Dit is wat de cast van Riverdale heeft gedaan (naast Netflix-favorieten zijn)

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van Riverdale heeft gedaan (naast Netflix-favorieten zijn)
Dit is wat de cast van Riverdale heeft gedaan (naast Netflix-favorieten zijn)
Anonim

Riverdale ging in première in 2017 en is al bijna vier seizoenen een constante geliefde tv-serie. Met veel jonge sterren als jonge volwassenen die in een klein stadje wonen dat meer dan een groot deel van mysterieuze gebeurtenissen heeft, is de show een bewerking van de Archie-stripboekenreeks die de meeste mensen kennen, nadat ze ze als kinderen hebben gelezen.

Of de personages nu met elkaar uitgaan of een groot mysterie oplossen, de serie is binge-waardig en het is een van de leukste shows op tv. En hoe graag we ook elke week op een nieuwe aflevering afstemmen, we vinden het erg leuk om de castleden bij te houden om te zien wat ze doen in hun downtime of bij welke projecten ze momenteel betrokken zijn.

Lees verder om erachter te komen wat onze favoriete sterren uit het populaire tienerdrama de laatste tijd hebben gedaan.

13 Lili Reinhart en Cole Sprouse zijn onlangs weer bij elkaar gekomen en zijn naar Mexico gegaan

Een online E-verhaal van begin januari 2020 zegt dat Lili Reinhart en Cole Sprouse, die Betty Cooper en Jughead Jones spelen op Riverdale, naar Mexico gingen voor een reis.

Toen Cole op een Golden Globes-feestje was met Lily-Rose Depp, waren mensen benieuwd of de Riverdale-sterren nog steeds een ding waren, maar ze zijn gelukkig samen sinds ze zich in september 2019 na een korte breuk met elkaar hebben verzoend.

12 Camila Mendes en Charles Melton zijn onlangs uit elkaar gegaan

Teen Vogue zegt dat Camila Mendes, die Veronica Lodge speelt, en Charles Melton onlangs hun eigen weg zijn gegaan. Fans zullen hem herkennen als hij Reggie Mantle speelt.

De publicatie noemt het "een tijdje uit elkaar", dus misschien zien we ze in de toekomst weer samen. Ze waren een jaar samen.

11 KJ Apa zit in een nieuwe film genaamd I Still Believe en hij zingt er zelfs in

KJ Apa's Riverdale-personage, Archie Andrews, begint de show als superverscheurd tussen sport en muziek, dus het is interessant dat de acteur gaat schitteren in een nieuwe film genaamd I Still Believe. Hij gaat er ook in zingen.

De film komt uit in maart 2020 en zijn tegenspeler is Britt Robertson.

10 Madelaine Petsch omarmt de sneeuw en ging bowlen in haar vrije tijd

We vinden het altijd leuk om onze favoriete Riverdale-sterren op sociale media te volgen en het account van Madelaine Petsch is erg leuk. Als ze Cheryl Blossom niet speelt in het tienerdrama, hangt ze in de sneeuw in haar vrije tijd in British Columbia (en draagt ze een felgroene coltrui). Ze deelde ook een foto waarop ze ging bowlen.

9 Ashleigh Murray gaat naar de Riverdale spin-off Katy Keene

De Riverdale spin-off Katy Keene speelt Lucy Hale (van Pretty Little Liars) in de hoofdrol en gaat in première op 6 februari 2020.

Ashleigh Murray, die Josie McCoy speelde op Riverdale, zal Josie naar de nieuwe show brengen. We kunnen niet wachten om het te bekijken, want het gaat over jonge mensen die proberen hun dromen waar te maken in NYC.

8 Skeet Ulrich ondersteunde co-ster Vanessa Morgan op haar kleine 40-persoons bruiloft

Volgens E Online zijn Riverdale-ster Vanessa Morgan (die Toni Topaz speelt) en Michael Kopech in januari 2020 getrouwd. Ze kozen het historische W alton House in Homestead, Florida voor hun trouwlocatie.

Het was een kleine bruiloft met 40 mensen en Skeet Ulrich was erbij en ondersteunde zijn tegenspeler.

7 Casey Cott ging onlangs naar W alt Disney World

Casey Cott, die Kevin Keller speelt in Riverdale, maakte onlangs een reis naar W alt Disney World en deelde een schattige foto op zijn sociale media-account, die we links kunnen zien.

Het is altijd leuk om te zien wat sterren in hun vrije tijd doen, want we zijn zeker nieuwsgierig naar het leven van de rijken en beroemdheden.

6 Mädchen Amick gooide een SAG-feestje met Peter Facinelli

Volgens de Daily Mail gaven Mädchen Amick (die Betty's moeder Alice speelt) en acteur Peter Facinelli afgelopen januari samen een feest. De bash was een "pre-SAG Awards launch party" voor Mr. Warburton Magazine, aangezien de actrice op de omslag van de publicatie stond.

Elk feest met deze twee als gastheer zou leuk zijn, toch?

5 Molly Ringwald zal in een Super Bowl-commercial zijn waarin ieders favoriete eten wordt gepromoot: avocado's

Mensen kijken graag naar de Superbowl-commercials en dit jaar komt er een heel coole met Molly Ringwald, die Archie's moeder Mary speelt. Ze gaat avocado's promoten, wat niet cooler kan zijn.

Zoals Molly tegen Variety zei: "We hadden echt een gesprek van 20 minuten over avocado's en hoe lekker ik ze vind".

4 Lili Reinhart heeft dapper gedeeld over haar geestelijke gezondheidsproblemen

Volgens ET Canada heeft Lili Reinhart verteld over haar worsteling met geestelijke gezondheid. Ze vertelde de publicatie: "Het was iets dat deel uitmaakte van mijn leven: depressie en angst. Het was iets waar ik nu een soort van omringd door was en waarmee ik nu leef. Mijn ouders hebben me nooit geleerd me ervoor te schamen.".

3 Cole Sprouse laat fans zwijmelen in een nieuwe podcast genaamd Borrasca

Teen Vogue zegt dat Cole Sprouse te zien zal zijn in een "podcastdrama" genaamd Borrasca.

Fans van de acteur zullen het willen bekijken. Volgens Vulture realiseert Sprouse's personage, Sam Walker, zich dat het kleine stadje waarin hij woont veel mysterie heeft, vooral wanneer zijn zus plotseling weg is.

2 Shannon Purser laat fans in op haar charmante innerlijke gedachten op haar Twitter-feed

Shannon Purser, beroemd om haar rol in Riverdale als Ethel Muggs (en ook voor het spelen van Barb in Stranger Things), heeft een echt geweldig Twitter-account dat fans zullen willen volgen.

In een tweet in januari 2020 schreef ze: "Ik dacht echt dat een van mijn buren misschien te hard de deur dichtsloeg laearthquake".

1

Marisol Nichols, die Veronica's moeder Hermione speelt, is betrokken bij liefdadigheidswerk en volgens Variety heeft ze een organisatie opgericht met de naam Foundation for a Slave Free World. Ze richt zich op mensenhandel. Ze vertelde de publicatie: "De enige manier waarop ik voelde dat ik kon slapen, was als ik er dingen aan ging doen.".

Aanbevolen: