Parijs en Kathy Hilton bespreken in tranen het misbruik van kostschool in 'The Drew Barrymore Show

Inhoudsopgave:

Parijs en Kathy Hilton bespreken in tranen het misbruik van kostschool in 'The Drew Barrymore Show
Parijs en Kathy Hilton bespreken in tranen het misbruik van kostschool in 'The Drew Barrymore Show
Anonim

Een jaar nadat Paris Hilton had toegegeven dat ze werd misbruikt op haar kostschool, bespraken zij en haar moeder Kathy Hilton de kwestie verder op The Drew Barrymore Show. De discussie ontstond na de herinnering aan de speeldata van Barrymore en Hilton, die plaatsvonden terwijl de socialite thuis was van school.

Hilton gaf in haar documentaire This Is Paris uit 2020 toe dat ze werd misbruikt op de kostschool in Utah. Vervolgens besprak ze de zaak in februari 2021 verder terwijl ze een wetsvoorstel steunde dat de onrustige tienerindustrie in Utah zou reguleren.

De familie stuurde de beroemdheid daarheen toen ze zeventien was en vertrok nadat ze elf maanden was ingeschreven. De Provo Canyon School werd in 2000 door de oorspronkelijke eigenaren verkocht, nadat Hilton de instelling had verlaten.

Kathy zou niets horen over de mening van haar dochters over de Provo Canyon School terwijl ze was ingeschreven

Tijdens hun interview in The Drew Barrymore show, gaf Kathy toe dat ze haar dochter niet geloofde toen ze haar vertelde over haar ervaring op de Provo Canyon School. "Ik zou haar afsluiten omdat ik de omvang ervan niet wist", zei ze tegen Barrymore.

Nadat Paris haar moeder had verteld dat iedereen er gemeen was en last had van nachtmerries, herinnert ze zich dat ze haar vertelde: "Parijs, je was stout, je luisterde niet en ik moest je uit New York halen… Ik wil het niet horen. En dan dit uit te zoeken…"

Parijs beschreef alles wat ze doormaakte, wat leidde tot soortgelijke beschuldigingen van andere aanwezigen

Tijdens de documentaire gaf ze toe PTSS te ontwikkelen na haar tijd daar. De erfgename meldde dat zij en andere studenten fysiek en psychisch waren mishandeld en dat zij en andere studenten met geweld onbekende medicatie hadden gekregen. Ze gaf toen toe dat ze was uitgekleed, gefouilleerd en de eerste 24 uur in afzondering was geplaatst.

Kort na die beschuldigingen plaatste Kat Von D een video op haar Instagram waarin ze toegaf dat ze daarheen was gestuurd voor een programma van drie weken dat later een programma van zes maanden werd. Nadat ze Paris een bedankje had gestuurd in haar bijschrift, zei de tatoeëerder ook:

"Ik heb die zes traumatische maanden van mijn tienerjaren doorgebracht, alleen om te vertrekken met ernstige PTSS en andere trauma's als gevolg van de ongereguleerde, onethische en beledigende protocollen van deze 'school' - en ik kan niet geloven dat deze plek NOG STEEDS WERKT."

Net als Hilton verklaarde ook zij dat ze uitgekleed was gefouilleerd en getuige was dat studenten medicijnen onder dwang kregen toegediend. Ze leed ook aan ernstige PTSS en gaf toe dat dit een van de belangrijkste oorzaken was van haar drugs- en alcoholmisbruik. Sindsdien is ze echter al meer dan tien jaar nuchter.

Zowel Paris als Kathy Hilton hebben een hechte relatie en zijn sindsdien begonnen te genezen na de documentaire en beschuldigingen. Provo Canyon-school. Op het moment van deze publicatie bezoeken bijna tweehonderd studenten de school en er worden nog steeds beschuldigingen geuit van voormalige studenten op basis van hun ervaringen. De school heeft nog geen commentaar gegeven op alle geuite beschuldigingen.

Aanbevolen: