21 Moderne Disney-personages opnieuw ontworpen als studenten

Inhoudsopgave:

21 Moderne Disney-personages opnieuw ontworpen als studenten
21 Moderne Disney-personages opnieuw ontworpen als studenten
Anonim

Heb je je ooit afgevraagd hoe je favoriete Disney-personages eruit zouden zien als ze naar de universiteit waren gegaan? Helaas is het niet zo dat als je opgesloten zit in een toren of op een dapper avontuur gaat, je een diploma krijgt alleen maar omdat je het vaak doet. Het is grappig om je voor te stellen dat deze personages een normaal leven leiden en proberen een hogere opleiding te volgen, terwijl we ze niet als iets anders hebben gezien. Hebben ze slechte haardagen? Hoe zijn hun professoren? Wonen ze op de campus of niet? Zoveel vragen met weinig tot geen antwoorden, maar gelukkig is er fanart.

Met de kracht van toegewijde en getalenteerde artiesten, kunnen we misschien een glimp opvangen van hoe het leven als een Disney-student eruit zou kunnen zien voor enkele van onze favoriete personages. Sommige van deze artiesten hebben zelfs volledige series gemaakt van dit doorlopende thema, buiten wat onze lijst heeft opgenomen, dus we raden je ten zeerste aan om ze te gaan bekijken! Schattig en zeer modieus, het is interessant om de verschillende soorten stijlen te zien waarvan deze kunstenaars dachten dat ze perfect bij elk individueel personage zouden passen. Verrassend genoeg is bijna iedereen die we tot nu toe hebben gezien nog steeds erg in de mode, ongeacht hun persoonlijke smaak. Hier zijn 30 geweldige kunstwerken die je favoriete Disney-personages laten zien als moderne studenten, gewoon proberen genoeg te slapen en goede cijfers te halen. Laat ons weten welke jouw favoriet waren!

22 Belle de boekenwurm

Afbeelding
Afbeelding

Het is bijna geen verrassing dat Belle een ongelooflijk leergierige student zou zijn. Met al het lezen dat ze deed in haar Disney-vertelling, konden we niet zien dat ze veel voor feestjes of veel clubtijd was; tenzij het gerelateerd was aan haar academici of plaatsvond in een bibliotheek. Deze artiest gaf haar ook een fandom-look door een rok met tardis-print en een Sailor Moon-lunchtas op te nemen! Met een exemplaar van Phantom of the Opera onder haar arm, ziet ze eruit alsof ze op weg is om een nieuwe serie op te pikken om aan mee te doen.

21 Het schattigste koppel

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen stuurt Anna en Kristoff; Anna wachtte op zijn minst een paar dagen voordat ze besloot dat ze van deze hield, toch? Maar het lijkt erop dat ze in deze versie van hen op voorjaarsvakantie zijn op een plek die bij hun bedrijf past! Wie zou er niet naar Disneyland op vakantie gaan? Vooral na alle examens die de universiteit je moet doorstaan, is er geen betere plek om te zijn! Een van de beste aspecten van dit stuk is dat het duidelijk de dynamiek tussen de twee laat zien; arme Kristoff!

20 Merida is altijd een rebel

Afbeelding
Afbeelding

Merida naar school gaan klinkt ongelooflijk passend. In haar oorspronkelijke verhaal had ze geen interesse om te doen wat haar ouders zeiden door te weigeren met iemand te trouwen. Ze vocht voor zichzelf en bleef behoorlijk rebels. We zijn er zeker van dat ze naar school zou gaan en ze net zo trots zou maken door die opgewekte geest van haar te behouden! Natuurlijk kunnen we haar ook niet helemaal zien zitten in colleges. Misschien mist ze een paar sessies? Maar nogmaals, wie heeft dat niet een of twee keer gedaan; misschien meer.

19 Elsa is altijd een koningin

Afbeelding
Afbeelding

Elsa gaat naar de les en ziet er geweldig uit, daar zijn we voor! Als een eenvoudige bewerking die het uiterlijk van het originele personage overneemt, maar ze een totale make-over geeft vanaf het hoofd naar beneden, graven we echt de stijl die ze kreeg. Het is altijd raar om te zien dat iemand die meestal extravagante baljurken draagt, plotseling een korte broek en een tanktop draagt. Vooral als je het hebt over Elsa, die letterlijk de koningin van de sneeuw is. Met haar tas over haar schouder geslagen, lijkt het alsof ze klaar is voor de zomer!

18 Flynn, ben jij dat?

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn tal van bewerkingen waarbij personages een ander lichaam krijgen terwijl ze hun oorspronkelijke gezicht behouden om hun hele uiterlijk te veranderen. Wat echt verrassend is, is hoe verschillend ze eruit zien. Gewoon een simpele outfitwissel en Flynn is klaar voor de echte wereld! Het is tenslotte niet alsof zijn haar ooit echt verouderd was, om mee te beginnen. Hij zou gemakkelijk een collegeklas kunnen binnenglippen en opgaan in de andere studenten. Kijk eens naar dat smeulen!

17 Mikey en Minnie konden niet schattiger worden

Afbeelding
Afbeelding

We kunnen geen lijst hebben over Disney-personages en Mickey en Minnie niet meerekenen; dat is gewoon compleet absurd en ongehoord! Hoewel we er niet helemaal zeker van zijn dat ze in deze afbeelding naar de les gaan, is het zeker schattig om ze als universiteitsliefjes te zien. Deze artiest hield niets tegen door ervoor te zorgen dat ze in hun iconische outfits bleven terwijl ze ook enkele van de meer muisachtige functies behielden; hun oren waren bijvoorbeeld net veranderd in schattige kapsels. Over schattig gesproken!

16 Misschien een beetje meer punk?

Afbeelding
Afbeelding

We weten dat Flynn Rider al op deze lijst staat, maar deze extra foto van hem met Rapunzel is gewoon te schattig om te negeren. Met een donkerdere, meer punk look lijken ze het perfecte koppel! Zelfs de kleine Pascal doet mee met een klein zwart T-shirt; we moeten ons afvragen in welke band hij zit? Met deze look zijn we er bijna zeker van dat deze twee op weg zijn naar een soort muziekdiploma. Het zijn absoluut enkele van de coolste vertolkingen van deze twee iconische personages die we hebben gezien!

15 Een mooie studente, Jasmine

Afbeelding
Afbeelding

Met hoe vastberaden Jasmine altijd is, zou het niet verrassend zijn om haar te zien als een leergierige jonge vrouw, die al haar lessen bijwoont en de hoogste cijfers ha alt. Ze heeft immers altijd haar toekomst naar haar ontwerp kunnen vormgeven, ongeacht de obstakels die haar opsluiten. We vinden het geweldig dat haar moderne look trouw bleef aan haar afkomst en haar ook een paar referenties gaf, zoals haar schattige lampshirt! Haar broek doet ons zelfs denken aan haar blik in de film.

14 Een groepsselfie

Afbeelding
Afbeelding

We hebben veel fanart gezien die zich uitsluitend richt op een of twee personages, maar het hebben van een heel team prinsessen in moderne kleding die een groepsselfie maken, is de perfecte universiteitservaring om herinneringen op te doen. Echt, kijk eens hoe schattig iedereen is! Ondanks dat ze in iets worden gestopt waar iedereen morgen het huis in kan verlaten, kun je nog steeds zien waar hun originele Disney-jurken een grote rol speelden in het ontwerp. Arme Merida lijkt een beetje vast te zitten in de rug!

13 We zouden deze twee zeker vrienden kunnen zien

Afbeelding
Afbeelding

Een tijdje na de release van Frozen deden er veel theorieën de ronde over de connectie met Tangled; gedeeltelijk, omdat we Rapunzel op een gegeven moment in een flits zien bezoeken! Met dat in gedachten maakt het deze foto bijna nog schattiger. Deze twee hebben zulke levendige persoonlijkheden, het is moeilijk om ze niet als vrienden te zien. Vooral voor Rapunzel is deze look heel uniek omdat er maar heel weinig moderne fanart-stukken zijn die haar korte haar van later in de film willen opnemen.

12 Klaar om naar de universiteit te gaan

Afbeelding
Afbeelding

In deze specifieke fanart zit Mulan eigenlijk op de middelbare school; we weten dat deze lijst over studentenversies zou moeten gaan. Deze kunstenaar doet echter zo'n geweldig werk, het zou zonde zijn om deze geweldige interpretatie van haar niet op te nemen! Je voorbereiden op de universiteit is immers net zo belangrijk als daadwerkelijk gaan. Ze ziet er schattig uit en we vinden het geweldig dat ze haar kort haar hebben gegeven; iets dat de Mulan van later liet zien na haar karakterontwikkeling en verhaal.

11 Of misschien Mulan na de universiteit?

Afbeelding
Afbeelding

Aangezien we een bericht hebben over Mulan als middelbare scholier, is het niet meer dan eerlijk dat we je haar potentieel als student laten zien. In deze fanart-uitvoering ziet ze er absoluut prachtig uit! Niet alleen zijn de details van haar haar en gezicht geweldig, maar de kunstenaar voelde niet de behoefte om veel kleine details toe te voegen; iets dat uiteindelijk echt werkte voor dit stuk. We vinden het leuk dat ze een eenvoudige, elegante look heeft die echt boekdelen spreekt.

10 Klaarmaken voor de les

Afbeelding
Afbeelding

Deze drie zien er helemaal uit alsof ze op weg zijn naar de les, nietwaar? Als drie van de sterkste vrouwen die uit de verschillende Disney-prinses-franchises komen, is het alleen maar logisch dat ze goede vrienden zouden zijn op de universiteit; vogels van een veer. Het echte verkoopargument hier is echter Tiana's schattige kikkershirt! Terwijl de andere twee normale kleding dragen, lijkt die van haar meer te worden toegeschreven aan haar werkelijke verhaal uit de films, en het is gewoon te schattig om te negeren.

9 Mooi in roze

Afbeelding
Afbeelding

Op woensdag dragen ze roze, dus verwacht niet dat je bij ze gaat zitten tenzij je iets anders draagt. Natuurlijk is het moeilijk om te zien dat de drie van deze personages iets anders dan aardig zijn. Elsa, Anna en Rapunzel zijn ongelooflijk lief in hun respectievelijke verhalen. Nogmaals, we zien de zussen gekoppeld aan de Tangled-lead, wat waarschijnlijk te wijten is aan populaire fantheorieën over hun in elkaar grijpende verhalen. We hopen dat het niet zo dramatisch is als hun leven in de echte wereld zou zijn geweest!

8 Besties gaan uit!

Afbeelding
Afbeelding

Deze moderne versies van Jasmine en Ariel zijn gewoon te mooi. Ze dragen allebei ongelooflijk trendy kleding, maar wat echt verfrissend is, is dat het niet echt veel te maken heeft met hun originele ontwerpen. Terwijl andere fanartiesten bepaalde elementen in hun vertolkingen lijken te behouden, leek deze een andere weg te zijn ingeslagen; ze zouden toch andere kleren moeten hebben. Het ziet eruit als de topkleur van Jasmine en Ariels broekje zou het enige zijn dat echt bij hun originele ontwerpen past.

7 Moana ziet er zo woest uit

Afbeelding
Afbeelding

Geen Disney-lijst kan ooit worden voltooid zonder Moana; ze is een enorm icoon geweest sinds de release van haar film en het is geen verrassing waarom! Ze is ongelooflijk dapper en deze fanart doet haar serieus recht. Net als bij het Mulan-stuk van deze kunstenaar, hielden ze de algehele look eenvoudig met niet veel flitsende looks, waardoor de details meer in het gezicht en andere functies bleven. Haar ogen zijn echter wat echt opv alt in deze look; ze ziet eruit alsof ze op het punt staat een nieuw avontuur aan te gaan! Of misschien gewoon om een examen te halen.

6 Een ijverige kunststudent

Afbeelding
Afbeelding

Het staat buiten kijf dat als Rapunzel een hoofdvak zou kiezen, het de kunst zou zijn, toch? In haar Disney-versie deed ze tenslotte alleen maar schilderen. Haar talenten zouden haar waarschijnlijk een studiebeurs opleveren en ze zou zo snel mogelijk het huis van haar moeder kunnen verlaten! Het klinkt alsof ze zelfs in de echte wereld helemaal klaar zou zijn om op haar eigen avonturen te gaan. In dit specifieke stuk ziet ze er natuurlijk uit alsof ze erg in gedachten verzonken is over een project.

5 Zal hun relatie de universiteit halen?

Afbeelding
Afbeelding

Romantiek hangt altijd in de lucht op de universiteit, toch? Nou, dat is tenminste wat de films je altijd proberen op te dringen. In werkelijkheid kan het nogal moeilijk zijn om duurzame banden op te bouwen als je geen vast schema hebt met mensen. We moeten ons voorstellen dat als personages als Jasmine en Aladdin naar school zouden gaan, er complicaties zouden kunnen optreden. Zoals deze artiest ze portretteerde, lijkt het er niet op dat het goed gaat.

4 Ze ziet er een beetje blauw uit

Afbeelding
Afbeelding

Natuurlijk is niet ieders universiteitservaring precies de beste. Het lijkt erop dat Aurora het moeilijk heeft gehad om de blues na het examen te verslaan. Of misschien is ze gewoon moe van al het studeren dat ze de avond ervoor heeft moeten proppen. Eén ding is zeker; als je op de universiteit zit, krijg je nooit meer zoveel schoonheidsslaapje als vroeger. We weten niet zeker of de beroemde slapende schoonheid dat heel goed zou aankunnen, en als dit stuk iets aangeeft, is ze dat zeker niet.

3 Ze maakt haar zus trots

Afbeelding
Afbeelding

Het is bijna vreemd om Lilo helemaal volwassen te zien worden. In haar originele film was ze zo jong dat we haar niet eens een paar jaar ouder kunnen voorstellen, laat staan op de universiteit. Met haar lange haar en huidige outfit lijkt ze in ieder geval veel op haar oudere zus! Logisch, aangezien je altijd op je broers en zussen kunt rekenen voor goed modeadvies. Het enige wat mis is met deze foto is het ontbreken van een bepaalde buitenaardse metgezel; zou hij met haar naar de les gaan?

Aanbevolen: