15 weinig bekende details uit de set van TLC's Sister Wives

Inhoudsopgave:

15 weinig bekende details uit de set van TLC's Sister Wives
15 weinig bekende details uit de set van TLC's Sister Wives
Anonim

In de TLC-realityshow 'Sister Wives' krijgen we een beter idee van hoe een polygame relatie echt is. Volgens de officiële website: "Op het eerste gezicht zijn de Browns een typisch grote Amerikaanse familie, maar zoals patriarch Kody uitlegt; 'Ik werd verliefd, werd opnieuw verliefd, en toen nog een keer, en toen nog een keer.'"

Kody is niemand minder dan Kody Brown, de patriarch van de familie. Tegenwoordig heeft hij vier vrouwen - Janelle, Christine, Meri en Robyn. En samen hebben de vrouwen 18 kinderen met Kody. In Sister Wives krijgen kijkers het dagelijkse leven van de familie Brown te zien terwijl ze worden geconfronteerd met problemen met financiën, woonvoorzieningen en alles daartussenin.

Op dit moment is de show al maar liefst 14 seizoenen uitgezonden. We denken echter dat er iets is dat je waarschijnlijk nooit weet over de show. Hier zijn enkele geheimen achter de schermen die we hebben geleerd:

15 Kody geconfronteerd met bigamie-aanklachten in Utah

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Het lijkt erop dat de wet de omstandigheden van Kody en zijn familie niet begreep. In 2010 onderwierpen de autoriteiten Kody aan een onderzoek om te zien of hij de bigamiewetten van Utah overtrad. Volgens Today heeft de familie een verklaring uitgegeven waarin staat: Toen we besloten om deze show te doen, wisten we dat er risico's zouden zijn. Maar omwille van ons gezin, en vooral onze kinderen, vonden we het een risico dat het waard was om te nemen.”

14 Het onderzoek naar Kody en zijn familie werd uiteindelijk gestaakt

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Op een gegeven moment besloten de autoriteiten in Utah dat het niet de moeite waard was om een zaak aan te spannen tegen Kody en zijn polygame familie. Scott Troxel, de woordvoerder van het kantoor van de procureur-generaal van Utah, gaf een verklaring af waarin hij zei: Het is ons standpunt geweest om geen zaken van bigamie tussen instemmende volwassenen te behandelen. We willen onze middelen verstandig gebruiken.”

13 Kody scheidde van een vrouw zodat hij met een andere kon trouwen

zuster vrouwen
zuster vrouwen

In 2015 moest Kody scheiden van zijn wettige vrouw, Meri, zodat hij legaal zou kunnen trouwen met een van zijn andere vrouwen, Robyn. Ondanks dat hij een openlijk polygame relatie heeft, blijkt dat Brown in de ogen van de wet maar met één vrouw tegelijk kan trouwen.

12 Kody scheidde van Meri omdat hij de voorkeur gaf aan de jongste vrouw

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Volgens een rapport van TMZ: "Hij trouwde met Meri voordat hij een van de andere vrouwen ontmoette, maar we hebben vernomen dat hij besloot dat hij haar niet langer als de officiële vrouw wilde." Na de scheiding zei Meri in een videoclip: "Hij trouwde met Meri voordat hij een van de andere vrouwen ontmoette, maar we hebben vernomen dat hij besloot dat hij haar niet langer als de officiële vrouw wilde."

11 Er wordt gemeld dat Kody met Robyn is getrouwd omwille van haar kinderen

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Tegen de tijd dat Robyn een relatie met Kody kreeg, had ze al kinderen uit een eerder huwelijk. En dus betekende het legaal trouwen met Robyn dat Kody ze kon adopteren. Volgens sommige bronnen was dit de reden waarom Kody besloot dat de twee legaal in het huwelijksbootje zouden stappen. Anderen geloven echter dat Kody haar de voorkeur gaf boven de andere vrouwen.

10 Na hun scheiding werd Meri online gecatfished

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Zo te zien was Meri ongelooflijk kapot na haar scheiding van Kody. En zelfs toen ze besloot in een polygame relatie te blijven, bleek ook dat Meri een online affaire had. Helaas bleek de relatie een catfishing-zwendel te zijn met als doel Merri in verlegenheid te brengen en uit te buiten.

9 Kody kon ooit geen belasting betalen

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Kody liep een ernstige belastingschuld op nadat hij zijn hele familie van Nevada naar Arizona had verhuisd. In feite heeft het Coconino County Treasurer's Office in Arizona beweerd dat Kody, Robyn en Christine maar liefst $ 2, 0563,70, verschuldigd waren en dat de betaling op 31 december 2018 verschuldigd was. Volgens een rapport van Radar Online is er ook wat geld verschuldigd van hun eigendom in Arizona.

8 De familie werd gedwongen om het huis van Janelle te verkopen tegen een gereduceerde prijs

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Blijkbaar kunnen polygame relaties ertoe leiden dat je failliet gaat. Volgens een rapport van Radar Online werd de familie gedwongen om de prijs van Janelle's huis met $ 25.000 te verlagen nadat Kody's persoonlijke verschijning geen biedingen had opgeleverd. Tijdens een trailer voor het 14e seizoen van hun show merkte Christine ook op: "Financieel verdrinken we." Gelukkig zijn de huizen uiteindelijk verkocht.

7 Kody is nooit wettelijk getrouwd met Christine of Janelle

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Omdat Kody ooit getrouwd was met Meri en nu getrouwd is met Robyn, had je misschien verwacht dat hij eerder ook getrouwd was met Janelle en Christine. Verrassend genoeg is dat echter niet het geval. Volgens rapporten was Kody nooit wettelijk getrouwd met beide vrouwen. Het is ook onduidelijk of hij van plan is ooit met hen te trouwen.

6 Meri heeft schijnbaar cryptische berichten geplaatst over haar relatie met Kody

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Het is duidelijk geworden dat Meri diepbedroefd was na haar scheiding van Kody. De laatste tijd lijkt ze echter enigszins over Kody heen te zijn. In 2017 twitterde Meri het citaat: “ER KOMT EEN PUNT ALS JE MOET REALISEREN DAT JE NOOIT GOED GENOEG ZULT ZIJN VOOR SOMMIGE MENSEN. DE VRAAG IS, IS DAT JOUW PROBLEEM OF HUN PROBLEEM?”

5 Meri en Kody hebben ooit faillissement aangevraagd

zuster vrouwen
zuster vrouwen

In 2005 werden de financiën zo slecht dat Meri en Kodi gedwongen werden faillissement aan te vragen. Volgens documenten van het faillissementsrechtbank van de Verenigde Staten, verkregen door Radar Online, zei het paar dat ze slechts $ 5 op hun vijf gezamenlijke rekeningen en $ 10 in contanten hadden. Ondertussen waren ze maar liefst $ 229. 873,49 verschuldigd aan schuldeisers.

4 Kody heeft een tienermeisje het hof gemaakt

Afbeelding
Afbeelding

In het allesomvattende boek, "Becoming Sister Wives: The Story of an Unconventional Marriage", onthulde Meri dat Kody ooit een meisje het hof had gemaakt dat ze in de kerk hadden ontmoet. In haar memoires zei Meri dat ze 'meteen goede vrienden werden'. Ondertussen herinnerde Christine zich ook in het boek: "Ik wilde niets horen over de verkering. Het was verlengd omdat Kody en Meri wilden wachten tot het meisje met wie ze het hof maakten 18 zou worden voordat ze hun verloving officieel maakten.”

3 Janelle leed aan postpartumdepressie

zuster vrouwen
zuster vrouwen

Na de geboorte van haar vijfde kind, onthulde Janelle in een boek: "Ik voelde me overweldigd door het feit dat ik zo veel kinderen snel achter elkaar had gekregen, en voelde me ernstig depressief door ons gebrek aan financiële middelen." Ze verhuisde ook weg van het gezin na een gevecht met Meri. Sindsdien heeft ze zich echter verzoend met Kody en de rest van de familie.

2 Merri en Janelle waren schoonzussen voordat ze zustervrouwen werden

zuster vrouwen
zuster vrouwen

We weten het, dit is een beetje schokkend. Volgens Radar Online, was Meri eigenlijk de schoonzus van Janelle! Janelle was eerder getrouwd met Meri's broer, Adam Clark Barber. Nadat Meri en Kody een paar jaar getrouwd waren, stelde Meri hem voor aan Janelle. Later scheidde Janelle van Barber en kreeg ze een relatie met Kody.”

1 Kody's echtgenoten leven niet samen

zuster vrouwen
zuster vrouwen

In 2019 ontdekte Radar Online dat de vrouwen niet allemaal samenwoonden met Kody. Toen het gezin eenmaal naar Flagstaff, Arizona was verhuisd, ging Merri in een gehuurd huis met vier slaapkamers en vijf badkamers wonen. Ondertussen hebben Christine en Kody een huis met drie slaapkamers gekocht, terwijl Janelle een huis huurt voor $2.900. Robyn huurt ook een huis voor $3.500 per maand.

Aanbevolen: