De beste documentaires over beroemdheden, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

De beste documentaires over beroemdheden, volgens IMDb
De beste documentaires over beroemdheden, volgens IMDb
Anonim

Het is geen geheim dat fans geobsedeerd zijn door de levens en carrières van de rijken en beroemdheden, en dat is precies waarom beroemdheden vaak documentaires uitbrengen die hun fans een kijkje geven in hoe het leven van een beroemd persoon er eigenlijk uitziet. De lijst van vandaag bekijkt enkele van die documentaires en rangschikt de 10 beste volgens IMDb.

Van concertdocumentaires zoals Katy Perry's Part of Me en Beyoncé's Homecoming tot meer persoonlijke films zoals Taylor Swift's Miss Americana en Jonas Brothers' Chasing Happiness - blijf scrollen om erachter te komen welke documentaire van beroemdheden nummer één is geworden!

10 Katy Perry: Part of Me - IMDb-beoordeling 5.9

Katy Perry in Part of Me
Katy Perry in Part of Me

Op nummer 10 begint de lijst met de 3D-documentaire concertfilm Katy Perry: Part of Me uit 2012. Daarin toont de muzikant - die haar fans in de loop der jaren veel leuke muziekvideo's heeft gegeven - beelden van haar California Dreams Tour uit 2011 terwijl zij en haar dierbaren interessante feiten over het leven van Katy Perry delen in verschillende interviews. Katy Perry: Part of Me - waarop ook wat jeugdbeelden van de ster te zien zijn - heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb.

9 Travis Scott: Kijk mam, ik kan vliegen - IMDb-beoordeling 6.3

Travis Scott in Travis Scott: Kijk mam, ik kan vliegen
Travis Scott in Travis Scott: Kijk mam, ik kan vliegen

De volgende op de lijst is de documentaire Travis Scott: Look Mom I Can Fly uit 2019, die laat zien hoe de rapper uit Houston zijn roem verwierf en die zich specifiek richt op de maanden rond de release van zijn derde studioalbum Astroworld. Naast Travis Scott zijn ook zijn vaste partner Kylie Jenner en hun dochter Stormi Webster te zien in de documentaire. Momenteel heeft Travis Scott: Look Mom I Can Fly een beoordeling van 6,3 op IMDb.

8 Gaga: Five Foot Two - IMDb-beoordeling 7.0

Gaga Five Foot Two Lady Gaga In
Gaga Five Foot Two Lady Gaga In

Nummer acht op de lijst van beste documentaires van beroemdheden volgens IMDb gaat naar de documentaire Gaga: Five Foot Two uit 2017, die de gebeurtenissen rond de release van Lady Gaga's vijfde studioalbum Joanne in 2016 documenteert, evenals haar halftime optreden op de Super Bowl begin 2017.

Momenteel heeft de documentaire over de popster - die ook bekend staat om haar uitgebreide muziekvideo's - een 7,0 rating op IMDb.

7 I Am Bolt - IMDb-beoordeling 7.1

Usain Bolt in I Am Bolt
Usain Bolt in I Am Bolt

Laten we verder gaan met de biografische sportfilm I Am Bolt uit 2016, die het levensverhaal vertelt van de Jamaicaanse sprinter die drie keer Olympisch goud won en een wereldrecordhouder is op de 100m, 200m en 4×100m estafette. Ja, Usain Bolt is de snelste man in de geregistreerde menselijke geschiedenis, en zijn documentaire - die momenteel een 7,1 rating heeft op IMDb - heeft plek nummer zeven op de lijst van vandaag gehaald!

6 Michael Jackson's This Is It - IMDb-beoordeling 7.2

Michael Jackson in Michael Jackson: This Is It
Michael Jackson in Michael Jackson: This Is It

Volgende op de lijst van de concertdocumentaire van Michael Jackson's This Is It uit 2009 die de repetities laat zien ter voorbereiding van de concerten van Michael Jackson in Londen, die op 13 juli 2009 zouden beginnen. Helaas is de muzikant overleden 18 dagen voor hun aftrap - en de film bevat enkele beelden achter de schermen van hem die zich voorbereidt op de concertreeks. Momenteel heeft This Is I t een 7,2 rating op IMDb.

5 Miss Americana - IMDb-beoordeling 7.4

Taylor Swift in Miss Americana
Taylor Swift in Miss Americana

De top vijf van beste documentaires van beroemdheden volgens IMDb is de Netflix-documentaire Miss Americana uit 2020 die muzikant Taylor Swift volgt - die bekend staat om haar herkenbare liedjes - in de loop van meerdere jaren van haar carrière. Momenteel heeft Miss Americana - die een emotioneel onthullende blik geeft op de beroemde muzikant - een 7,4 rating op IMDb.

4 Thuiskomst: een film van Beyoncé - IMDb-beoordeling 7.5

Beyoncé in Homecoming: een film van Beyoncé
Beyoncé in Homecoming: een film van Beyoncé

Nummer vier op de lijst gaat naar de concertfilm Homecoming uit 2019, die gaat over het optreden van Beyoncé op het Coachella Valley Music and Arts Festival 2018.

De hele documentaire is geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Beyoncé zelf, aangezien de ster bekend staat als de ultieme baas, en het geeft een diepgaand inzicht in hoeveel werk er in zo'n uitvoering zit. Momenteel heeft Homecoming: A Film van Beyoncé een 7.5 rating op IMDb.

3 Demi Lovato: eenvoudig ingewikkeld - IMDb-beoordeling 7.6

Demi Lovato in Simpel ingewikkeld
Demi Lovato in Simpel ingewikkeld

De top drie van beste documentaires over beroemdheden openen is de documentaire Demi Lovato: Simply Complicated uit 2017, die het leven en de carrière van voormalig Disney Channel-ster Demi Lovato volgt. Momenteel heeft de documentaire Simply Complicated van de muzikant - die werd uitgebracht op YouTube ter ondersteuning van haar zesde studioalbum Tell Me You Love Me - een 7,6 rating op IMDb.

2 Amy - IMDb 7.8

Amy Winehouse in Amy
Amy Winehouse in Amy

De nummer twee op de lijst van vandaag is de documentaire Amy uit 2015, die gaat over het leven en de dood van de Britse muzikant Amy Winehouse. De documentaire - met archiefbeelden van de ster en persoonlijke getuigenissen van haar familie en vrienden - heeft momenteel een 7.8 rating op IMDb waardoor het nummer twee is op deze ranglijst.

1 Jonas Brothers: Op jacht naar geluk - 7.8

Jonas Brothers in Jonas Borthers: Op jacht naar geluk
Jonas Brothers in Jonas Borthers: Op jacht naar geluk

Om de lijst op nummer één te zetten, is de documentaire Jonas Brothers: Chasing Happiness uit 2019. De film toont een kijkje achter de schermen van het leven en werk van de drie broers terwijl ze zich samen voorbereiden op de release van hun vijfde studioalbum Happiness Begins. Op dit moment heeft Chasing Happiness een 7,8 rating op IMDb, wat betekent dat het technisch gezien plek nummer een van de beste documentaires van beroemdheden volgens IMDb one deelt met Amy !

Aanbevolen: