Het kantoor: Angela's beste (& slechtste) relatiemomenten

Inhoudsopgave:

Het kantoor: Angela's beste (& slechtste) relatiemomenten
Het kantoor: Angela's beste (& slechtste) relatiemomenten
Anonim

Het personage van Angela Martin in de residentiële gemene meid van The Office. Ze staat bekend om haar onbeleefde en pittige houding, een ongeduldige persoonlijkheid en weinig tot geen tolerantie voor domheid. Ze hekelt Kevin eindeloos, beoordeelt Oscar en is jarenlang verschrikkelijk tegen Pam. Ze wordt beschouwd als een van de slechtste personages in de show!

Op de een of andere manier is ze in staat om de liefdevolle genegenheid van drie mannen in de loop van de show vast te leggen. We hebben het over Andy Bernard, Robert Lipton en Dwight Schrute. Sommige momenten die ze met deze jongens deelde waren geweldig… andere waren ronduit gruwelijk.

10 Slechtste: toen de senator zich uitte op live tv

angela-en-de-senator-het-kantoor
angela-en-de-senator-het-kantoor

Angela was getrouwd met Robert Lipton, de senator, maar toen hij zich uitte op live tv, kon ze nergens heen. Ze stond vlak naast hem met de camera's aan het rollen en het enige wat ze kon doen was proberen niet te huilen. Iedereen op kantoor keek naar de livestream en ze hadden zelfs een beetje medelijden met haar. Ze voelde zich hoogstwaarschijnlijk extreem beschaamd.

9 Beste: toen ze Dwight hielp zijn baan terug te krijgen

angela en dwight het kantoor
angela en dwight het kantoor

Dwight verloor zijn baan bij Dunder Mifflin nadat hij te laat op zijn werk was om Angela een plezier te doen. Hij reed helemaal naar het hoofdkantoor in New York City om namens haar het papierwerk af te geven en hij kwam uiteindelijk super laat op zijn werk. Andy liet het klinken alsof Dwight iets duisters aan het doen was en het leidde ertoe dat Dwight zijn baan opzegde om te voorkomen dat hij vragen moest beantwoorden over wat hij voor Angela had gedaan. Uiteindelijk vertelde ze de waarheid aan Michael, die vervolgens Dwight terug ging halen.

8 Slechtste: toen ze Andy bedroog met Dwight

angela en dwight het kantoor
angela en dwight het kantoor

Angela had een affaire met Dwight terwijl ze verloofd was met Andy. Ze speelde ze allebei, hoewel ze diep van binnen heel graag bij Dwight wilde zijn. Ze beëindigde oorspronkelijk de dingen met Dwight omdat hij haar kat "genade had gedood" en daarna gaf ze toe aan de avances van Andy en besloot met hem te daten. Toen ze eenmaal verloofd was met Andy, kwamen haar gevoelens voor Dwight terug en uiteindelijk raakte ze verstrikt in een erg rommelige affaire.

7 Beste: Toen ze Dwight de Valentijnsdag Bobblehead kocht

het kantoor dwight
het kantoor dwight

Op Valentijnsdag schonk Angela Dwight een bobblehead die precies op hem leek. Toen hij het geschenk opende, was hij super onder de indruk en er blij mee. Uiteindelijk vroeg hij Pam om advies over wat hij in ruil voor Angela kon krijgen, maar hij kwam met zijn eigen idee. Hij gaf haar een sleutel van zijn bietenboerderij.

6 Slechtste: toen ze Dwight en Andy toestond om over haar te duelleren

het kantoor
het kantoor

Angela was absoluut de slechtste toen ze ermee instemde Dwight en Andy over haar te laten duelleren. Toen de affaire aan het licht kwam en iedereen ervan op de hoogte was, voelde Andy zich super verraden.

Hij bedreigde Dwight en ze kwamen overeen om met elkaar te duelleren voor Angela's hart. Pam probeerde Angela te vertellen dat ze het moest stoppen, maar Angela zei dat ze het goed vond.

5 Beste: toen ze het voorstel van Dwight accepteerde

het kantoor
het kantoor

Toen Dwight Angela ten huwelijk vroeg, was het zeker een van de beste scènes ooit in de hele geschiedenis van The Office. Dwight volgde haar auto over de weg, ontdekte dat Philip zijn zoon was en vroeg haar met een megafoon ten huwelijk. Ze zei ja! Het was eerlijk gezegd een van de mooiste momenten uit de hele negen seizoenen van de show.

4 Slechtste: toen ze Andy verdiende, verloor ze tonnen geld aan stortingen voor trouwplannen

het kantoor
het kantoor

Terwijl Andy en Angela hun bruiloft aan het plannen waren, was ze super wispelturig en wispelturig. Ze bleef van gedachten veranderen en op het laatste moment stopte ze met ideeën.

Andy verspilde tonnen geld aan deposito's voor verschillende trouwdagplannen die hij nooit terugzag. Ze was behoorlijk harteloos tijdens hun huwelijksplanningsdagen.

3 Beste: toen ze aan Dwight onthulde dat hij de vader van haar zoon was

het kantoor
het kantoor

Toen Angela eindelijk aan Dwight onthulde dat Philip zijn zoon was, was Dwight er absoluut dolblij mee. Dwight wilde vooral een vader en het feit dat zijn kind van Angela naar hem toe kwam, maakte het zoveel beter. Hij hield van Angela vanaf het moment dat ze met elkaar gingen daten en was bereid om Philip op te voeden als zijn eigen zoon, zelfs als Philip zijn zoon niet was.

2 Slechtste: toen ze loog dat de senator de vader van haar zoon was

het kantoor
het kantoor

Angela had niets te doen om te liegen over het vaderschap van haar zoon. Ze had Robert Lipton niet moeten laten geloven dat het van hem was en ze had Dwight Schrute niet moeten laten geloven dat het niet van hem was. Robert wilde hoogstwaarschijnlijk dat ze die leugen in het begin volhield, zelfs als hij de waarheid kende omdat hij haar toch als dekmantel gebruikte.

1 Beste: toen ze echt met Dwight trouwde

het kantoor
het kantoor

Tegen de tijd dat Angela en Dwight eindelijk trouwden, liet het lang op zich wachten. Ze ging door een volledige verloving met Andy en een volledig huwelijk met Robert Lipton voordat ze genoegen nam met haar perfecte match. Zij en Dwight waren een match made in heaven. Ze namen allebei hun werk veel te serieus, beoordeelden andere mensen en maakten elkaar gelukkiger dan wat dan ook.

Aanbevolen: