10 dingen die de Jonas Brothers deden sinds hun Disney Channel-dagen

Inhoudsopgave:

10 dingen die de Jonas Brothers deden sinds hun Disney Channel-dagen
10 dingen die de Jonas Brothers deden sinds hun Disney Channel-dagen
Anonim

Toen de Jonas Brothers in 2005 werden gevormd, kon niemand verwachten dat ze over 15 jaar een van de meest succesvolle pop-rock boybands zouden zijn die er zijn. Kevin, Joe en Nick zijn misschien begonnen op Disney Channel, maar in de afgelopen 15 jaar zijn ze zeker uitgegroeid van tienerpopsterren tot serieuze muzikanten die in de loop der jaren veel prijzen hebben gewonnen.

De lijst van vandaag laat zien wat de Jonas Brothers hebben gedaan sinds hun dagen op Disney Channel - dus blijf scrollen om te zien hoe hun privéleven en hun carrière zijn veranderd!

10 Alle drie de broers zijn getrouwd - Kevin met Danielle Deleasa, Joe met Sophie Turner en Nick met Priyanka Chopra

De aftrap is het feit dat alle drie de broers zijn getrouwd sinds hun Disney Channel-dagen. De eerste die trouwde was Kevin Jonas die in december 2009 trouwde met voormalig kapper Danielle Deleasa, Nick Jonas was de volgende toen hij in december 2018 met actrice Priyanka Chopra trouwde, en last but not least - Joe Jonas trouwde met zijn vrouw, Game of Thrones ster Sophie Turner, in mei 2019! De Jonas Brothers zijn in de loop der jaren misschien met een flink aantal beroemde dames uitgegaan, maar het lijkt er eindelijk op dat ze alle drie gesetteld zijn.

9 En Kevin en Joe hebben al kinderen

Niet alleen hebben de Jonas Bros besloten om in het huwelijksbootje te stappen met hun significante anderen, maar sommigen van hen hebben ook nakomelingen. Kevin Jonas en zijn vrouw Danielle verwelkomden hun eerste dochter in 2014 en hun tweede in 2016, terwijl Joe Jonas en Sophie Turner hun kind verwelkomden in 2020 en een foto ervan moet nog worden gedeeld. Momenteel zijn er veel geruchten dat Priyanka Chopra zwanger is, dus wie weet wordt Nick Jonas binnenkort ook vader!

8 The Brothers begonnen aan behoorlijk succesvolle solocarrières

Toen de Jonas Bros afscheid namen van Disney, besloot de band in 2011 een pauze in te lassen en ze gebruikten de komende jaren om zich te concentreren op hun solocarrières.

Iedereen die de Jonas Bros na de breuk heeft gevolgd, weet dat, hoewel Nick en Joe nog steeds veel succes hadden in de industrie, Kevin zeker meer van zijn focus leek te hebben verlegd naar zijn privéleven en zijn gezin.

7 en Joe Jonas sloten zich zelfs aan bij een andere band - DNCE

Terwijl Nick Jonas doorging met het maken van muziek door zelf muziek te maken en op te treden, besloot Joe Jonas zich bij een andere band aan te sluiten: de dance-rockband DNCE. Hiermee had Joe behoorlijk wat succes, en hun debuutsingle "Cake by the Ocean" was zonder twijfel een van de grootste hits in 2015. En wie weet besluit DNCE ook om zich te herenigen en een punt te geven en hun fans nog een paar hits!

6 Ze herenigden zich in 2019 en gaven hun fans een hartverwarmende documentaire

In 2019 kondigden de Jonas Brothers hun langverwachte comeback aan en kort daarna bracht de band ook hun vijfde studioalbum Happiness Begins uit. Samen met de comeback brachten de Jonas Brothers ook een documentaire uit met de titel Chasing Happiness die hun fans zeker veel inzicht gaf in wat er de afgelopen jaren in hun leven is gebeurd.

5 En samen gingen de broers op tour

Hoewel fans dol zijn op elke Jonas Brothers-muziekvideo die de band ooit heeft gemaakt, lijdt het geen twijfel dat het een heel andere ervaring is om de broers en zussen samen op het podium te zien optreden. In 2019 begonnen de broers aan hun 10e concerttour genaamd Happiness Begins, die begon in augustus 2019 in Miami, Florida en eindigde in februari 2020 in Parijs, Frankrijk.

4 Nick trad op op Broadway en gaf acteren een kans

Er zijn zeker nogal wat celebs waarvan velen misschien niet weten dat ze Broadway hebben gespeeld - en Nick Jonas is er zeker een van.

De beroemde muzikant trad al op op Broadway toen hij nog een jong kind was, maar in 2012 - tijdens zijn solocarrière - besloot Nick terug te keren naar Broadway en speelde hij J. Pierrepont Finch in de musical How to Succeed in Zaken doen zonder echt te proberen.

3 Kevin verkende de wereld van reality-tv

Tijdens de onderbreking van Jonas Bros besloot Kevin Jonas de wereld van reality-televisie te verkennen, aangezien hij en zijn vrouw de hoofdrolspelers waren van de E! show Married to Jonas die in 2012 in première ging. Zoals fans die hem hebben gezien zich zullen herinneren - de show had twee seizoenen en na de tweede werd deze helaas geannuleerd.

2 en Joe voegden zich bij de Australische versie van The Voice

Een andere broer die de wereld van reality-tv heeft verkend, is Joe Jonas. Hoewel Joe niet per se een show had die om zijn leven draaide, nam hij tijdens het zevende seizoen in 2018 wel deel aan de populaire reality-tv-show The Voice Australia als vaste coach. Zoals verwacht deed Joe geweldig werk en het zou niemand verbazen hem weer als coach of jurylid in een zangwedstrijd te zien.

1 En tot slot namen ze afscheid van hun Disney Channel-imago

Het lijdt geen twijfel dat de Jonas Bros veel bepalende momenten in hun carrière hadden en een van hen nam afscheid van hun Disney Channel-imago. Ja, ze werden beroemd als tienerhartenbrekers, maar tegenwoordig zijn het gerespecteerde muzikanten en volwassen mannen wiens leven en muziek drastisch zijn veranderd. Natuurlijk zijn de meeste van hun fans met hen opgegroeid - en het lijdt geen twijfel dat ze de Jonas Bros de rest van hun carrière zullen blijven steunen!

Aanbevolen: