The Cast Of Euphoria, gerangschikt op Instagram-volgers

Inhoudsopgave:

The Cast Of Euphoria, gerangschikt op Instagram-volgers
The Cast Of Euphoria, gerangschikt op Instagram-volgers
Anonim

HBO's Euphoria ging in première in 2019 en de recente release van de kerstspecial van de show deed iedereen er weer over praten. Het tienerdrama dankt zijn succes aan zijn geweldige cast, uitstekende cinematografie en donkere thema's.

Naast Zendaya wordt het grootste deel van de cast nog niet als een A-lister beschouwd. Deze jonge acteurs beginnen net aan hun carrière, maar hebben al miljoenen volgers op Instagram.

10 Maude Apatow: 636, 000 volgers op Instagram

maude apatow als lexi van euforie
maude apatow als lexi van euforie

Maude Apatow heeft misschien geen miljoenen volgers, maar ze is goed op weg om een van die beroemdheden te worden die nog beroemder zijn dan hun ouders. Haar vader, Judd Apatow, is het brein achter vele hilarische komedies, en Maude treedt in zijn voetsporen en maakt naam in de entertainmentindustrie.

Maude speelde Lexi, Rue's jeugdvriend. Ze is een van de weinige personages die geen eigen introductie kreeg. Hopelijk zien we meer van haar in seizoen 2.

9 Algee Smith: 685, 000 volgers op Instagram

Algee Smith als McKay op Euphoria
Algee Smith als McKay op Euphoria

Algee Smith is een van de oudste castleden; hij is 26 jaar oud. Sommigen herinneren zich hem misschien van zijn uitstekende vertolking van Larry Reed in Detroit. In Euphoria speelde hij Chris McKay, het vriendje van Cassie.

Hij heeft misschien geen miljoenen volgers, door Algee Smith is een echt getalenteerde acteur met een mooie toekomst voor zich.

8 Angus Cloud: 709.000 volgers op Instagram

Angus Cloud Fezco Euphoria
Angus Cloud Fezco Euphoria

Angus Cloud werd gespot door een castingagent tijdens het werken in een kip-en-wafelsrestaurant. Zo stond zijn leven van de ene op de andere dag op zijn kop. Zonder zijn rol als Fezco zou hij waarschijnlijk naar Ierland zijn verhuisd.

Angus heeft 709 duizend volgers op Instagram en we kunnen niet wachten om erachter te komen wat seizoen 2 in petto heeft voor zijn drugsdealende Mac Miller-achtige personage.

7 Eric Dane: 2,4 miljoen volgers op Instagram

Eric Dane als Cal Jacobs
Eric Dane als Cal Jacobs

Eric Dane is een van de weinige volwassen hoofdrolspelers van de show: hij speelt Nate's vader Cal Jacobs, een krachtige figuur in de gemeenschap die duistere geheimen van zijn familie herbergt.

De meesten herinneren zich Eric Dane van Grey's Anatomy waar hij Dr. Mark Sloan alias McSteamy speelde.

6 Hunter Schafer: 2,5 miljoen volgers op Instagram

Hunter Schafer als Jules uit euforie
Hunter Schafer als Jules uit euforie

Naast Zendaya's Rue was Jules van Hunter Schafer het hoofdpersonage van Euphoria. Ze is een model en heeft voor luxe modehuizen gewerkt, zoals Dior, Calvin Klein en Vera Wang.

Schafer's Jules is Rue's beste vriend/liefdesbelang. Fans van de show tellen momenteel de dagen af tot er een Euphoria-special uitkomt die zich richt op Jules.

5 Barbie Ferreira: 2,6 miljoen volgers op Instagram

Barbie Ferreira als Kato
Barbie Ferreira als Kato

De 24-jarige Barbie Ferreira is een model en actrice uit New York, en ze heeft een geweldige carrière voor de boeg. Ze heeft tot nu toe gemodelleerd voor Adidas, ASOS, Forever 21, Target en nog veel meer. Ze is ook gek op regisseren.

Ferreira speelde Kat, een introvert en vaak over het hoofd gezien meisje dat haar volgde op internet. Binnen slechts één seizoen veranderde haar karakter van een verlegen kerkmuis in een krachtig mode-icoon.

4 Sydney Sweeney: 2,7 miljoen volgers op Instagram

Sydney Sweeney in Euphoria
Sydney Sweeney in Euphoria

De beeldschone Sydney Sweeney werd een van de meest geliefde castleden van de show en velen zullen zich haar misschien herinneren van Hulu's Handmaid's Tale. Ook al is ze pas 23 jaar oud, ze is al meer dan een miljoen dollar waard.

Ze speelde Cassie Howard, een echt tragisch personage dat alleen maar complimenten kreeg over haar knappe uiterlijk.

3 Alexa Demie: 3,3 miljoen volgers op Instagram

Alexa Demie EUPHORIA
Alexa Demie EUPHORIA

De kleindochter van een van de Beach Boys groeide op in LA en kreeg haar eerste rol in 2015, maar pas in Euphoria kreeg ze echt de kans om op te vallen. Ze speelde Maddy Perez, Nate's grootste liefdesbelang.

Alexa heeft geweldig werk geleverd door een meisje tot over de oren verliefd te portretteren op iemand die haar niet goed behandelt. Ze bracht vurige passie naar de show, dus het is geen wonder dat ze meer dan 3 miljoen volgers heeft.

2 Jacob Elordi: 10,3 miljoen volgers op Instagram

Jacob Elordi in EUPHORIA
Jacob Elordi in EUPHORIA

Een van de meest waanzinnige feiten over de cast van Euphoria is dat Jacob Elordi dakloos was toen hij auditie deed voor de show. Hij speelde Nate, de manipulatieve schurk van de show die zelf vecht tegen een aantal serieuze innerlijke demonen.

Jacob werd al snel een van de beroemdste castleden. Zijn Instagram-account heeft meer dan 10 miljoen volgers en hij heeft nogal wat professionele fotoshoots op zijn naam staan. Jacob en Zendaya werkten echter niet alleen samen; ze begonnen ook te daten. Samenwerken tijdens het daten is vrij normaal onder beroemdheden.

1 Zendaya: 81,5 miljoen volgers op Instagram

Zendaya in EUPHORIA
Zendaya in EUPHORIA

Zendaya heeft een hele transformatie doorgemaakt in haar leven. Ze ging van een schattig castlid van Shake It Up naar een volwaardige tiener-drugsverslaafde in Euphoria. Ze heeft onlangs onthuld dat ze ook een producer is en een eigenaar van haar eigen kledinglijn, dus het is geen wonder dat ze een aanhang van 81,5 miljoen fans heeft vergaard.

Aanbevolen: