Het verknoeide ding dat Quentin Tarantino met Diane Kruger deed in 'Inglourious Basterds

Inhoudsopgave:

Het verknoeide ding dat Quentin Tarantino met Diane Kruger deed in 'Inglourious Basterds
Het verknoeide ding dat Quentin Tarantino met Diane Kruger deed in 'Inglourious Basterds
Anonim

Na de film Reservoir Dogs uit 1992 verhuisde Quentin Tarantino naar Pulp Fiction en al snel werd hij een begrip. Hij heeft zowel indie- als meer reguliere films gemaakt en hij heeft altijd een interessante POV.

Of hij nu vader wordt en de naam van het kind niet bekendmaakt, Tarantino staat bekend als een eigenzinnige regisseur en niemand weet echt wat hij van hem kan verwachten.

Niet elke acteur wil in een Tarantino-film spelen, maar hij heeft veel fans, zowel in Hollywood als in het gewone leven, en het v alt niet te ontkennen dat hij een ongelooflijk getalenteerde filmmaker is die baanbrekend werk heeft verricht. Soms betekent dat dat hij dingen gaat doen waar anderen niet eens aan zouden denken. Laten we eens kijken naar wat deze regisseur deed tijdens de filmopname van Inglorious Basterds.

Het Verhaal

niet-glorieuze bastaarden
niet-glorieuze bastaarden

Acteurs hebben veel verhalen te vertellen over Tarantino en deze is behoorlijk wild.

Meestal zullen een regisseur en zijn acteurs elkaar leren kennen, pratend over koffie of lunches en pratend over de motivatie van personages en wat ze kunnen verwachten van de filmopname. Maar de regisseur bemoeit zich meestal niet met de eigenlijke scènes zelf door deel te nemen aan wat er gaande is.

diane kruger in de film inglorious basterds
diane kruger in de film inglorious basterds

Bij het filmen van Inglorious Basterds deed Quentin Tarantino iets dat behoorlijk in de war is. Omdat het personage stikte, wurgde hij Diane Kruger terwijl zij in karakter was, omdat hij vond dat hij degene moest zijn om het te doen.

Zoals Tarantino zei: "Als je een close-up maakt van iemand die wordt gewurgd in een film, koop ik het nooit, want als iemand echt wordt gewurgd, gebeurt er iets met hun gezicht - ze krijgen een bepaalde kleur en hun aderen springen eruit", aldus The Washington Post.

De actrice legde uit: "Ik moet zeggen dat het heel vreemd was om gewurgd te worden door de regisseur."

Tarantino deed eigenlijk hetzelfde toen hij Uma Thurman regisseerde in zijn hitfilm Kill Bill. Volgens Indiewire.com zei hij echter dat ze wilde dat hij dat deed. Hij zei: Het was Uma's suggestie. Om het ding gewoon om haar nek te wikkelen en haar te wurgen. Niet voor altijd, niet voor een lange tijd. Maar het ziet er niet goed uit. wil je dat mijn gezicht rood wordt en de tranen in mijn ogen komen, dan moet je me een beetje wurgen. Ik was degene aan de andere kant van de ketting en we deden het eigenlijk alleen voor de close-ups. En we trok het eraf. Nu, dat was haar idee.'

Een positieve ervaring

Toen mensen natuurlijk geschrokken waren van dit verhaal, vond Diane Kruger dat ze er meer over moest praten op haar sociale media. Ze zei: Mijn werkervaring met Quentin Tarantino was pure vreugde. Hij behandelde me met het grootste respect en misbruikte nooit zijn macht of dwong me iets te doen waar ik me niet prettig bij voelde.”

Kruger heeft gezegd dat Tarantino moeite had met het aannemen van haar rol. Zoals ze zei in een interview met The Hollywood Reporter: Echt, ik kwam die kamer binnen omdat hij niemand kon vinden. De acteur die hij in gedachten had, is niet gelukt. Hij deed auditie bij elke actrice in Duitsland waarvan hij dacht dat die geschikt was voor de rol voordat hij ermee instemde me te zien. Zo ben ik eigenlijk aan de baan gekomen.”

Hoe het is op een Tarantino-set

Diane Kruger deelde ook hoe het is om op een set van een Quentin Tarantino-film te staan en ze zei dat het "niet relaxed is." Ze vertelde The Hollywood Reporter dat het een geweldig gevoel is als de regisseur ergens enthousiast over is en zegt: "Hij is als een kind in een snoepwinkel."

Ze vervolgde dat ze zich een beetje nerveus voelde vanwege zijn aanwezigheid op de set. Ze zei: "Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar ik voelde altijd spanning. Hij zit vlak naast de camera; hij is niet verwijderd in het videodorp. Dus hij kijkt naar je als een havik. Hij is als een toeschouwer. Dus ik voelde me altijd alsof ik de hele tijd 110 procent moest geven. Ik zou 's nachts erg uitgeput zijn omdat je echt het gevoel had dat je je uit je kont hebt gewerkt."

Het is wild om dit verhaal te horen over wat Quentin Tarantino Diane Kruger heeft aangedaan op de set van Inglourious Basterds, maar voor iedereen die een grote fan is van deze regisseur, hij houdt iedereen scherp. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel het heel vreemd klinkt, Kruger er geen probleem mee had en zei dat ze genoten heeft van de ervaring om aan deze film te werken.

Aanbevolen: