De 10 beste Gossip Girl-afleveringen, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

De 10 beste Gossip Girl-afleveringen, volgens IMDb
De 10 beste Gossip Girl-afleveringen, volgens IMDb
Anonim

Hoewel het al een tijdje geleden is dat het af was, herinneren we ons allemaal nog de iconische NYC-gebaseerde serie Gossip Girl: Leighton Meester was Queen B en Blake Lively was de ultieme bad girl Serena van der Woodsen. Ze waren vrienden, ook al hadden ze weinig gemeen. Ze woonden in de Upper East Side en waren bezig met hun vijanden en een cyberpestkop die de bijnaam Gossip Girl droeg.

Er was altijd drama gaande in de levens van deze smerige rijke personages. Geen enkel aspect van hun leven was dramavrij: hun ouders gedroegen zich als kinderen en hun romantische interesses leken nooit een beslissing te nemen over toewijding. Degenen die door de geheugenstrook willen lopen, moeten de beste afleveringen van de show bekijken. Meestal gaat het om iemand die zijn eeuwige liefde voor iemand belijdt en vuile geheimen onthult.

10 Victor, Victrola (8.1)

victor victrola aflevering over gossip girl
victor victrola aflevering over gossip girl

"Victor Victrola" is de zevende aflevering van seizoen 1. De aflevering is vernoemd naar een burleske club waarin Chuck zijn koelbloedige vader wil laten investeren, Victrola. Deze aflevering had geen gebrek aan drama of romantiek: Serena en Dan maken elke kans die ze krijgen en bezegelen de deal bij hem thuis terwijl Elliot Smith op de achtergrond speelt. Op een gegeven moment kwam Vanessa door zijn raam, wat gewoon raar was.

De meest memorabele scène van de aflevering is zonder twijfel de limousinescène: Chuck gaf Blair een lift naar huis, maar voordat ze arriveren, wordt het heet en maken ze verbinding achter in de limousine. We kunnen "Without Me" By Sum 41 nog steeds horen spelen als we aan deze iconische scène denken. In deze aflevering kozen fans hun favoriete koppel: sommigen dachten dat Dan en Serena de beste waren, terwijl anderen team Blair en Chuck waren.

9 The Townie (8.2)

de stadsgenoot op roddelmeisje
de stadsgenoot op roddelmeisje

Vooruitspoelen naar het 4e seizoen: "The Townie" was een interessante aflevering omdat Dan en Blair samenwerkten om Juliet te vinden, aangezien zij degene was achter Serena's beruchte overdosis. Serena werd opgenomen in het Ostroff Center. Het was echt interessant om haar een therapiesessie te zien bijwonen waar ze opende over haar moeilijke verleden.

Uiteindelijk hadden Serena en Lily een confrontatie op een sociale bijeenkomst (zoals meestal het geval is in Gossip Girl): Lily stuurde Serena's voormalige leraar naar de gevangenis, hoewel hij haar geliefde dochter nooit heeft aangeraakt. Wat een puinhoop!

8 Pret-A-Poor-J (8.2)

Pret-A-Poor-J roddelmeisje
Pret-A-Poor-J roddelmeisje

Deze aflevering van seizoen 2 had verschillende leuke verhaallijnen, variërend van leuk tot donker. Na aangemoedigd te zijn door een model dat we nog nooit eerder hebben ontmoet, besloot Jenny te stoppen met haar stage bij Eleanor Waldorf. Daarna viert ze feest door zich te strippen, terwijl enge 20-jarigen foto's van haar maken.

Ondertussen spelen Blair en Chuck hun verleidingsspel. Helaas is Blair er niet zo goed in. Hoewel we het er allemaal over eens zijn dat Blair op verschillende manieren beter is dan Serena, is Serena veel beter met mannen dan Blair, tenminste in deze aflevering.

7 Valley Girls (8.2)

roddelmeisje vallei meisjes
roddelmeisje vallei meisjes

De 24e aflevering van seizoen 2 begint aan de westkust. Het is 1983 en de jonge Lily is net van school gestuurd. De jonge Lily werd gespeeld door niemand minder dan Brittany Snow en haar zus Carol door Krysten Ritter. Gossip Gir l had een groot aantal gaststerren van beroemdheden.

Ondertussen kwam de bende allemaal samen omdat Serena was gearresteerd. "Valley Girls" heeft ook een prom night, wat waarschijnlijk de reden is waarom het zo'n hoge beoordeling heeft gekregen.

6 Laatste Tango, Dan Parijs (8.3)

laatste tango, dan parijs op gossip girl
laatste tango, dan parijs op gossip girl

Seizoen 3 finale verdient zeker zijn 8,3 ranking: Jenny Humphrey vertrok met een knal. Ze verloor haar maagdelijkheid aan Chuck nadat de twee hun verdriet samen hadden verdronken. De hele zaak was behoorlijk rampzalig en het verminderde Jenny's gevoel van eigenwaarde nog meer: meteen daarna kwam Blair langs en beleed haar liefde aan hem, terwijl Jenny zich in de slaapkamer verstopte. Gerechtigheid werd gediend door Dan: hij kwam binnen vlak voordat Chuck Blair ten huwelijk wilde vragen en sloeg hem. Als gevolg daarvan heeft Blair Jenny uit NYC verbannen, wat behoorlijk in de war is.

Een andere schok van de aflevering was dat Georgina terugkwam, zwanger en beweerde dat Dan de vader is.

5 GG (8.4)

roddelmeisje G. G
roddelmeisje G. G

"G. G." is de 13e aflevering van seizoen 5 en de 100e aflevering in totaal, dus het was natuurlijk iets speciaals. Blair zou met Louis trouwen en zo de prinses van Monaco worden. Ondertussen was Georgina vastbesloten om Blairs leven te ruïneren door de bruiloft te saboteren. Ze probeerde de bruidegom te verleiden, maar het lukte niet. Vlak voor de ceremonie beleed Chuck zijn liefde aan haar en Georgina legde het allemaal vast op camera.

Later lekte ze de beelden en verpestte ze de hele dag. De identiteit van Gossip Girl werd onthuld: het was Georgina al die tijd.

4 Dubbele identiteit (8.4)

dubbele identiteit op roddelmeisje
dubbele identiteit op roddelmeisje

Nog een juweeltje uit het vierde seizoen, "Double Identity", is de tweede aflevering van het seizoen die overdreven was, en dat is blijkbaar precies waar de fans van de show het meest van houden. Op dit moment is Chuck in Parijs, waar hij samenwoont met een Franse vrouw genaamd Eva en Blair probeert hem over te halen om naar huis te komen.

Misschien kreeg de aflevering zo'n hoge kijkcijfers vanwege goed nieuws over Dan: het blijkt dat baby Milo toch niet zijn zoon is.

3 O broeder, waar ben je Bart? (8.5)

Broeder, waar Bart jij roddelt meisje
Broeder, waar Bart jij roddelt meisje

Gossip Girl is typisch grappig en luchtig, maar "O Brother, Where Bart Al?" gemaakt voor een behoorlijk emotioneel horloge. In deze aflevering van seizoen 2 was Chucks vader overleden en maakt iedereen zich op voor de begrafenis.

Ed Westwick's optreden was altijd top in deze show, zelfs als het verhaal zelf haperde. Deze aflevering is het schoolvoorbeeld van zijn talent. Toen Gossip Girl uitkwam, dachten we allemaal dat de jonge acteur een geweldige acteertoekomst voor zich had. In plaats daarvan was het Blake Lively die aan de top kwam, terwijl de rest van de cast zich concentreerde op allerlei persoonlijke projecten.

2 The Goodbye Gossip Girl (8.6)

Afbeelding
Afbeelding

De finale van seizoen 2 is de afstudeeraflevering en Serena was opgewonden dat Gossip Girl voor altijd uit hun leven verdwenen zou zijn. De waarheid kan echter niet verder daarvan af zijn: de anonieme sms zond een explosie uit en wierp links en rechts schaduw.

Iedereen behalve Dan was woedend en wilde de identiteit van Gossip Girl voorgoed onthullen.

1 New York, ik hou van jou XOXO (9.1)

New York, ik hou van jou XOXO
New York, ik hou van jou XOXO

Als het laatste seizoen wordt uitgezonden, worden fans vaak sentimenteel. Hoewel het objectief gezien niet de beste aflevering was, kreeg "New York, I Love You XOXO" de hoogste beoordeling van allemaal. Er waren verschillende cameo's: we zagen Jenny, Juliet, Vanessa en verschillende andere zijpersonages terugkeren.

De show eindigt met een flash-forward waarin alles goed is: Blair en Chuck hebben een zoon, Serena en Dan gaan trouwen, terwijl Nate kandidaat is voor een burgemeester. En toen leefden ze nog lang en gelukkig.

Aanbevolen: