Stephen Amell heeft officieel de Arrowverse verlaten Kan er een naamsverandering komen?

Inhoudsopgave:

Stephen Amell heeft officieel de Arrowverse verlaten Kan er een naamsverandering komen?
Stephen Amell heeft officieel de Arrowverse verlaten Kan er een naamsverandering komen?
Anonim

Het epische Arrowverse crossover-evenement Crisis on Infinite Earths zag de grootste televisiehelden van DC samenkomen om de Anti-Monitor te verslaan, en dwong Oliver Queen zichzelf op te offeren om de hele realiteit te redden.

De finale van de Arrow-serie van dinsdagavond gaf fans een laatste kans om afscheid te nemen van de geliefde Emerald Archer, en terwijl Stephen Amell worstelt om zijn meest iconische rol te verlaten, vraagt The Flash-ster Danielle Panabaker zich af wat de toekomst zal zijn of the Arrowverse eruit zal zien zonder de show en held waarmee het allemaal begon.

Een afscheid van Oliver en Team Arrow

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Crisis de tragische dood van Oliver Queen zag, hoopten fans dat Stephen Amell op de een of andere manier in de laatste twee afleveringen van Arrow zou verschijnen. De voorlaatste aflevering van de serie, getiteld 'Green Arrow and the Canaries', diende als een introductie tot de aanstaande spin-off met dezelfde naam, maar de seriefinale leverde de kijkers op wat ze echt wilden: meer van Stephen Amell.

Amell verscheen in flashback-scènes, terwijl tegenwoordig verschillende van Arrow's meest memorabele helden zich verzamelden voor de begrafenis van Oliver en naast elkaar vochten voor een laatste missie.

Uren voordat de finale werd uitgezonden, ging de 38-jarige acteur naar zijn Instagram om een lief berichtje te schrijven over zijn tijd in de hitserie.

Stephen Amell's strijd met afscheid nemen van Oliver Queen

Afbeelding
Afbeelding

Amell heeft maandenlang laten zien dat hij het moeilijk heeft om het einde van Arrow te verwerken, en terwijl hij sprak in de Inside of You-podcast, moest hij zijn interview eigenlijk inkorten omdat hij een paniekaanval kreeg.

Tijdens het interview legde Amell uit dat hij "worstelde" met het einde van Arrow en zich "mentaal uitgeput" voelde, voordat hij vertrok om wat frisse lucht te krijgen en zijn emoties te verwerken.

De toekomst van de Arrowverse

Afbeelding
Afbeelding

Stephen Amell is niet de enige die worstelt om zich een leven zonder Arrow voor te stellen, aangezien The Flash-ster Danielle Panabaker onlangs verwarring heeft geuit over wat het verlies van de oprichter van Arrowverse zou kunnen betekenen voor de toekomst van de franchise.

In een recente tv-gidsvideo vroeg Panabaker: Als het de Arrowverse wordt genoemd, hoe gaat het dan nu heten? De Flashverse?”

Dit zou echter tegen de wensen van Amell ingaan, dus het uitgebreide universum van DC Comics-geïnspireerde programmering zal waarschijnlijk dezelfde naam behouden, zelfs zonder de Groene Pijl.

“Ik denk dat dat soort per definitie is zodra onze show klaar is… Grant als Barry Allen zeker het centrale punt in het universum wordt en hij zal er geweldig werk mee doen. Begin het gewoon niet de Flashverse te noemen. Blijf het gewoon de Arrowverse noemen', zei Amell vorig jaar tijdens een expo.

Aanbevolen: