10 rollen die alleen Charlize Theron had kunnen spelen

Inhoudsopgave:

10 rollen die alleen Charlize Theron had kunnen spelen
10 rollen die alleen Charlize Theron had kunnen spelen
Anonim

In de loop van haar carrière heeft Charlize Theron een aantal buitengewoon indrukwekkende rollen gekregen. Ze heeft zelfs enkele regels geleerd die niemand anders beter had kunnen hanteren dan zij! Vanwege de keuzes die ze in haar carrière heeft gemaakt, heeft ze verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Academy Award voor Beste Actrice, Critics' Choice Movie Award voor Beste Actrice, Golden Globe Award voor Beste Actrice Motion Picture Drama en de Screen Actors Guild Award voor Outstanding Prestaties door een vrouwelijke acteur in een hoofdrol.

Het is zo gemakkelijk om enorm veel respect te hebben voor een actrice als Charlize Theron, nadat je er rekening mee hebt gehouden dat niemand anders deze rollen beter had kunnen spelen dan zij. Haar lijst met films is meer dan indrukwekkend.

10 Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road
Mad Max: Fury Road

Deze actievolle film staat absoluut bovenaan de lijst van Charlize Theron als het gaat om haar meest populaire filmrollen. Het werd uitgebracht in 2015 en haalde $ 375,2 miljoen op aan de kassa. Het werd geregisseerd door mijn naam George Miller, die duidelijk een visie had van hoe hij wilde dat de dystopische wereld en de ineenstorting van de beschaving eruit zouden zien. Alles aan deze film draait om het ongelooflijke acteerwerk van Charlize Theron. Ze speelde in deze film met Tom Hardy.

9 Atoomblond

Atoom Blond
Atoom Blond

In 2017 werd Atomic Blonde uitgebracht en het werd een groot succes voor Charlize Theron. Het haalde $ 100 miljoen binnen aan de kassa met de hulp van regisseurs David Leach. Het richt zich op een elite-spion genaamd Lorraine die haar dodelijke vaardigheden en harde hand tot hand gevechtstraining gebruikt om in leven te blijven en een missie te voltooien die als onmogelijk werd beschouwd. Haar blonde haar kwam goed van pas voor deze rol in overeenstemming met de titel.

8 De oude garde

De oude garde
De oude garde

In 2020 werd The Old Guard uitgebracht met in de hoofdrol Charlize Theron met bruin haar in plaats van haar typische blondine. De film is een Netflix-origineel en is geclassificeerd als zowel een actiefilm als een fantasie. Het is een van haar langere films aangezien het twee uur en vijf minuten duurt, maar het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen om te kijken. Het gaat erom dat een individu zijn best doet om voor zijn vrijheid te vechten nadat zijn geheimen zijn onthuld. Ze deed bijna al haar eigen stunts voor de film!

7 Monster (2003)

Monster (2003)
Monster (2003)

Laten we teruggaan naar 2003 toen Charlize Therons film Monster werd uitgebracht. De film concentreert zich op een vrouw die naar Florida verhuist na een lang en hard leven te hebben gewerkt als een dame van de nacht. Ze ontmoet een man op wie ze verliefd wordt en daardoor wil ze haar leven veranderen. Ze wil niet langer het type vrouw zijn dat op straathoeken werkt, maar de dingen worden veel intenser dan ze ooit had gepland.

6 Bombshell (2019)

Bom
Bom

Bombshell is een super interessante en intrigerende film over Fox Network en de innerlijke werking van wat er achter de schermen gebeurt. Charlize Theron schittert niet alleen in deze film, maar ook Margot Robbie en Nicole Kidman! Deze sterrencast werkte perfect samen met je blonde haar om een heel belangrijk verhaal tot leven te brengen. Deze film onthulde enkele van de duistere geheimen en realiteiten van wat er achter de schermen van nieuwsnetwerken gebeurt.

5 Tully (2018)

Tully (2018)
Tully (2018)

In 2018 werd Tully uitgebracht. Het is een film die zich richt op een vrouw die totaal uitgeput is als het gaat om het moederschap. Haar man eist veel van haar en realiseert zich niet dat ze helemaal overweldigd is.

Zodra een oppas is ingehuurd om met alles te helpen, ontstaat er uiteindelijk een band met de oppas. Het einde van deze film brengt een zeer interessante wending en het is de moeite waard om te kijken wat die wending is.

4 Het lot van de woedende

Het lot van de woedende
Het lot van de woedende

Charlize Theron speelde de rol van de schurk in deze actiefilm uit 2017 en ze speelde het goed! Dit is weer een van haar langere films omdat het twee uur en 29 minuten duurt! Dat is lang, maar elk moment in deze film is gevuld met veel actie waardoor de tijd snel voorbij gaat! Het haalde $ 1,239 miljard binnen aan de kassa en werd een van haar meest winstgevende films aller tijden. Wie had de slechterikrol in deze film beter kunnen spelen dan zij? Niemand.

3 Jonge volwassene

jongvolwassene
jongvolwassene

Alles aan deze film heeft betrekking op mensen van in de twintig en begin dertig. Charlize Theron speelt de rol van een vrouw die jeugdromans schrijft en besluit terug te keren naar haar geboorteplaats om een oude vlam te achtervolgen. Ze maakt de fout om achter haar oude vlam aan te gaan, ook al is hij al getrouwd en heeft ze kinderen.

Ze heeft een griezelige manier om mensen en situaties te idealiseren, ook al zou ze dat niet moeten doen. Ze vertelt het verhaal met een zeer monotone stem om haar gebrek aan interesse in de wereld om haar heen te bewijzen.

2 Sneeuwwitje en de jager

Sneeuwwitje en de jager
Sneeuwwitje en de jager

Charlize Theron nam opnieuw de rol van een schurk op zich in deze geweldige filmfranchise. De eerste film werd uitgebracht in 2012 en het vervolg werd uitgebracht in 2016. Ze speelde in de eerste film met Kristen Stewart en Chris Hemsworth. Ze speelde de rol van de boze koningin en om de een of andere reden is het spelen van een harder en wreder personage niet iets dat als een uitdaging komt voor deze super getalenteerde actrice.

1 Afstandsschot

wilde gok
wilde gok

Deze film is uitgebracht in 2019 en wordt beschouwd als een romantische komedie. Het draait allemaal om presidentsverkiezingen en twee mensen die op reis gaan om het onmogelijke te laten gebeuren. Een vrouwelijke politicus die zeer welbespraakt is en gedreven is om de eerste vrouwelijke president te worden, huurt een vrijgevochten journalist in die weet hoe hij woorden op papier moet zetten. Ze huurt hem in om haar toespraken voor haar te schrijven en de twee beginnen aan een romantische reis waar ze verliefd worden. Ze speelde in deze film met Seth Rogan.

Aanbevolen: