13 redenen waarom: de grootste rollen van de cast buiten de show

Inhoudsopgave:

13 redenen waarom: de grootste rollen van de cast buiten de show
13 redenen waarom: de grootste rollen van de cast buiten de show
Anonim

De cast van 13 Reasons Why zit vol met behoorlijk herkenbare gezichten! De reden hiervoor is dat de meeste leden van de cast de afgelopen jaren ook in andere films en tv-shows zijn verschenen. Sommige acteurs en actrices in 13 Reasons Why verschijnen in originele Netflix-tv-programma's en films, terwijl andere in films en tv-programma's verschijnen die helemaal geen verbinding met Netflix hebben.

Ongeacht andere optredens die de cast van 13 Reasons Why heeft gekozen, zijn we nog steeds blij dat ze hebben besloten hun rol in 13 Reasons Why op zich te nemen om zo'n intens en tot nadenken stemmend verhaal tot leven te brengen. Sommige mensen beweren misschien dat een show als 13 Reasons Why te controversieel is, maar anderen kunnen ook beweren dat het belangrijke gesprekken begint.

15 Dylan Minnette speelde in 'The Open House'

Het open huis
Het open huis

The Open House is een horrorfilm uit 2018 met Dylan Minnette in de hoofdrol. Helaas kreeg deze film niet de beste recensies, maar wat we leuk vinden, is dat het de hoofdrolspeler uit 13 Reasons Why schittert. De film gaat over een tienerjongen en zijn moeder die te maken krijgen met bedreigende krachten wanneer ze naar hun nieuwe huis verhuizen.

14 Katherine Langford speelde in 'Knives Out'

Katherine Langford
Katherine Langford

Katherine Langford speelde de rol van Hannah Baker in 13 Reasons Why. Ze verscheen ook in de film Knives Out in 2019. De film is een mysterie-komedie en er zijn ook sterren als Chris Evans, Daniel Craig, Jamie Lee Curtis en Joseph Gordon-Levitt. Wat een sterrencast!

13 Ross Butler speelde in 'To All the Boys: P. S. Ik hou nog steeds van je

aan alle jongens
aan alle jongens

Ross Butler speelde de rol van Zack in 13 Reasons Why. Het is best gaaf om te ontdekken dat hij ook speelde in To All the Boys: PS I Still Love You. De film gaat over een meisje dat in conflict raakt wanneer ze romantische gevoelens ontwikkelt voor twee verschillende jongens tegelijk.

12 Alisha Boe speelde in 'Poms'

Poms
Poms

Alisha Boe speelt de rol van Jessica Davis in 13 Reasons Why. Ze speelde ook in een film genaamd Poms over cheerleaders. Poms werd uitgebracht in 2019 en is vergelijkbaar met de filmfranchise Bring It On. Het is een mooi contrast om de actrice te zien die de trieste rol van Jessica Davis speelt als een vrolijke cheerleader.

11 Miles Heizer speelde in 'Love, Simon'

Miles Heizer
Miles Heizer

Miles Heizer schittert in Love, Simon. De film gaat over een tiener die probeert uit te vinden hoe hij zijn familie over zijn seksualiteit moet vertellen. De film werd uitgebracht in 2018 en is een romantisch drama. Dit is zeker een interessant coming of age-verhaal.

10 Christian Navarro speelde in 'Can You Ever Forgive Me?'

Christian Navarro
Christian Navarro

Christian Navarro speelde in een film genaamd Can You Ever Forgive Me? in 2018. De film is een misdaaddrama. Het gaat over een alcoholische schrijfster die haar rekeningen in de jaren 90 amper kan betalen. Ze woont in New York City en besluit een plan te bedenken om geld te verdienen om rond te komen.

9 Justin Prentice speelde in 'Glee'

Justin Prentice
Justin Prentice

Justin Prentice is de acteur achter de rol van Bryce Walker. Om de een of andere reden moeten we de wereld er constant aan herinneren dat Justin Prentice niet dezelfde persoon is die hij portretteert in 13 Reasons Why! Justin Prentice is eigenlijk een goedhartige jongeman die ermee instemde om een slechterik te spelen voor een show. Hij speelde ook in Glee.

8 Timothy Granaderos speelde in 'T@gged'

Timothy Granaderos
Timothy Granaderos

Timothy Granaderos speelde in T@gged, een tv-show over een groep tieners die op camera worden betrapt in de buurt van de plaats waar een moord plaatsvindt. De eerste aflevering werd uitgezonden in 2016 en de laatste aflevering werd uitgezonden in 2018. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar dit tienerdrama, is het beschikbaar om te binge-watchen op Hulu.

7 Samantha Logan speelde in 'All American'

Samantha Logan
Samantha Logan

Samantha Logan speelde ook in All American! Ze is meer bekend van haar rol in All American dan van haar rol in 13 Reasons Why. In All American speelt ze de rol van een meisje dat verliefd wordt op een voetballer en ook samenwoont met een voetballende tweelingbroer.

6 Anne Winters speelde in 'Night School'

Anne Winters
Anne Winters

Anne Winters speelde in Night School met Kevin Hart! Night School is een hilarische komedie over een man die zijn GED probeert af te maken zodat hij verder kan in het leven. De film werd uitgebracht in 2018 en is een komedie. Het deed het heel goed in de box office.

5 Sosie Bacon speelde in 'Narcos: Mexico'

sosie bacon
sosie bacon

Sosie Bacon speelde in Narcos: Mexico, een van de populairste shows op Netflix. Narcos: Mexico volgt de geschiedenis van drugskartels in Mexico en de Verenigde Staten. Het gaat in detail over de drugsoorlog die in de jaren tachtig hevig werd. Het volgt ook het verhaal van een DEA-agent genaamd Kiki Camarena die daarbij zijn leven verloor.

4 Derek Luke speelde in 'Friday Night Lights'

Friday Night Lights Derek Luke
Friday Night Lights Derek Luke

Derek Luke speelt de rol van de begeleidingsadviseur op de middelbare school van Hannah Baker, die haar niet de tijd geeft die ze echt nodig heeft. Hij voelt zich uiteindelijk erg schuldig omdat hij niets deed om in te grijpen vóór haar zelfmoord. Voor 13 Reasons Why speelde Derek Luke in Friday Night Lights.

3 Kate Walsh speelde in 'Grey's Anatomy'

Kate Walsh
Kate Walsh

Kate Walsh speelde in Grey's Anatomy voor haar 13 Reasons Why-dagen! Grey's Anatomy is misschien wel een van de grootste shows op deze lijst, waardoor Kate Walsh de meest bekende en bekende actrice is! Grey's Anatomy is een enorm succesvolle show die zich richt op de medische wereld.

2 Ajiona Alexus speelde in 'Tyler Perry's Acrimony'

De bitterheid van Tyler Perry
De bitterheid van Tyler Perry

Ajiona Alexus speelde in Tyler Perry's Acrimony en 13 Reasons Why. In 13 Reasons Why speelt ze de rol van een meisje dat een vreselijke fout maakt die leidt tot een dodelijk ongeval. In Tyler Perry's Acrimony neemt ze geen rol op zich die zo deprimerend of donker is! Deze film is uitgebracht in 2018.

1 Devin Druid speelde in 'Imperium'

devin druïde
devin druïde

Devon Druid speelde in Imperium samen met 13 Reasons Why. Imperium bevat ook Daniel Radcliffe van de Harry Potter-filmfranchise. De film werd uitgebracht in 2016 en is een misdaadthriller. Het gaat over een onervaren FBI-agent die undercover gaat tegen een racistische bende.

Aanbevolen: