Waarom fans nog steeds denken dat Leonard het slechtste personage uit de oerkn altheorie was

Inhoudsopgave:

Waarom fans nog steeds denken dat Leonard het slechtste personage uit de oerkn altheorie was
Waarom fans nog steeds denken dat Leonard het slechtste personage uit de oerkn altheorie was
Anonim

The Big Bang Theory is een show die het juiste recept voor succes vond terwijl het in de lucht was. De serie had een aantal haters, en ja, er zaten veel fouten in, maar dat verandert niets aan het feit dat het een van de meest succesvolle tv-programma's ooit is gemaakt.

De show had een aantal personages en gaststerren, die allemaal geliefd of verafschuwd waren. De personages speelden een grote rol in het succes van de show, maar dit betekent niet dat fans van ze allemaal hielden.

Voor velen wordt Leonard nog steeds beschouwd als het slechtste personage in de show, en we hebben de redenen hieronder!

'The Big Bang Theory' was een hit

Van 2007 tot 2019 was The Big Bang Theory een van de grootste en meest succesvolle shows op tv. Veel concurrenten kwamen en gingen, maar de hitshow was een steunpilaar op CBS tijdens zijn legendarische run op het kleine scherm.

Met een enorm getalenteerde cast in de hoofdrol, was deze show in staat om herkenbare thema's, klassieke sitcom-tropen en nerdcultuur samen te voegen voor iets dat op het juiste moment op televisie kwam. Toen het eenmaal van de grond kwam, was er geen houden meer aan, en het zal voor elke show moeilijk zijn om zijn succes te evenaren.

Vanwege zijn populariteit is het logisch dat deze show ook veel tegenstanders heeft. Dat is niets nieuws, want alle grootste shows van weleer hebben hun haters. Desalniettemin blijven fans van The Big Bang Theory teruggaan en hun favoriete afleveringen streamen, waarbij ze weinig aandacht schenken aan wat nee-zeggers uitspugen.

Een van de vele solide elementen van de show zijn de personages. Sommige zijn echt geweldig, en ze zullen de komende jaren ingebed zijn in de popcultuur. Zoals het geval is met elke populaire show, zijn er echter bepaalde personages in The Big Bang Theory die mensen niet leuk vinden.

Sommige personages worden veracht

Alle meningen over shows en personages zijn geldig, zelfs als ze in strijd zijn met anderen. Interessant is dat het onderwerp van het slechtste personage in The Big Bang Theory vaak naar voren is gekomen, en er zijn altijd enkele interessante keuzes van mensen.

Een Reddit-gebruiker was geen fan van Stuart.

"Stuart, zonder twijfel. Er is zoveel mis met zijn karakter en ik vond het echt niet leuk toen hij een prominenter lid van de show werd. Van de hoofdcast heb ik het gevoel dat ze Raj volledig hebben afgeslacht", schreven ze.

Een andere fan richtte zich op Lucy.

"Lucy is verreweg de slechtste. Haar personage heeft geen plaats in de verhaallijn, behalve om Raj's onhandigheid in het begin aan te vullen. De regel "Ik moet naar de badkamer" werd na de eerste poging moe. Haar aanwezigheid in een scène dempt onmiddellijk de stemming, en ze heeft geen komische waarde."

Contrasterende meningen zijn natuurlijk normaal, maar sommige namen duiken meer op dan andere. Leonard is zelfs een veelvoorkomende keuze voor het slechtste karakter, en daar zijn enkele legitieme redenen voor.

Waarom sommigen denken dat Leonard de slechtste is

Dus, waarom beschouwen sommige mensen Leonard als het slechtste personage in de show? Nou, het komt grotendeels voort uit het feit dat hij heel weinig ontwikkeling onderging tijdens de show op het kleine scherm.

TV Overmind heeft het personage fantastisch beschreven, en ze merken op dat, terwijl andere personages serieuze problemen hebben, Leonard gewoon vastzit in de modder, wat hem als personage pijn deed.

"Leonard heeft vanaf seizoen 1 tot het einde van de show nooit echt veel persoonlijke groei laten zien. Hij was nog steeds een publiekstrekker, in sommige opzichten was hij nog steeds een oplichter en hij had niet veel gedaan met zijn werk om op wat voor manier dan ook vooruit te gaan. Het voelt bijna alsof Leonard een nis vond en zich ingroef, terwijl hij wortels plantte terwijl elke aflevering voorbijging ", schreef de site.

"Het kan zijn dat het de bedoeling was dat hij de enige persoon was die niet veranderde, omdat hij op een evenwichtig punt in zijn leven was dat niet te vreselijk of te perfect was, maar net uitdagend genoeg was dat hij was Het zal niet te arrogant of te timide zijn. Maar dat voelt niet helemaal juist, aangezien Leonard nog behoorlijk timide was toen de show begon, "vervolgde het.

Dit zijn enkele geldige punten, en de site is niet de enige plek waar mensen hebben geklaagd over het gebrek aan ontwikkeling van Leonard.

Leonard Hofstadter is misschien geen slechterik, maar hij is bijna een te veilig personage, grotendeels vanwege een gebrek aan ontwikkeling.

Aanbevolen: