10 Disney-prinsessen als moderne beroemdheden

Inhoudsopgave:

10 Disney-prinsessen als moderne beroemdheden
10 Disney-prinsessen als moderne beroemdheden
Anonim

In de loop der jaren zijn er veel live-action-versies van Disney-prinsesfilms geweest. Soms gedijen de films helemaal en slagen ze, terwijl ze andere keren het doel volledig hebben gemist. Vaak is het succes van een Disney-film te danken aan de acteurs en actrices die in de hoofdrollen worden gecast.

De rol van een Disney-prinses casten kan niet gemakkelijk zijn, omdat Disney-prinsesschoenen ongelooflijk moeilijk te vullen zijn - deze prinsessen worden beschouwd als rolmodellen voor kinderen. Volgens de traditionele geanimeerde versies van alle Disney-prinsessen zouden deze moderne celebs die schoenen gemakkelijk kunnen vullen.

10 Assepoester - Lili Reinhart

Het personage van Assepoester is gespeeld door verschillende ongelooflijke actrices, waaronder Lily James, Anna Kendrick, Brandy en meer. Alleen al op basis van traditionele looks, is het gemakkelijk om Lili Reinhart voor te stellen als een moderne versie van Assepoester omdat ze in alle juiste vakjes past. Ze heeft superexpressieve gelaatstrekken, blond haar en een persoonlijkheid die van nature sympathiek is.

9 Mulan - Lana Condor

Sinds fans Lana Condor zagen in de To All the Boys I've Loved Before filmfranchise op Netflix, is ze meteen een hit geworden. Ze is een absolute favoriet bij fans omdat veel mensen van haar houden omdat ze precies is wie ze is! Ze is zo logisch als het gaat om beroemdheden die een moderne Mulan zouden kunnen zijn. Mulan is een Aziatische Disney-prinses en Lana is erg trots op haar Aziatische afkomst.

8 Aurora - Sophie Turner

Sophie Turner is een nieuwe moeder, maar ze kan nog steeds elke dag gemakkelijk worden afgebeeld als een Disney-prinses. De reden dat we denken van wel, is dat ze zo'n geweldige prestatie heeft geleverd op HBO in Game of Thrones als Sansa Stark, dat een zeer mythisch en avontuurlijk verhaal vertelt. Prinses Aurora leeft haar leven ook op een zeer mythische manier, dus het is logisch om Sophie Turner als een moderne Aurora te zien. Voor de live-action versie van de Malifieicent werd Aurora gespeeld door Elle Fanning.

7 Jasmine - Freida Pinto

Slumdog Millionaire ging in première in 2008 met Freida Pinto in de rol van de vrouwelijke hoofdrol. Het was zo gemakkelijk om voor haar te wortelen en te hopen dat haar karakter tegen het einde van die film goed zou komen. Daarom is het logisch dat ze prinses Jasmine speelt, de Indiase prinses die verliefd wordt op Aladdin op basis van zijn drie wensen. Voor de live-action versie van de film werd prinses Jasmine gespeeld door Naomi Grace Scott.

6 Ariel - Madelaine Petsch

Madelaine Petsch voegt zich bij haar Riverdale-collega, Lili Reinhart, op deze lijst, en de reden waarom is dat ze perfect zou zijn om de rol van Ariel te spelen! Traditioneel staat prinses Ariel bekend om haar felrode haar en het eerste wat fans opvallen aan Madelaine Petsch is het feit dat ze zo'n prachtig felrood haar heeft dat je ze onmogelijk over het hoofd kunt zien of negeren.

De live-action versie van De kleine zeemeermin zal Halle Bailey in de hoofdrol spelen die ongetwijfeld geweldig werk zal doen om de rol over te nemen. We mogen de prachtige zeemeermin-Ariel-make-uplook van Madelaine echter niet vergeten!

5 Pocahontas - Ashley Callingbull

Er zijn nog geen Disney-live-actionversies van Pocahontas geweest, maar als die er zijn, wordt het heel belangrijk dat castingdirecteuren een actrice van Indiaanse afkomst kiezen. Ashley Callingbull was de eerste inheemse vrouw die in 2015 de Miss Universe-titel won, wat veel zegt. Haar schoonheid stra alt helemaal uit en ze kan zeker worden beschouwd als een moderne Pocahontas.

4 Tiana - Amandla Stenberg

Amandla Stenberg is zo'n nuchter, intelligent, volwassen en goedhartig persoon. Op 22-jarige leeftijd heeft ze al zoveel gedaan en speelde ze in zoveel films.

Ze komt op voor zaken waar ze ook in gelooft en zorgt ervoor dat haar stem wordt gehoord. Dit zijn de redenen waarom ze gemakkelijk een moderne prinses Tiana zou kunnen zijn. Van de film Prinses en de Kikker is nog geen live-actionversie gemaakt, maar ze zou perfect zijn.

3 Belle - Alexandra Daddario

De waarheid is dat Emma Watson de game definitief heeft vermoord als prinses Belle in de live-actionversie van Beauty and the Beast. Maar … Alexandra Daddario had ook in aanmerking moeten komen voor de rol, aangezien ze opvallend mooie ogen, prachtig donkerbruin haar en die expressieve Disney-look heeft waarvan bekend is dat prinsessen hebben, vooral in hun geanimeerde vorm. Alexandra Daddario zien in films als Baywatch en San Andreas was geweldig, maar haar zien als een Disney-prinses zou beter zijn.

2 Rapunzel - Dove Cameron

Dove Cameron als Rapunzel zou een voor de hand liggende keuze zijn! Het verhaal van Rapunzel is nog niet verfilmd, maar als dat eenmaal in gang is gezet, moet Dove Cameron worden overwogen. Ze wordt gemakkelijk gezien als een moderne Rapunzel met haar mooie blonde haar en haar geweldige glimlach. Dove Cameron is een voormalig Disney Channel-sterretje dat volwassen is geworden en zich meer dan ooit op haar muziekcarrière begon te concentreren.

1 Sneeuwwitje - Ariel Winter

Ariel Winter als Sneeuwwitje?! Ja inderdaad! Ariel Winter heeft het een paar keer veranderd met haar haar, gaande van zwart naar blond naar rood-- Maar de haarkleur waarmee ze vooral wordt herkend, zijn haar klassieke zwarte lokken. Sneeuwwitje staat bekend om het hebben van donker zwart haar en een bleke huid, wat betekent dat als we de geanimeerde tradities volgen, Ariel Winter helemaal in het model past. Andere actrices die de rol van Sneeuwwitje op zich hebben genomen, zijn Lily Collins en Kristen Stewart.

Aanbevolen: