15 Grey's Anatomy-personages waarvan we wensten dat ze er nog waren

Inhoudsopgave:

15 Grey's Anatomy-personages waarvan we wensten dat ze er nog waren
15 Grey's Anatomy-personages waarvan we wensten dat ze er nog waren
Anonim

Gezien het feit dat Grey's Anatomy nu al 16 seizoenen in de lucht is, is de meer dan gemiddelde cast van de show te verwachten. Hoewel ons meisje Meredith Gray nog steeds in de buurt is, hebben we vrijwel elk ander origineel castlid uit de serie afscheid moeten nemen. Terwijl sommige chirurgen vertrokken voor grotere en betere banen, gingen anderen in een gloed van glorie naar buiten. Vandaag zullen we al onze vergeten favorieten onthouden!

In dit artikel hebben we 15 Gray's Anatomy-personages geselecteerd waarvan we zouden willen dat ze er nog waren. Ook al weten we dat het voor een paar van deze chirurgen onmogelijk zou zijn om een comeback te maken, de artsen van Gray Sloan Memorial werken altijd hard om vooruitgang te boeken op medisch gebied, dus wie weet?

15 Cristina Yang was het hart van de serie

Ellen Pompeo - Sandra Oh BTS Grey's Anatomy
Ellen Pompeo - Sandra Oh BTS Grey's Anatomy

Hoewel Meredith duidelijk de hoofdpersoon is, is het moeilijk te zeggen waar ze nu zou zijn als Cristina nooit op de foto was geweest. We weten allemaal dat het liefdesverhaal van Meredith en Derek een eeuwenoud liefdesverhaal was, maar we zijn er zeker van dat als fans zouden stemmen op één personage om terug te brengen, het de persoon van Meredith zou zijn, Cristina.

14 april Kepner kan gemakkelijk teruggehaald worden

April Kepner - Jackson Avery - Selfie - BTS - Grey's Anatomy
April Kepner - Jackson Avery - Selfie - BTS - Grey's Anatomy

Sinds april Kepner's vertrek uit de show, zijn er veel geruchten de ronde gegaan over waarom Sarah Drew uiteindelijk uit de serie werd losgelaten. Ongeacht de redenering, het lijkt erop dat de schrijvers haar niet te ver wilden sturen, dus misschien is daar een reden voor? Zoals het er nu uitziet, is April momenteel getrouwd met Matthew Taylor en de twee voeden hun kinderen gelukkig op in Seattle. Hopelijk is er een comeback in de maak!

13 George O'Malley was ons eerste en moeilijkste afscheid

George O'Malley - Glimlachend - Blue Scrubs - Grey's Anatomy
George O'Malley - Glimlachend - Blue Scrubs - Grey's Anatomy

Toen we George verloren, veranderde alles. Hij werd niet alleen van de serie afgeschreven, hij kreeg het afscheid van een held en eerlijk gezegd, zelfs nu is het moeilijk om niet te huilen als je eraan denkt. George speelde de rol van ieders beste vriend. Hij was grappig, lief en ronduit schattig. Hij is absoluut een personage waarvan we zouden willen dat het er nog was.

12 We wisten niet of Meredith het zou halen na het verlies van Derek…

Patrick Dempsey - BTS - Grey's Anatomy - Tafellezing
Patrick Dempsey - BTS - Grey's Anatomy - Tafellezing

Het liefdesverhaal van Derek en Meredith is anders dan alle andere die we ooit op televisie hebben gezien. "Episch" lijkt echt een te licht woord. Niet alleen hielp Derek Meredith om haar jeugdtrauma's achter zich te laten, maar Meredith gaf Derek op haar beurt het leven waar hij altijd van had gedroomd. Tussendoor was het niet altijd gemakkelijk, maar we zouden graag het slechte terugbrengen als we ook het goede weer zouden kunnen hebben!

11 We zullen Shonda nooit vergeven voor wat ze Lexie heeft aangedaan

Lexie Gray - Grey's Anatomy - Lachend
Lexie Gray - Grey's Anatomy - Lachend

Waarom kon niet één van de familieleden van Meredith het overleven?! Het is geen wonder dat ze altijd zo sceptisch is, elke keer dat er een nieuwe verrassingszus in het verhaal wordt geschreven, is de arme vrouw bang dat haar hart opnieuw wordt gebroken. Net zoals mevrouw Lexie, zijn we blij te weten dat zij en Mark ergens samen zijn.

10 Seattle verloor een enorm talent toen Arizona Robbins vertrok

Arizona Robbins - Callie Torres - BTS - Grey's Anatomy - Selfie
Arizona Robbins - Callie Torres - BTS - Grey's Anatomy - Selfie

Zodra Arizona Robbins in de serie kwam, was ze een favoriet bij de fans. Ze reed niet alleen super schattig door het ziekenhuis in haar iconische wheely sneaks, maar ze was de eerste die echt het volledige potentieel van Alex Karev zag. Arizona is de reden waarom Karev kindergeneeskunde heeft gevonden en daarvoor zullen we voor altijd dankbaar zijn. Fans kunnen tenminste gerust zijn, wetende dat de zwangere vrouwen van New York in goede handen zijn.

9 Addison Montgomery ging van schurk naar held

Kate Walsh - Patrick Dempsey - BTS - Grey's Anatomy - Selfie
Kate Walsh - Patrick Dempsey - BTS - Grey's Anatomy - Selfie

Toen Addison Montgomery voor het eerst kwam opdagen om te proberen Derek terug te winnen, waren fans duidelijk een beetje terughoudend om voor haar te vallen. Echter, binnen slechts een paar afleveringen (waarin ze nog steeds de Derek/Meredith-pot aan het opschudden was), konden fans het niet helpen om van haar te houden. Kate Walsh is een echt talent en hoe graag we haar ook weer in Seattle zouden zien, we zijn net zo blij om in plaats daarvan de hele Private Practice opnieuw te bekijken!

8 Susan Gray was de beste ouder die Meredith ooit heeft gehad

Susan Gray - Grey's Anatomy
Susan Gray - Grey's Anatomy

Hier zijn we hier op uit. Ja, Ellis Gray was zeker een held en een inspiratie voor Meredith. De vrouw was echter een echt vreselijke moeder en liet haar dochter met te veel littekens achter om te tellen. Dat gezegd hebbende, Merediths vader, Thatcher Grey, was nog erger. Hoewel Mer eerst de moederlijke pogingen van Susan weerstond, kwam ze uiteindelijk op het idee om een stiefmoeder te hebben. Helaas is Susan ongeveer 2 afleveringen later geslaagd …

7 McSteamy is misschien verdwenen, maar hij zal nooit worden vergeten

Mark Sloan - Callie Torres - Grey's Anatomy - BTS - Selfie - Formele jurk
Mark Sloan - Callie Torres - Grey's Anatomy - BTS - Selfie - Formele jurk

Shonda plaagde ons echt met het vertrek van Mark Sloan. Hoewel hij de vliegtuigcrash overleefde en terugkeerde naar Seattle, duurde hij niet veel langer dan dat. Misschien wilden ze hem terug hebben naar Seattle voor een definitief afscheid van zijn dochter? Hoe ontroerend dat ook is, het waren een paar moeilijke afleveringen om door te komen. Mark speelde een grote rol en we moeten hem nog steeds niet missen!

6 Moest Doc echt zo uitgaan?

Doc - Grey's Anatomy - Hond
Doc - Grey's Anatomy - Hond

Hoewel we begrijpen hoe moeilijk het moet zijn om regelmatig met een hond te filmen, waarom zouden we ons dan voorstellen aan Doc als het enige waarvoor ze hem gebruikten een manier was om Meredith ertoe te brengen Finn te ontmoeten? Merk op dat Finn niet het personage is waar we het hier over hebben. Zelfs toen Meredith een korte periode doorbracht in wat we 'vagevuur' zullen noemen, was de eerste gedachte die ze had: 'waar is Doc?'. We voelen je, Mer!

5 Callie Torres was een rockster

Callie Torres - Arizona Robbins - BTS - Grey's Anatomy
Callie Torres - Arizona Robbins - BTS - Grey's Anatomy

Callie Torres heeft absoluut een geweldige achtbaanrit meegemaakt tijdens haar tijd in de show. Ook al waren er veel gelukkige tijden voor Callie, vooral toen Mark nog in de buurt was, we zagen haar meer lijden dan de meeste andere personages. Velen van ons zijn misschien nog steeds boos op Penny omdat ze Callie hebben meegenomen, maar met enige hoop leven Callie, Arizona en Sophia nu hun beste leven samen.

4 Vergeet Izzie, we willen Denny terug

Denny Duquette - Izzie Stevens - Grey's Anatomy - Glimlachend - Ziekenhuisbed
Denny Duquette - Izzie Stevens - Grey's Anatomy - Glimlachend - Ziekenhuisbed

We hielden allemaal van het liefdesverhaal van Izzie en Denny. Acteur Jeffrey Dean Morgan verkocht ons zijn personage vrijwel zodra hij het ziekenhuis binnenkwam. Hoewel we weten dat zijn karakter waarschijnlijk niet zo belangrijk of gedenkwaardig zou zijn geweest als hij geen relatie met Izzie had gehad, denken we nog steeds dat de meeste fans hem liever terug zouden hebben dan haar.

3 Teddy en Henry kwamen zo dichtbij om alles te hebben

Henry Burton - Owen Hunt - Grey's Anatomy - BTS
Henry Burton - Owen Hunt - Grey's Anatomy - BTS

Henry Burton was een stand-up kerel. Ook al was hij technisch gezien getrouwd met Teddy (destijds was het alleen voor verzekeringsdoeleinden), hij leunde achterover en zag haar op talloze dates gaan, luisterde daarna naar haar verhalen en was al die tijd helemaal verliefd op haar. Hij wachtte geduldig tot ze besefte dat hij degene was en toen ze dat eenmaal deed, hadden ze nauwelijks tijd samen…

2 Stephanie Edwards was een stagiair die we graag hadden gehad

Stephanie Edwards - Grey's Anatomy
Stephanie Edwards - Grey's Anatomy

Toen het tijd was om Stephanie Edwards uit de show te schrijven, was de reden die ze haar gaven voor het vertrek volkomen logisch en we wensten allemaal niets het beste voor Steph. Dat gezegd hebbende, ze was een van de weinige stagiaires die na onze oorspronkelijke groep kwam en die we eigenlijk allemaal leuk vonden, dus het was triest om haar te zien vertrekken.

1 Spoiler-waarschuwing: Alex Karev is weg

Alex Karev - Justin Chambers - Arizona Robbins - BTS - Grey's Anatomy - Selfie
Alex Karev - Justin Chambers - Arizona Robbins - BTS - Grey's Anatomy - Selfie

Voor degenen die de krantenkoppen nog niet hebben gezien, acteur Justin Chambers heeft officieel aangekondigd dat hij niet zal terugkeren naar Grey's Anatomy. Om eerlijk te zijn, hij is al 16 seizoenen een hoofdpersonage, dus het is begrijpelijk dat hij door wil gaan naar nieuwe dingen. Maar het feit dat hij geen echt afscheid van Grey zal hebben, zit ons helemaal niet goed…

Aanbevolen: