Brooklyn Nine-Nine: de cast gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Brooklyn Nine-Nine: de cast gerangschikt op nettowaarde
Brooklyn Nine-Nine: de cast gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Brooklyn Nine-Nine kwam voor het eerst uit in 2013 en is sindsdien een van de meest succesvolle sitcoms van het decennium geworden. De eerste vijf seizoenen werden uitgezonden op FOX, maar het bedrijf annuleerde de productie van de serie en het leek erop dat het voorbij zou zijn. Gelukkig pikte NBC het op, en ze zonden het zesde seizoen uit in 2019 en het zevende in 2020.

Het achtste seizoen gaat naar verwachting volgend jaar in première, hoewel er nog geen datum is. De serie kreeg veel erkenning voor de manier waarop ze belangrijke sociale kwesties aanpakken, maar laten we de geweldige cast niet vergeten. Dit is hoeveel ze waard zijn.

10 Jason Mantzoukas - $2 miljoen

Jason Mantzoukas als Adrian Pimento, Brooklyn Nine-Nine
Jason Mantzoukas als Adrian Pimento, Brooklyn Nine-Nine

Jason Mantzoukas speelde Adrian Pimento, een terugkerend personage in de serie die ooit verloofd was met Rosa Diaz, en die meer dan tien jaar undercover in de maffia heeft doorgebracht. Hij is een van de grappigste personages van de show en de acteur is $ 2 miljoen waard. Afgezien van Brooklyn Nine-Nine, dankt Jason zijn vermogen aan zijn vertolking van Derek in The Good Place, The Tick Tock Man in John Wick: Chapter 3 - Parabellum, en zijn werk als stand-upcomedian. Hij verscheen ook in de films Baby Mama, I Hate Valentine's Day en The Dictator.

9 Stephanie Beatriz - $2 miljoen

Stephanie Beatriz als Rosa Diaz, Brooklyn 99
Stephanie Beatriz als Rosa Diaz, Brooklyn 99

De actrice die de getalenteerde maar angstaanjagende detective Rosa Diaz speelt, is $ 2 miljoen waard. Hoewel Brooklyn Nine-Nine haar eerste grote rol was en de serie die haar de bekendheid gaf die ze nu heeft, acteerde ze al heel lang. Ze had een paar kleine rollen in andere tv-series, zoals The Closer, Southland en Modern Family, en ze speelde in toneelstukken en onafhankelijke films. Sinds Brooklyn Nine-Nine heeft ze veel nieuwe kansen gekregen, waaronder een voice-overacteur in BoJack Horseman.

8 Dirk Blocker - $3 miljoen

Dirk Blocker als Hitchcock, Brooklyn 99
Dirk Blocker als Hitchcock, Brooklyn 99

Dirk Blocker speelt Hitchcock en hij is $ 3 miljoen waard. Hij is een van de leden van de cast met de meest uitgebreide carrière. Afkomstig uit een artistieke familie, met een acteur als vader en een producer als broer, is hij sinds de jaren '70 toegewijd aan acteren.

Hij maakte deel uit van veel tv-series, zoals Marcus Welby, M. D, MASH, en meest recentelijk Criminal Minds, en films als Short Cuts en Mad City. Zijn geweldige werk in Brooklyn Nine-Nine bewijst dat hij helemaal niet vertraagd is.

7 Chelsea Peretti - $3 miljoen

Chelsea Peretti als Gina Linetti, Brooklyn 99
Chelsea Peretti als Gina Linetti, Brooklyn 99

Chelsea Peretti, ook bekend als Gina Linetti, is volgens Celebrity Net Worth $ 3 miljoen waard. Ze was een vast personage in Brooklyn Nine-Nine tot seizoen 6. Daarna verscheen Chelsea in nog een aflevering. De cast heeft gezegd dat ze haar graag weer in de show zouden hebben, dus misschien zal ze in het volgende seizoen terugkomen, in ieder geval als een terugkerend personage. Ze is niet alleen actrice, maar ook schrijfster en heeft online samengewerkt met Playgirl, The Village Voice, Details en The Huffington Post.

6 Melissa Fumero - $4 miljoen

Melissa Fumero als Amy Santiago, Brooklyn 99
Melissa Fumero als Amy Santiago, Brooklyn 99

Melissa Fumero's vermogen is $ 4 miljoen. De actrice die Sergeant Amy Santiago speelt, was al behoorlijk succesvol voordat ze een hoofdrol kreeg in Brooklyn Nine-Nine. Ze maakte deel uit van One Life to Live van 2004 tot 2008 (waar ze haar man David Fumero ontmoette), werkte in onafhankelijke films en speelde een kleine rol in Gossip Girl als een van Blair Waldorf's handlangers. Ze keerde in 2010 even terug naar One Life to Live. Daarnaast regisseerde ze een aflevering van Brooklyn Nine-Nine's zesde seizoen.

5 Joe Lo Truglio - $5 miljoen

Joe Lo Truglio als Charles Boyle, Brooklyn 99
Joe Lo Truglio als Charles Boyle, Brooklyn 99

Detective Charles Boyle, Jake Per alta's beste vriend en chef-kok van het team, wordt gespeeld door Joe Lo Truglio. De acteur is $ 5 miljoen waard. Voordat Joe een van de meest geliefde personages in Brooklyn Nine-Nine werd, speelde Joe in 2008 de rol van Billy in de tv-serie Horrible People. Hij was ook de hoofdrolspeler in Reno 911!, plaatsvervangend Frank Rizzo spelen, en in de tv-serie Burning Love, Alex spelen. Hij werkte ook in veel films, waaronder Pitch Perfect één en twee, Gulliver's Travels en About Last Night.

4 Andre Brauger - $8 miljoen

Andre Brauger als Kapitein Holt, Brooklyn 99
Andre Brauger als Kapitein Holt, Brooklyn 99

Andre Braughers werk als Kapitein Holt is gewoon opmerkelijk. Hij heeft een baanbrekend personage gecreëerd dat een icoon is geworden van zwarte, homoseksuele mensen in machtsposities.

Hij heeft zijn vermogen echter niet alleen te danken aan Brooklyn Nine-Nine. Hij had zeer belangrijke rollen voor de show, waaronder Frank Pembleton in Homicide: Life on the Street, Owen Thoreau Jr. in Men of a Certain Age en Thomas Searles in de film Glory. De acteur heeft momenteel een nettowaarde van $ 8 miljoen.

3 Andy Samberg - $20 miljoen

Andy Samberg als Jake Per alta, Brooklyn 99
Andy Samberg als Jake Per alta, Brooklyn 99

Andy Samberg is niet alleen de hoofdrolspeler in de serie, met in de hoofdrol rechercheur Jake Per alta, maar ook een van de producenten. Op dit moment is hij $ 20 miljoen waard. Dit indrukwekkende aantal is het resultaat van jarenlang hard werken en toewijding. Hij begon zijn carrière in 2001 als onderdeel van een komisch trio genaamd The Lonely Island. Hij begon te werken aan Saturday Night Live, maakte korte comedyvideo's en maakte naam in de showbusiness. Hij ging ook aan de slag voor de MTV Movie Awards 2005 en maakte in 2016 de film Popstar: Never Stop Never Stopping.

2 Terry Crews - $ 25 miljoen

Terry Crews als Terry Jeffords, Brooklyn 99
Terry Crews als Terry Jeffords, Brooklyn 99

Terry Crews speelde luitenant Terry Jeffords in de show en heeft een nettowaarde van $ 25 miljoen. Dit is logisch als we kijken naar zijn indrukwekkende carrière en alle ongelooflijke rollen die hij heeft mogen spelen. Voordat hij een belangrijke naam in de showbusiness werd, had hij een redelijk succesvolle carrière als NFL-verdediger en linebacker. Enkele van zijn meest opmerkelijke banen als acteur naast Brooklyn Nine-Nine zijn Julius Rock in de sitcom Everybody Hates Chris (2005 - 2009), de hoofdrol in Are We There Yet? van 2010 tot 2013 en zijn werk als presentator in Who Wants to Be a Millionaire.

1 Kyra Sedgwick - $45 miljoen

Kyra Sedgwick als Madeline Wuntch, Brooklyn 99
Kyra Sedgwick als Madeline Wuntch, Brooklyn 99

Madeline Wuntch, de aartsvijand van kapitein Holt, werd gespeeld door de grote Kyra Sedgwick. Hoewel ze geen hoofdrol speelt in de show, is ze de rijkste van de cast, met een nettowaarde van $ 45 miljoen. Ze verdiende haar fortuin met haar geweldige acteerwerk, waaraan ze zich al van jongs af aan heeft toegewijd. Ze kreeg haar eerste hoofdrol toen ze nog maar 16 jaar oud was in de soap Another World en is sindsdien niet meer vertraagd. Ze speelde in de TNT-serie The Closer van 2005-2012, waarvoor ze in 2007 een Golden Globe won voor beste hoofdrolspeelster, en trad in het tweede seizoen toe tot Brooklyn Nine-Nine als terugkerend personage.

Aanbevolen: