The Office Stars verenigen zich in de Ellen Show en Spark Reboot Rumors

Inhoudsopgave:

The Office Stars verenigen zich in de Ellen Show en Spark Reboot Rumors
The Office Stars verenigen zich in de Ellen Show en Spark Reboot Rumors
Anonim

Ellie Kemper regeerde over de aflevering van maandag van The Ellen DeGeneres Show en nam haar co-sterren van The Office mee. Jenna Fischer en Angela Kinsey deden mee voor wat uiteindelijk een kleine mini-reünie werd - precies daar op het Ellen Show-podium.

Herinneringen delen

De sterren brachten veel tijd door met het ophalen van herinneringen aan het verleden, het ophalen van goede herinneringen met elkaar en het praten over sentimentele momenten die ze ter plekke aan elkaar onthulden!! Een van hun leukste verhalen was hoe Fischer ornamenten maakte van de foto's van de cast en er een traditie van maakte om ze met Kerstmis aan iedereen uit te delen. Ze bekende dat ze die traditie na een jaar of vijf stopte, ervan uitgaande dat iedereen het verveelde. Op een adorabel nostalgisch moment onthulde Kinsey dat ze ze allemaal had gered, waarbij ze een grapje maakte over de herinneringen. ET meldt dat ze zegt: "Dankzij jou heb ik veel foto's van mezelf in de boom".

Reunion Rumors

Nadat ze wat herinneringen hadden gedeeld en hadden toegegeven dat ze allemaal stomverbaasd waren over de populariteit die de show door de jaren heen heeft vergaard, prikten de dames de draak met hun eigen gebrek aan popcultuurkennis in een sketch over Billie Eilish. In een onschuldig schattige onthulling lijkt het erop dat ze net hebben ontdekt wie ze is! Met al deze warme en vage emoties die het Ellen-podium overnemen, vragen fans zich af of het team zich klaarmaakt om zich meer officieel te herenigen. We weten niet zeker of er een reünie in het verschiet ligt, maar als het succes van deze aflevering een indicatie is, lijkt het erop dat fans zeker zullen afstemmen!

Aanbevolen: