De beste documentaires om nu op Netflix te kijken

Inhoudsopgave:

De beste documentaires om nu op Netflix te kijken
De beste documentaires om nu op Netflix te kijken
Anonim

Netflix is tegenwoordig boven de concurrentie uitgekomen als het gaat om populaire streamingnetwerken. Een van de grootste redenen hiervoor is het feit dat Netflix originele tv-programma's, films, documentaires en docuseries maakt waarop kijkers kunnen afstemmen. Netflix zorgt er ook voor dat tv-programma's, films, documentaires en docuseries worden gestreamd die ze niet hebben gemaakt als ze weten dat kijkers jeuken om naar bepaalde media te kijken.

Sommige van de documentaires op deze lijst zijn originele Netflix-documentaires! Sommigen van hen zijn gemaakt via andere netwerken en Netflix besloot ze te streamen omdat ze wisten dat kijkers er blij mee zouden zijn. Sommige van de documentaires op deze lijst richten zich op getalenteerde muzikanten en beroemdheden waar de wereld misschien maar op één unieke manier aan denkt. Deze documentaires geven fans meer inzicht in hun favoriete celebs. Sommige van deze documentaires richten zich zelfs op criminelen, seriemoordenaars en echte misdaad!

15 Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

De driedelige documentaireserie die Netflix uitbracht over Aaron Hernandez is echt interessant om te zien. Het staat vol met veel informatie over het leven, de misdaden en de dood van Aaron Hernandez. Hij was een voetballer voor de Patriots en hij nam uiteindelijk zijn eigen leven nadat hij betrapt was op het vermoorden van drie mensen.

14 Surviving R. Kelly: een documentaire over de overlevenden van R. Kelly

Surviving R. Kelly is een documentaire die Netflix is gaan streamen. De documentaire gaf vrouwen die werden misbruikt door R. Kelly een platform om te vertellen wat ze hadden doorstaan. De documentaire is erg donker en emotioneel. Nadat het was vrijgegeven, werd R. Kelly gearresteerd.

13 FYRE: een documentaire over het mislukte muziekfestival

Het mislukte FYRE-festivaldebacle leidde tot veel hilarische internetmemes en reacties op sociale media op het moment dat het allemaal mislukte. Netflix heeft een documentaire uitgebracht over wat er werkelijk is gebeurd in de aanloop naar die superverprutste dag. Overal verspilden jongvolwassenen honderden tot duizenden dollars.

12 Thuiskomst: een documentaire over Beyoncé

Beyoncé-fans overal hebben Homecoming waarschijnlijk al gezien. De film laat zien hoe het leven is voor een godin als Beyoncé, achter de schermen. Het laat enkele van haar optredens zien en ze vertelt ook over dingen die in haar persoonlijke leven gebeuren: wat zeldzaam is voor haar.

11 F niet met katten: jagen op een dierenmisbruiker

Deze driedelige documentaireserie op Netflix richt zich op een sadistische persoon die zichzelf filmde terwijl hij gruwelijke dingen deed met onschuldige kittens. Hij studeerde af van het kwetsen van kittens tot het kwetsen van mensen. De politie nam de situatie niet serieus toen hij katten pijn deed, maar ze begonnen de dingen uiteindelijk serieus te nemen toen ze zagen dat hij mensen pijn deed.

10 Miss Americana: een documentaire over Taylor Swift

Deze documentaire over Taylor Swift is ongelooflijk! Het is zo interessant om een andere kant van Taylor Swift te zien. Ze is ervan beschuldigd constant het slachtoffer te spelen en te veel jongens te daten. Ze duikt in de geruchten tegen haar en de reputatie die ze heeft in deze geweldige documentaire.

9 Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes

Deze documentaire gaat over Ted Bundy, een van de meest gruwelijke seriemoordenaars aller tijden. Nadat deze documentaire was uitgebracht, leidde dit tot een drama met in de hoofdrollen Lily Collins en Zac Efron! Die film heette Extreem slecht, schokkend slecht en gemeen, maar Conversations with a Killer biedt een beter inzicht in Bundy's leven.

8 Chris Brown: Welkom in mijn leven

Deze Chris Brown-documentaire is buitengewoon interessant om naar te kijken voor mensen die een gesloten perceptie hebben over wie Chris Brown als persoon is. Hij heeft fouten gemaakt en die fouten geeft hij toe in deze documentaire. Deze documentaire focust op belangrijke gebeurtenissen die plaatsvonden in het leven van Chris Brown.

7 Gaga: Five Foot Two: een documentaire over Lady Gaga

Deze Lady Gaga-documentaire op Netflix is zo geweldig om naar te kijken voor mensen die zichzelf beschouwen als echte fans van Lady Gaga! Ze is zo'n getalenteerde zangeres en songwriter met zoveel hits op haar naam. Het is interessant om te zien hoe het leven voor haar achter de schermen en in de studio is.

6 AMY: Een documentaire over Amy Winehouse

Amy Winehouse stierf tragisch toen ze jong was… Ver voor haar tijd. Deze documentaire gaat over hoe haar leven was voordat ze stierf. Ze heeft nog steeds veel fans die naar haar muziek luisteren en wensen dat ze hier nog steeds was om meer nummers te maken. Deze documentaire eert haar nagedachtenis.

5 Amanda Knox: een documentaire over haar vermeende misdaden

Deze documentaire is getiteld Amanda Knox en is gericht op de vermeende misdaden van Amanda Knox. Ze bracht haar hele tijd door in het proces om de beschuldigingen tegen haar te ontkennen. De meeste mensen in de wereld verenigden zich om aan te nemen dat ze gewoon schuldig was. Deze film duikt in de waarheid.

4 Hete meiden gezocht: een documentaire over de uitbuiting van achttien tot twintigjarige meisjes

Deze documentaire heet Hot Girls Wanted en beschrijft de uitbuiting van meisjes tussen de 18 en 20 jaar oud. Het gaat over Craigslist-advertenties die meisjes de kans geven om weg te gaan uit hun ouderlijk huis of uit hun kleine steden om "groot te worden" in de porno-industrie.

3 13e: Een documentaire over massale opsluiting

Deze documentaire gaat over massale opsluiting en de impact ervan op gekleurde mensen in de Verenigde Staten. Deze film is voor veel mensen erg emotioneel om naar te kijken, omdat veel minderheden in de Verenigde Staten momenteel worden beïnvloed door het onderwerp in deze film. Het is een goede zaak dat ze licht werpen op de onrechtvaardigheden van ons rechtssysteem.

2 De verdwijning van Madeleine McCann

Deze documentaire richt zich op de verdwijning van Madeleine McCann en alles wat er is gebeurd in de aanloop naar het incident. Het richt zich ook op het onderzoek en wat er gaande is in het leven van haar ouders sinds ze vermist werd. Dit is echt een trieste film om naar te kijken, maar het is informatief over haar zaak.

1 Drug Lords: een documentaire over de meest beruchte drugsbazen en kartels

Last but not least, Drug Lords is een documentaire op Netflix die ingaat op de details van de meest beruchte drugsbaronnen in kartels die ooit hebben geleefd. Deze documentaire is zeer informatief en interessant! Er zijn zoveel schokkende details om bij te houden.

Aanbevolen: