Hoe lang duurde het voordat de Wayans Brothers make-up op deden in 'White Chicks'?

Inhoudsopgave:

Hoe lang duurde het voordat de Wayans Brothers make-up op deden in 'White Chicks'?
Hoe lang duurde het voordat de Wayans Brothers make-up op deden in 'White Chicks'?
Anonim

De jaren 2000 waren een decennium waarin een aantal memorabele komediefilms in beeld kwamen en veel succes boekten. Films als The Hangover en Meet the Parents waren bijvoorbeeld enorm succesvol, maar zelfs de films die dat niveau niet bereikten, hebben een grote aanhang behouden.

White Chicks was een hitkomedie in 2004, en de Wayans-broers hebben geweldig werk geleverd in de film. De make-up die werd gebruikt om ze in de Wilson-zussen te veranderen, speelde een grote rol in de film, en het make-upproces zelf was lang.

Laten we terugkijken naar White Chicks en zien hoe lang het duurde om de Wayans-broers te transformeren.

The Wayans gedijen al tientallen jaren in comedy

Sommige families hebben een behoorlijk opmerkelijke manier gehad om decennialang in het bedrijf te blijven, en dit kan zeker worden gezegd over de familie Wayans. Keenan Ivory Wayans heeft jaren geleden de bal aan het rollen gebracht en sindsdien hebben veel leden van de familie veel succes geboekt in entertainment.

Namen als Damon Wayans, Shawn Wayans en Marlon Wayans zijn allemaal bekend bij het publiek, omdat deze jongens indrukwekkend werk hebben verricht. Hoewel ze allemaal een beetje van alles kunnen, gebeurt er iets heel speciaals als ze zich concentreren op komedie. Ze brengen elk iets anders op tafel en ze hebben allemaal manieren gevonden om op te vallen tijdens hun tijd in entertainment.

De familie is verantwoordelijk geweest voor projecten als In Living Color, I'm Gonna Git You Sucka, Don't Be a Menace to South Central, Major Payne, Scary Movie, My Wife and Kids en nog veel meer meer. Ze hebben een ongelooflijk rijke geschiedenis in Hollywood, en als de volgende oogst eenmaal begint, kunnen we ons alleen maar voorstellen wat ze zullen kunnen doen.

Als je door hun grootste werken kijkt, is White Chicks een film die zeker opv alt als een van hun beroemdste.

'White Chicks' was een comedyhit

In 2004 werd een van de beroemdste films van Wayans, White Chicks, uitgebracht in de bioscoop, en hoewel het niet heel veel liefde kreeg van critici, maakte de film miljoenen fans aan het lachen en werd het uiteindelijk een succes aan de kassa. Nee, het was niet enorm Hangover, maar de studio klaagde niet na het verdienen van meer dan $ 100 miljoen.

Hoewel er veel tijd was verstreken, kondigde Terry Crews in 2019 voortijdig aan dat er een vervolg zou komen en zei: "Ik kreeg echt met Shawn [Wayans] en hij zei: 'Man, we doen We gaan ervoor.' Ik blijf in vorm alleen voor die film.”

Er is nog niets gebeurd, dus fans moeten tevreden zijn met het opnieuw bekijken van de eerste film.

Een van de meest opvallende elementen van de film komt van de transformatie die de Wayans ondergaan om de identiteit van de Wilson-zussen aan te nemen. De make-up en maskers die op dit moment werden gebruikt, zien er gruwelijk uit, maar in die tijd was het voor de meesten een stuk grappiger. Onnodig te zeggen dat het voor filmfans duidelijk was dat dit proces veel tijd moet hebben gekost, maar weinig mensen hadden enig idee hoeveel werk er elke dag in de transformatie ging zitten.

Het aanbrengen van de make-up was een enorme klus

Dus, hoe lang duurde het om alles goed te krijgen met de make-up voor de film?

Nou, na een proces van 6 weken om alles aan te passen en voor te bereiden, zou het 5 uur per dag kosten om de make-up op de acteurs aan te brengen. Houd er rekening mee dat dit een verbetering was ten opzichte van de 7 uur die het oorspronkelijk kostte.

Speciale maker/applicator van make-up, Greg Cannom, sprak over dit proces en zei: We hebben dit 60 dagen gedaan, en het was slopend voor hen en het was slopend voor ons om het elke dag opnieuw te proberen. Je krijgt een stuk schuim op een centimeter afstand van het midden en het verpest alles, en ik meen alles. Als ze iets aten of dronken, moesten ze worden bijgewerkt. Ze sliepen nauwelijks tussen de make-up en de hele dag door, maar ze waren geweldig, ze maakten grapjes en maakten grapjes.

Praat over een grote nekpijn voor iedereen die betrokken is bij het maken van de film. Er zijn genoeg verhalen over acteurs die urenlang make-up ondergaan om zich elke dag voor te bereiden op het filmen, en we kunnen ons niet voorstellen hoe vervelend het voor iedereen is. Het is een liefdeswerk en het is het waard als een film eenmaal van de grond komt en een hit wordt.

White Chicks was misschien een hoop werk voor de make-upafdeling, maar als we kijken naar de inkomsten uit de kassa, was het sap het persen waard.

Aanbevolen: