Elizabeth Olsen's grootste rollen (buiten de MCU)

Inhoudsopgave:

Elizabeth Olsen's grootste rollen (buiten de MCU)
Elizabeth Olsen's grootste rollen (buiten de MCU)
Anonim

Nu WandaVision het nieuwe grote ding is waar iedereen het over heeft op Disney+, wordt Elizabeth Olsen steeds meer een populaire actrice om praten over! Ze speelde in verschillende MCU-films, waaronder Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Wie anders had Wanda Maximoff (ook bekend als Scarlet Witch) zo geweldig kunnen maken als Elizabeth Olsen? Ze is opgestaan uit de schaduw van haar super beroemde oudere zussen, Mary-Kate en Ashley Olsen.

Ze is op zichzelf al een goddelijke actrice en hier zijn enkele van haar andere belangrijke rollen buiten de MCU.

10 Wind Rivier - 2017

Wind Rivier - 2017
Wind Rivier - 2017

Wind River is een film met Elizabeth Olsen in de hoofdrol die in 2017 in première ging. De film is zowel een thriller als een mysterie en richt zich op een natuurofficier die in onderzoeksmodus gaat nadat hij het lichaam van een 18-jarig meisje heeft ontdekt in de sneeuw. Mysteries beginnen te ontrafelen en gevaar begint naar de oppervlakte te komen als de zaak van de dood van het tienermeisje wordt opgelost.

9 Martha Marcy May Marlene - 2011

Martha Marcy May Marlene - 2011
Martha Marcy May Marlene - 2011

In 2011 speelde Elizabeth Olsen in Martha Marcy May Marlene, een film over een jonge vrouw die al jaren vastzit in een sekte. Ze is daar tegen haar gewinkeld, maar uiteindelijk weet ze te ontsnappen. Zodra ze ontsnapt, kan ze opnieuw contact maken met haar oudere zus in Connecticut. Verder gaan is helaas geen gemakkelijke opgave. Ze wordt nog steeds achtervolgd door herinneringen aan haar gevangenschap.

8 Oldboy - 2013

Oldboy - 2013
Oldboy - 2013

Oldboy is een film uit 2013 met Elizabeth Olsen in de hoofdrol die zich richt op een man wiens leven in een neerwaartse spiraal gaat. Hij werkt als reclameman, maar nadat hij dronken is geworden tijdens een avondje uit, wordt hij ontvoerd en opgesloten in eenzame opsluiting. 20 jaar lang zit hij vast in opsluiting en wordt hij gemarteld totdat iemand willekeurig besluit hem vrij te laten.

7 Godzilla - 2014

Godzilla - 2014
Godzilla - 2014

Het verhaal van Godzilla is al vaak verteld, maar in 2014 speelde Elizabeth Olsen in een versie van de film waarin ook acteur Bryan Cranston was opgenomen. Het speelt zich af in de stad San Francisco en richt zich op individuen die proberen de enge dreiging van Godzilla te bestrijden terwijl hij ongebreideld door de stad rent. Hij is destructief, wild en eng. De personages in deze film moeten vechten voor hun leven

6 Zeer goede meisjes - 2013

Zeer goede meisjes - 2013
Zeer goede meisjes - 2013

Elizabeth Olsen schitterde in Very Good Girls naast Dakota Fanning in 2013. De film gaat over twee tienermeisjes die een pact sluiten dat ze hun V-kaarten zullen vegen voordat ze naar de universiteit vertrekken.

Helaas hebben ze allebei hun zinnen gezet op dezelfde man en weten ze niet wat ze eraan moeten doen. Ze zijn geïnteresseerd in dezelfde man en het bedreigt hun vriendschap tot op het bot.

5 Stil Huis - 2011

Stil Huis - 2011
Stil Huis - 2011

Silent House is een horrorfilm uit 2011 met Elizabeth Olsen in de hoofdrol. Ze speelt het personage van een meisje dat bij haar vader en oom een baan heeft om huizen te renoveren. Ze komen opdagen bij een leegstaand huis zonder werkende nutsvoorzieningen en gaan aan de slag met de renovatie. Op een gegeven moment komt ze vast te zitten in de cabine en kan ze niet ontsnappen omdat verschrikkingen haar beginnen te omringen.

4 Ingrid gaat naar het westen - 2017

Ingrid gaat naar het westen - 2017
Ingrid gaat naar het westen - 2017

Ingrid Goes West is een film uit 2017 met in de hoofdrol Elizabeth Olsen naast Aubrey Plaza, die de hoofdrol speelt. Twee jonge vrouwen die niets gemeen hebben, raken bevriend met elkaar nadat een vrouw zich realiseert dat ze haar saaie leven wil ontvluchten en iets interessanters wil gaan doen. Haar belangrijkste katalysator is het feit dat haar moeder is overleden, waardoor ze iets nieuws probeert.

3 Kodachrome - 2017

Kodachrome - 2017
Kodachrome - 2017

In 2017 werd Kodachrome uitgebracht en wordt het geclassificeerd als een drama. Het gaat over een man die het moeilijk heeft met zijn carrière en niet weet wat hij moet doen als hij erachter komt dat zijn vader binnenkort gaat overlijden.

Hij moet alles laten vallen en met zijn vader mee op een roadtrip van New York naar Kansas. Deze film is zeker emotioneel. De producenten van deze film zijn Dan Levine, Ellen Goldsmith-Vein, Shawn Levy, Jonathan Tropper, Leon Clarance en Eric Robinson.

2 In het geheim - 2013

In het geheim - 2013
In het geheim - 2013

In Secret ging in première in 2013 en het is een film over een vrouw die samenwerkte met haar minnaar om haar man te vermoorden. De passie die ze voelt voor haar minnaar overweldigt haar en doet haar denken dat het vermoorden van haar man het juiste is om te doen. Nadat ze de misdaad hebben begaan, verandert het schuldgevoel dat ze voelen hun eens zo gepassioneerde liefdesaffaire in wrok en haat jegens elkaar.

1 Vrije kunsten - 2012

Vrije kunsten - 2012
Vrije kunsten - 2012

Liberal Arts ging in première in 2012 en vertelt het verhaal van een ongepaste relatie tussen een academisch adviseur en een student. Verboden relatieverhalen zijn al meerdere keren verteld, maar deze geeft een interessante draai aan de dingen. Elizabeth Olsen speelt in deze film samen met Josh Radnor. Pretty Little Liars is een andere plek waar je een soortgelijke verboden relatie kunt vinden.

Aanbevolen: