Fans denken dat Alexander Ludwig dit MCU-personage perfect had kunnen spelen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Alexander Ludwig dit MCU-personage perfect had kunnen spelen
Fans denken dat Alexander Ludwig dit MCU-personage perfect had kunnen spelen
Anonim

De MCU is een krachtpatser-franchise op het grote scherm en op dit moment verloopt hun overstap naar de televisiemarkt beter dan verwacht. De moloch vertoont geen tekenen van vertraging, waardoor elke primaire rol er een is die elke artiest graag zou willen hebben.

Een acteur die mensen graag in de MCU zouden zien, is Alexander Ludwig, die heeft deelgenomen aan grote projecten zoals Vikings. Sterker nog, MCU-fans hebben het perfecte personage voor Ludwig uitgekozen.

Dit is wie MCU-fans denken dat Alexander Ludwig perfect had kunnen spelen.

Alexander Ludwig acteert al sinds hij een kind was

Alexander Ludwig-film
Alexander Ludwig-film

Om een volledig beeld te krijgen van Alexander Ludwig en wat hij als MCU-held naar voren had kunnen brengen, moeten we een paar factoren in overweging nemen, namelijk het feit dat Ludwig in grote projecten acteert sinds hij was nog maar een kind. Hoewel de MCU van elke artiest een ster kan maken, hebben ze het behoorlijk goed gedaan met het casten van gevestigde namen met een bewezen staat van dienst.

Voordat hij met zijn leeftijd zelfs maar de dubbele cijfers bereikte, kreeg Ludwig al rollen in filmprojecten van verschillende groottes. Sommige van zijn eerste rollen waren van de kleinere variëteit, maar na verloop van tijd zouden ze in omvang toenemen. Dit hielp op zijn beurt een groter publiek te laten zien wat hij kon doen met de camera's die aan het rollen waren. Back-to-back rollen in The Seeker: The Dark is Rising en Race to Witch Mountain waren een mooie opsteker.

Een paar jaar later zou Ludwig rollen krijgen in films als The Hunger Games, Grown Ups 2 en Lone Survivor, waardoor hij zijn bereik kon laten zien, inclusief enkele komische vaardigheden, wat iets is dat werkt goed in de MCU. Hij zou dan de kans krijgen om te schitteren in films als Midway en Bad Boys for Life.

Hoe geweldig zijn filmwerk ook was voor zijn carrière, het zou zijn werk op televisie zijn dat de belangstelling van het publiek voor zijn capaciteiten echt deed toenemen.

Hij speelde op 'Vikings'

Alexander Ludwig Vikingen
Alexander Ludwig Vikingen

In 2014 begon Ludwig zijn tijd in de serie Vikings, die een enorm succes was op het kleine scherm. De show is nooit bang geweest om de brutaliteit op te voeren, en Ludwig bleek een uitstekende aanvulling op de cast te zijn toen hij zijn seriedebuut maakte in seizoen twee.

Voordat hij de rol van Bjorn Ironside op Vikings scoorde, was Ludwig nooit een prominente artiest geweest in een succesvolle show. Zijn casting op Vikings was een enorme doorbraak voor de ster, en veel van zijn latere filmprojecten vonden plaats terwijl hij in de serie te zien was. Een hele reeks zaken, ja, maar als een artiest in de MCU wil worden opgenomen, kunnen ze maar beter flexibel zijn met hun tijd.

Van 2014 tot 2020 was Ludwig fantastisch op Vikings en fans hielden van wat hij naar de show bracht. Sinds zijn vertrek bij Vikings tekende hij een platencontract, in een beweging die niemand zag aankomen. Dit geeft de ster de kans om te schitteren in een ander medium.

Toen hij over zijn platencontract sprak, zei Ludwig: Ik voel me aangetrokken tot countrymuziek sinds ik op 9-jarige leeftijd mijn eerste gitaar kreeg. Het leven draait om de reis en ik ben zo dankbaar om deze volgende stappen in de muziek te zetten met Loba, BBR Music Group/BMG, de gemeenschap in Nashville en ik wil hen bedanken voor het nemen van een kans en het geloven in mij. Ik kan niet wachten om deze muziek te delen die een voorproefje is van wat ik zo leuk vind aan countrymuziek.”

De ster is duidelijk veelzijdig, en als het gaat om de perfecte MCU-held voor hem om te spelen, hebben de fans er een gekozen die past bij zijn rol als Viking.

MCU-fans denken dat hij een geweldige Thor zou hebben gemaakt

Thor MCU
Thor MCU

Volgens sommige fans had Alexander Ludwig een dynamisch werk kunnen doen als Thor in de MCU. Chris Hemsworth was geweldig, vooral sinds hij een grote tonale verandering met het personage maakte, maar dit weerhield de fans er niet van om te praten over hoe geweldig Ludwig had kunnen zijn als de held.

Een Quora-gebruiker zei: Zijn optreden als Bjorn in Vikings (linker foto hierboven) doet me zo veel denken aan Thor in de eerste Thor-film. Een zoon die net als zijn vader koning wil worden. Hij is zijn hele leven de gouden jongen geweest, hij is arrogant en egocentrisch. Hij vecht met andere mensen alleen maar om zijn kracht en heldhaftigheid te bewijzen, om te bewijzen dat hij de troon en nalatenschap van zijn vader waardig is. Hij voldoet uiteindelijk niet aan alle verwachtingen die hij voor zichzelf had en heeft veel twijfels aan zichzelf. Alexanders optreden was geweldig in die tv-serie.”

Zo groot als Ludwig had kunnen zijn als jonge Thor in de MCU, Chris Hemsworth nam de rol op zich en maakte er het beste van, terwijl Ludwig zijn eigen erfenis op Vikings vestigde.

Aanbevolen: