online bekijken op Comedy Central.

9 Op 'Workaholics' worden drie telemarketeers de beste vrienden

“Workaholics” richt zich op het dagelijks leven van Adam, Anders en Blake. Het zijn drie telemarketeers en beste vrienden die samenwerken, samenwonen en alles daartussenin samen doen. De show met Adam DeVine, Anders Holm, Maribeth Monroe, Blake Anderson en Kyle Newacheck. Volgens Decider kun je afleveringen bekijken op Hulu, Comedy Central, YouTube en Amazon Prime.

8 "Brooklyn Nine-Nine" biedt een andere kijk op het leven binnen de NYPD

In de show 'Brooklyn Nine-Nine' krijg je een andere kijk op hoe het is om voor de New York Police Department (NYPD) te werken. Hier ontmoet je detective Jake Per alta, samen met zijn nieuwe commandant, Ray Holt. De cast bestaat uit Andy Samberg (Per alta), Andre Braugher (Captain Holt), Melissa Fumero, Stephanie Beatriz en Terry Crews. Bekijk de show op NBC en Netflix.

7 Op 'Ugly Betty' krijgt een onwaarschijnlijk meisje een baan bij een modetijdschrift

In de show 'Ugly Betty' zien we een meisje een felbegeerde baan in een modetijdschrift bemachtigen. Betty Suarez is misschien niet je typische fashion-forward vrouw, maar ze is zeker vastbesloten om een stempel te drukken op de werkplek en vrienden te maken. In de show speelt America Ferrera als Betty. Ze wordt vergezeld door Vanessa Williams, Eric Mabius, Michael Urie en Mark Indelicato. Tegenwoordig kun je nog steeds afleveringen van de show online streamen op ABC.

6 "New Girl" Laat ons zien wat er gebeurt als een meisje bij drie mannen intrekt

In de show 'New Girl' besluit een alleenstaande vrouw genaamd Jess bij drie mannen in te trekken nadat ze ontdekt dat haar vriend haar heeft bedrogen. De cast van de show bestaat uit Zooey Deschanel (Jess), Max Greenfield, Lamorne Morris, Jake Johnson en Hannah Simone. "New Girl" zond zijn laatste aflevering uit in 2018. Tegenwoordig kun je echter nog steeds afleveringen van het laatste seizoen online bekijken op Fox.

5 Op 'Vrienden' overleeft een groep opgroeien door bij elkaar te blijven door dik en dun

"Friends" is een met een Emmy Award bekroonde sitcom die ons meeneemt in de levens van zes volwassenen die zo goed mogelijk proberen te overleven in Manhattan. De cast van de show bestaat uit Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer. Vorig jaar brak het nieuws uit dat "Friends" vanaf 1 januari van Netflix zal worden verwijderd. Volgens Cosmopolitan wordt echter aangenomen dat de show beschikbaar zal worden gemaakt op de aankomende streamingdienst, HBO Max.

4 "The Good Place" is waar één vrouw vrienden maakt in het hiernamaals

Op 'The Good Place' ontmoeten we een vrouw genaamd Eleanor die na haar overlijden haar weg vindt naar een hemels hiernamaals. We leren echter al snel dat ze er alleen is vanwege een geval van verkeerde identiteit. En nu moet ze voorzichtig zijn met het verbergen van haar verleden of het risico lopen deze plek te verlaten en de vrienden te verliezen die ze heeft gemaakt. Vandaag kun je "The Good Place" bekijken op Netflix.

3 "Unbreakable Kimmy Schmidt" toont een vrouw die vrienden maakt in de stad na het verlaten van een sekte

“Unbreakable Kimmy Schmidt” is een voor een Emmy genomineerde serie van Tina Fey over een vrouw die net ontsnapt is aan een sekte. Dit jaar lanceert de show een interactieve versie van de show. Volgens Deadline, legt Fey uit: Fans zullen keuzes kunnen maken namens onze personages, waarbij ze verschillende verhaalpaden volgen met natuurlijk verschillende grappen. Ik denk dat het goed bij onze show past en een geweldige manier is om de serie officieel te voltooien.”

2 Zie Steve Carell in een heel nieuw licht op "The Morning Show"

Als je nu meer van Steve Carell wilt zien, hoef je alleen maar "The Morning Show" van Apple TV+ te kijken. De voor een Golden Globe genomineerde dramaserie heeft een spraakmakende cast, waaronder Jennifer Aniston en Reese Witherspoon. In de show portretteert Carell de presentator van de ochtendshow Mitch Kessler die uit de gratie v alt nadat hij werd beschuldigd van seksueel wangedrag op de werkplek.

1 Bekijk hoe John Krasinski een CIA-analist portretteert over “Jack Ryan”

In de serie 'Jack Ryan' portretteert acteur John Krasinski het titulaire personage, een voormalige Amerikaanse marinier die momenteel werkt als analist voor de CIA. De show is gebaseerd op een boek van de beroemde romanschrijver Tom Clancy. Tot nu toe heeft de show twee seizoenen uitgebracht, die je kunt bekijken op Amazon Prime. Ondertussen wordt later dit jaar een derde seizoen verwacht.

Aanbevolen: