9 stellen die Disney Channel-shows pijn deden (en 10 die hen redden)

Inhoudsopgave:

9 stellen die Disney Channel-shows pijn deden (en 10 die hen redden)
9 stellen die Disney Channel-shows pijn deden (en 10 die hen redden)
Anonim

Oh, Disney Channel, je slaagt erin om ons hart te raken wanneer we zien dat twee personages gevoelens voor elkaar krijgen. Of de koppels het nu halen of niet, het is een waanzinnige achtbaan om doorheen te gaan naarmate de show vordert in elke aflevering. Wie dacht dat de show beter werd toen stellen als Lilly en Oliver of Kim en Ron er eindelijk een werden?

Wie herinnerde zich dat hij teleurgesteld moest huilen toen twee personages die een groot potentieel hadden om een koppel te worden, het uiteindelijk niet haalden, zoals Alex en Mason? We zijn er allemaal geweest en deze lijst zal de stellen aftellen die ons blij of verdrietig hebben gemaakt!

Hier zijn tien Disney Channel-koppels die de shows schaden en tien die hen redden!

19 Gekwetst: Teddy en Spencer - Good Luck Charlie

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Good Luck Charlie vooral gaat over het leven van Teddy's familie nadat Charlie is geboren, zijn er enkele interessante plotpunten in de show. Teddy heeft bijvoorbeeld een romantische relatie met Spencer gevormd. Uiteindelijk dwaalde hij echter af, waardoor het moeilijk was om voor hen te wortelen om weer samen te eindigen.

18 Opgeslagen: Andi en Jonah - Andi Mack

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn een paar gevallen waarin een paar het soms niet volhoudt. Dat betekent echter niet dat het paar de show op geen enkele manier schaadt. Andi Mack is een perfect voorbeeld, met de hoofdrol en haar crush Jonah als een van de hoogtepunten. Ze zijn erin geslaagd om volwassen te zijn over hun situatie, en wie weet komen ze weer samen.

17 Opgeslagen: Oscar en Trudy - The Proud Family

Afbeelding
Afbeelding

The Proud Family is een interessante tekenfilm van Disney Channel, en de personages zijn ook uniek. Oscar en Trudy weten elkaar in evenwicht te houden en doen het beste voor hun gezin. Oscar kan gek zijn, maar Trudy is kalm en de twee vullen elkaar redelijk goed aan. Penny kan niet trotser zijn op haar ouders.

16 Hurt: Cody and Barbara - The Suite Life on Deck

Afbeelding
Afbeelding

Cody en Barbara hadden kunnen werken als The Suite Life on Deck niets was geweest, maar het was onvermijdelijk zodra de eerste gevoelens voor Bailey had gevonden en gevormd. Dit stel was ook competitief met elkaar, wat hun relatie meer schade dan goed lijkt te doen. Hoewel ze vrienden bleven, kan iedereen het erover eens zijn dat Cody beter bij Bailey past.

15 Opgeslagen: Justin en Julia - Wizards of Waverly Place

Afbeelding
Afbeelding

Toen eenmaal werd gesuggereerd dat er vampiers bestaan in de wereld van Wizards of Waverly Place, zou het interessant worden. En dat deed het met Justin en Julia die ondanks hun verschillende rassen een boeiende relatie hadden. Dit was een unieke kijk op Romeo en Julia, en het maakte Justin meer dan alleen de oudste broer of zus die zijn zus en broer uit de problemen ha alt.

14 Pijn: Riley en Lucas - Girl Meets World

Afbeelding
Afbeelding

Girl Meets World gaat over Riley, wiens ouders de hoofdpersonen waren in Boy Meets World. Ze sloot vriendschap met Lucas, die uiteindelijk haar vriendje zou worden. Hun relatie had echter problemen, omdat Riley alleen om Lucas 'perfecties gaf. Uiteindelijk zou Lucas uiteindelijk meer worden dan alleen het vriendje van Riley.

13 Opgeslagen: Lilly en Oliver - Hannah Montana

Afbeelding
Afbeelding

Deze twee vormden de typische, maar leuke trope van vrienden die een haat-liefdeverhouding met elkaar hadden. Maar naarmate de tijd verstreek, zouden Lilly en Oliver uiteindelijk een verrassend geweldig stel worden. Het schokte ons net zo erg als Miley toen ze erachter kwam. Deze twee zijn gewoon schattig samen!

12 Pijn: Miley en Jesse - Hannah Montana

Afbeelding
Afbeelding

Na Jake is er Jesse. Het was een mooi begin om Jesse cool te zien zijn met Miley die een dubbelleven leidde als Hannah Montana, maar er was één probleem: hij verscheen pas in het laatste seizoen. Hierdoor kreeg Jesse niet zoveel ontwikkeling als Jake, die eerlijk gezegd interessanter is dan Jesse.

11 Opgeslagen: Cody en Bailey - The Suite Life on Deck

Afbeelding
Afbeelding

Nadat hij het uitmaakte met Barbara om zich te concentreren op zijn opleiding op het cruiseschip Tipton, slaagde Cody erin een cool meisje genaamd Bailey te vinden dat slim en aardig is. Het is meestal moeilijk voor hem om een meisje te vinden, aangezien zijn broer de superieure Casanova is. Cody en Bailey hebben veel gemeen en ze waren zeker een match!

10 Pijn: Justin en Harper - Wizards of Waverly Place

Afbeelding
Afbeelding

Harper en Justin zijn dat soort paar dat schattig lijkt, maar het was gewoon nooit bedoeld. Justin lijkt Harper soms raar te vinden, maar hij haat haar helemaal niet. De laatste probeerde zoveel indruk op hem te maken, maar het was niet genoeg. Gelukkig slaagde Harper erin om verder te gaan van Justin en iemand anders te vinden.

9 Opgeslagen: Phil en Keely - Phil Of The Future

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Phil misschien uit de toekomst komt, kunnen we niet anders dan denken dat hij en Keely gewoon geweldig zijn samen. Hun chemie was al geweldig, maar door de serie heen zien we hun relatie bloeien en het was het uiteindelijk allemaal waard, zelfs als Phil teruggaat naar zijn tijdlijn.

8 Pijn: Alex en Dean - Wizards of Waverly Place

Afbeelding
Afbeelding

Alex en Dean complimenteren elkaar echt, en het laat zien wanneer het voor het eerst klikte. Ondanks het feit dat ze moet verbergen dat ze een tovenaar is, geeft Alex echt om Dean en ze zouden een leuk stel worden. Helaas zou Dean weggaan, waardoor Alex hem miste en uiteindelijk bij hem weg ging. Het ergste deel? Hij ging terug omdat hij haar miste, maar het was te laat.

7 Opgeslagen: Lizzie en Gordo - Lizzie McGuire

Afbeelding
Afbeelding

Lizzie McGuire is een klassieke show waar elke tiener zich mee kan identificeren. Er waren niet alleen herkenbare problemen en problemen die Lizzie en haar vrienden doormaken, maar er was ook een geweldige karakterontwikkeling. In de film groeien Lizzie en Gordo uiteindelijk naar elkaar toe en tegen het einde werden ze een gezond stel. Wat een manier om de serie in het algemeen te beëindigen!

6 Hurt: Zack and Maddie - The Suite Life on Deck

Afbeelding
Afbeelding

Wat pijn doet aan de relatie tussen Zack en Maddie, is dat terwijl Zack Maddie wel mag, hij een flirt is voor elk mooi meisje dat hij ziet. Om nog maar te zwijgen, Maddie is meer geïnteresseerd in jongens van rond haar leeftijd. Deze twee hadden kunnen werken, maar door hun karakter en The Suite Life on Deck die hen uit elkaar scheidt, zullen Zack en Maddie uiteindelijk nooit samen zijn.

5 Opgeslagen: Phineas en Isabella - Phineas en Ferb

Afbeelding
Afbeelding

Isabella's verliefdheid op Phineas is echt schattig en vertederend. Hoewel Phineas en Ferb meestal gaat over twee stiefbroers die elke dag de beste ooit maken, zijn er enkele elementen in de show die verfrissend zijn. In het laatste seizoen kunnen we eindelijk zien dat Phineas en Isabella het met elkaar eens zijn en de maker zelfs aan het huilen maakte! Dat is zo lief!

4 Pijn: Miley en Jake - Hannah Montana

Afbeelding
Afbeelding

Dit Hannah Montana-stel was gevuld met zoveel drama, maar het was tegelijkertijd zo goed. Het was intens om Jake voor Miley te zien vallen voordat ze ontdekte dat zij ook Hannah is. Hoewel ze van tijd tot tijd samen eindigen, laat dit stel zien hoe realistisch relaties met beroemdheden zijn en dat ze niet altijd bedoeld zijn.

3 Opgeslagen: Raven en Devon - That's So Raven

Afbeelding
Afbeelding

Soms hoeft een stel niet bij elkaar te blijven om de show te redden. Raven en Devon kwamen uiteindelijk bij elkaar en kregen twee kinderen jaar na de gebeurtenissen van That's So Raven. Romantiek op de middelbare school duurt niet eeuwig, maar Raven en Devon onderhouden op zijn minst nog steeds een gezonde vriendschap met elkaar.

2 Hurt: Sonny and Chad - Sonny With A Chance

Afbeelding
Afbeelding

Sonny With A Chance heeft een enthousiaste hoofdrolspeler die de hoofdrol krijgt in haar favoriete show, en onderweg ontmoet ze de beroemde acteur van So Random's rivaliserende show Mackenzie Falls, Chad. Deze twee hadden een moeilijke start en begonnen elkaar uiteindelijk leuk te vinden, maar dan verdwijnt het gewoon wanneer Disney Channel de show annuleert ten gunste van de inferieure show So Random!.

1 Opgeslagen: Kim en Ron - Kim Possible

Afbeelding
Afbeelding

Gemakkelijk het beste Disney Channel-paar (in geanimeerde vorm dan), Kim Possible en Ron Stoppable slaagden erin om voor elkaar te vallen in de film So The Drama. Hoewel ze al sinds de kleuterschool beste vrienden zijn en verliefd zijn op andere personages, bloeide hun relatie gracieus op tot iets meer.

Aanbevolen: