De cast van 'Euphoria', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Euphoria', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Euphoria', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Het tienerdrama Euphoria ging in de zomer van 2019 in première op HBO en werd meteen een enorme hit. Serieleider Zendaya was al een enorme ster en ze won vervolgens haar eerste Emmy voor haar werk aan Euphoria. Andere castleden zoals Sydney Sweeney zijn beroemd geworden sinds de show in première ging. De show gaf kijkers een kijkje in de strijd van tieners en behandelt moeilijke onderwerpen zoals verslaving, misbruik en trauma. De show had ook een enorme impact op mode- en beautytrends over de hele wereld.

Hoewel het tweede seizoen van de show begin 2022 in première gaat, heeft de cast tussen de seizoenen door nog een flink aantal andere projecten uitgevoerd. Vandaag bekijken we hoe rijk de castleden van Euphoria zijn geworden.

Bijgewerkt op 11 januari 2022, door Marissa Romero: Seizoen 2 van HBO's Euphoria is in première gegaan voor een enorm publiek. Volgens Variety bereikte de eerste aflevering een serie-high, met 2,4 miljoen kijkers die afstemden om erachter te komen wat er daarna gebeurt. Het werd ook "de sterkste digitale première-avondvoorstelling voor elke aflevering van een HBO-serie sinds de lancering van HBO Max." Het nieuwe seizoen van Euphoria belooft vanaf het eerste seizoen een tandje bij te steken.

In een interview met Today, seriester, zei Zendaya: "Het is een heel ander seizoen, om eerlijk te zijn … ik bedoel, tonaal, het is anders. Ik denk dat het veel emotioneler is dan het eerste seizoen. … Net als de filmvoorraad die we dit seizoen gebruiken, die ook anders is, het is een hoog contrast, wat betekent dat de hoogtepunten hoog zijn, de dieptepunten laag. En als het grappig is, is het echt grappig. En als het pijnlijk is, is het echt pijnlijk."

Met enorme aantallen en groeiende populariteit blijft Euphoria de cast naar het volgende niveau van roem duwen, en hun vermogen zal zeker ook groeien.

10 Angus Cloud's netto waarde is $ 230, 000

De aftrap is Angus Cloud die Fezco speelt in het populaire tienerdrama. Euphoria was eigenlijk het acteerdebuut van Cloud en sindsdien kunnen fans hem ook zien in de komische dramafilm North Hollywood die dit jaar uitkwam. Volgens zijn IMDb-profiel heeft de acteur één aankomend project. Momenteel heeft Angus Cloud naar schatting een nettowaarde van $ 230.000.

9 Alexa Demie's netto waarde is $ 700, 000

Alexa Demie speelt Maddy Perez in het populaire tienerdrama Euphoria van HBO. Alexa is verschenen in verschillende andere projecten, waaronder muziekvideo's en filmproducties. Fans kunnen haar vinden in Mainstream, Waves, Mid90s, The OA en Ray Donovan. Momenteel heeft de actrice één aankomend project. Alexa Demie heeft naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 700.000.

8 De nettowaarde van Storm Reid is $ 600, 000

Storm Reid, die Gia Bennett speelt op Euphoria, is ook te zien in vele andere grote projecten zoals 12 Years a Slave, Sleight, A Wrinkle in Time, Don't Let Go, When They See Us en The Suicide Squad, met A Wrinkle in Time als een van haar meest bekende rollen. Momenteel heeft ze vier aankomende projecten. Storm Reid heeft naar schatting een nettowaarde van $ 600.000.

7 Barbie Ferreira's netto waarde is $2 miljoen

De volgende op de lijst is Barbie Ferreira die Kat Hernandez speelt op Euphoria. Naast deze rol verscheen de actrice in projecten als Divorce en Unpregnant. Barbie is ook enorm populair geworden als model, getekend bij modellenbureau Wilhelmina International, en ze is verschenen in de tijdschriften Seventeen en Cosmopolitan. Op dit moment wordt geschat dat Barbie Ferreira - die één aankomend project heeft - een nettowaarde van $ 2 miljoen heeft.

6 Hunter Schafer's netto waarde is $1 miljoen

Hunter Schafer speelt Jules Vaughn op Euphoria. Tot dusverre is het HBO-tienerdrama Shafer's enige acteerrol die voltooid is, maar ze staat gepland voor een project genaamd Cuckoo dat nu in pre-productie is. Hunter Schafer wordt momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 1 miljoen.

5 Jacob Elordi's netto waarde is $3 miljoen

Jacob Elordi, die Nate Jacobs speelt in het populaire HBO-tienerdrama, werd snel beroemd na een hoofdrol in Netflix's The Kissing Booth-franchise. Hij heeft ook naam gemaakt met andere projecten, waaronder The Very Excellent Mr. Dundee, 2 Hearts, The Mortuary Collection en Swinging Safari. Momenteel heeft hij twee aankomende projecten. Op dit moment wordt geschat dat Jacob Elordi ook een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft, met Euphoria en The Kissing Booth als belangrijke bijdragers.

4 Sydney Sweeney's netto waarde is $4 miljoen

Sydney Sweeney is snel een van Euphoria's meest veelbelovende sterren geworden. In de show speelt Sweeney Cassie Howard. Ze staat ook bekend om haar optreden in projecten als Everything Sucks!, The Handmaid's Tale, Sharp Objects, The White Lotus en Once Upon a Time in Hollywood. Momenteel heeft de actrice twee aankomende projecten. Sydney Sweeney heeft naar schatting een vermogen van $ 4 miljoen.

3 Eric Dane's netto waarde is $7 miljoen

Eric Dane, die Cal Jacobs speelt in Euphoria, staat algemeen bekend om het spelen van Dr. Mark Sloan in Grey's Anatomy, maar hij verscheen ook in Charmed, Marley & Me, Valentine's Day, Burlesque en The Last Ship. Momenteel heeft hij een aankomend project. Eric Dane heeft naar schatting een vermogen van $7 miljoen.

2 Zendaya's netto waarde is $15 miljoen

Zendaya, de voormalige ster van Disney Channel, speelt Rue Bennett op Euphoria. Zendaya is gemakkelijk een van de meer populaire sterren van de serie, bekend van zijn verschijning in The Greatest Showman, Spider-Man: Homecoming en zijn vervolg, Malcolm & Marie, Space Jam: A New Legacy en Dune. Momenteel heeft Zendaya drie aankomende projecten en ze heeft naar schatting een nettowaarde van $ 15 miljoen.

1 Maude Apatow's netto waarde is $20 miljoen

Maude Apatow, die Lexi Howard speelt in Euphoria, staat ook bekend om zijn optreden in projecten als This Is 40, Other People, The House of Tomorrow, Assassination Nation, The King of Staten Island en Hollywood. Ze is de oudste dochter van actrice Leslie Mann en regisseur Judd Apatow, en begon als jong meisje samen met haar moeder in verschillende films te verschijnen. Op dit moment heeft de actrice één aankomend project. Volgens Idol Net Worth heeft Maude Apatow een nettowaarde van $ 20 miljoen.

Aanbevolen: