Deze beroemdheden waren te oud om tieners te spelen (maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen)

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden waren te oud om tieners te spelen (maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen)
Deze beroemdheden waren te oud om tieners te spelen (maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen)
Anonim

Het is geen geheim dat in het Hollywood-tijdperk niets anders is dan een getal - vooral als het gaat om oudere acteurs die jongere rollen spelen. De lijst van vandaag werpt een blik op enkele sterren die personages hebben gespeeld die - in sommige gevallen - hun kinderen zouden kunnen zijn.

Natuurlijk is het leeftijdsverschil meestal minder dan 10 jaar, maar er zijn een paar acteurs op onze lijst die personages hebben gespeeld die bijna 20 jaar jonger zijn.

Van Leonardo DiCaprio tot Gabrielle Union - blijf scrollen om erachter te komen welke acteurs schijnbaar nooit ouder worden en nog steeds tieners kunnen worden!

10 Bianca Lawson In Pretty Little Liars

Bianca Lawson In Pretty Little Liars
Bianca Lawson In Pretty Little Liars

De aftrap is Bianca Lawson, die in 2009 werd gecast om Maya St. Germain te spelen in de ABC Family-show Pretty Little Liars. Zoals fans van de show - die zeker geen genoeg kunnen krijgen van de cast - al weten, was Maya een 16-jarige middelbare scholier, net als de rest van de hoofdpersonen, maar de actrice die haar speelde was 31 jaar- oud op het moment dat Pretty Little Liars in première ging.

9 Shirley Henderson in de Harry Potter-films

Shirley Henderson in Harry Potter en de vuurbeker
Shirley Henderson in Harry Potter en de vuurbeker

Volgende op onze lijst als actrice uit de Harry Potter-films - een franchise waar fans over de hele wereld absoluut dol op waren. De Schotse actrice Shirley Henderson speelde de geest van Moaning Myrtle in de film Harry Potter and the Chamber of Secrets uit 2002 en in de film Harry Potter and the Goblet of Fire uit 2005. Hoewel Moaning Myrtle stierf als studente van Zweinstein (wat betekent dat ze zeker een tiener was), was Shirley eigenlijk 35 jaar oud toen ze haar speelde.

8 Gabrielle Union In Kom maar op

Gabrielle Union In Kom maar op
Gabrielle Union In Kom maar op

Hoewel Gabrielle Union zeker veel dingen heeft gedaan na Bring It On, blijft het tot op de dag van vandaag een van haar meest memorabele projecten. In Bring It On speelde Gabrielle - die toen 28 jaar oud was - de cheerleading-kapitein van de middelbare school, Iris.

Eerlijk gezegd ziet Gabrielle er nog steeds jong genoeg uit om een middelbare scholier te spelen, aangezien de ster in de loop der jaren nauwelijks ouder lijkt te worden.

7 Leonardo DiCaprio In Catch Me If You Can

Leonardo DiCaprio In Vang me als je kunt
Leonardo DiCaprio In Vang me als je kunt

De volgende op de lijst is Hollywood-ster Leonardo DiCaprio, die door de jaren heen zeker in tal van geweldige films heeft gespeeld. In het biografische misdaaddrama Catch Me If You Can uit 2002 speelde Leonardo de 17-jarige Frank Abagnale Jr., maar toen was de acteur eigenlijk 28 jaar oud. Terwijl een gladgeschoren Leo het zeker voor elkaar kreeg - omdat hij al zo groot was op het moment dat kijkers wisten dat de acteur veel ouder is dan 17.

6 Ashleigh Murray In Riverdale

Ashleigh Murray in Riverdale
Ashleigh Murray in Riverdale

Het lijkt een gebruikelijke plaats voor oudere acteurs om gecast te worden, aangezien tieners tienershows zijn, zoals Riverdale bewijst. Ashleigh Murray, die de tweedejaarsstudent van de middelbare school Josie McCoy speelt in het populaire CW-tienerdrama, was eigenlijk 28 jaar oud toen ze zich bij de cast van de populaire show voegde. Natuurlijk slaagt Ashleigh er helemaal in - zoals de meeste acteurs op de lijst van vandaag.

5 Jason Earles In Hannah Montana

Jason Earles In Hannah Montana
Jason Earles In Hannah Montana

Jason Earles, die Jackson Stewart speelde in de Disney Channel-hitshow Hanna Montana, is de volgende op onze lijst. Toen de show in 2006 in première ging, was Jason eigenlijk 29 jaar oud, ook al speelde hij de tienerbroer van Miley Cyrus. Toen fans erachter kwamen dat Jason Earles en John John Cena eigenlijk even oud zijn, konden de meesten het niet geloven!

4 Rachel McAdams In Mean Girls

Rachel McAdams In Gemene Meisjes
Rachel McAdams In Gemene Meisjes

Laten we verder gaan met actrice Rachel McAdams die haar grote doorbraak beleefde als onderdeel van de cast van de cult-tienerklassieker Mean Girls uit 2006.

Hoewel Rachel zeker de rol van tiener Regina George speelde, was de actrice eigenlijk 25 jaar oud toen de film werd opgenomen. Hoewel dat zeker niet het grootste leeftijdsverschil op de lijst van vandaag is, was Rachel nog steeds negen jaar ouder dan het personage dat ze speelde.

3 Stacey Dash In Clueless

Stacey Dash In Clueless
Stacey Dash In Clueless

De volgende op onze lijst is nog een andere actrice die een veel jonger personage speelt in een tienerklassieker. Ja, toen Stacey Dash Cher's beste vriendin Dionne Davenport portretteerde in de film Clueless uit 1995, was ze eigenlijk 28 jaar oud. Natuurlijk heeft Stacey het helemaal voor elkaar gekregen en tenzij je wist dat ze op dat moment 28 was, had je het nooit geraden!

2 Keiko Agena In Gilmore Girls

Keiko Agena In Gilmore Girls
Keiko Agena In Gilmore Girls

De volgende op onze lijst is Keiko Agena in de comedy-dramashow Gilmore Girls. Daarin speelde de actrice het personage van Lane Kim, die 16 jaar oud was toen de show in première ging - terwijl Keiko eigenlijk 27 was. Opnieuw kozen de showproducenten voor een oudere actrice om een tienerpersonage te spelen, en terwijl Keiko absoluut perfect was want het blijft een mysterie waarom jonge personages vaak niet door jonge acteurs worden gespeeld.

1 Matt Damon achter de kandelaar

Matt Damon achter de kandelaar
Matt Damon achter de kandelaar

Op de lijst staat Hollywood-ster Matt Damon in het biografische drama Behind The Candelabra uit 2013. Daarin speelt de acteur W alter "Lee" Liberace en aan het begin van de film kunnen kijkers Matt hem op 18-jarige leeftijd zien spelen. Natuurlijk was de Hollywood-ster destijds 43 jaar oud in het echte leven - waardoor dit een van de grotere leeftijdsverschillen op onze lijst is!

Aanbevolen: