Alles wat Robert Pattinson moet doen om zich voor te bereiden op de Batman

Inhoudsopgave:

Alles wat Robert Pattinson moet doen om zich voor te bereiden op de Batman
Alles wat Robert Pattinson moet doen om zich voor te bereiden op de Batman
Anonim

Veel mensen hebben hun twijfels gehad over Robert Pattinson die de rol van Batman op zich neemt, maar voor het grootste deel realiseren fans zich collectief dat hij geweldig werk gaat leveren door de nieuwste donkere ridder te spelen.

Andere acteurs die in het verleden Batman hebben gespeeld, zijn Ben Affleck, Christian Bale, Adam West en Michael Keaton. Laten we de tijd van George Clooney als Batman in de jaren 90 niet vergeten. Robert Pattinson maakt fans nu al super enthousiast over de release van de nieuwste Batman-film in 2022.

10 Hij leest old-school klassieke Batman-strips

On The Big Ticket, een populaire podcast, onthulde Robert Pattinson: "Ik ben blij dat ik best veel tijd heb gehad. Ik wist niet dat er zoveel Batman-strips waren. Honderden en duizenden. Maar ik heb er veel van gelezen, en niet alleen de klassiekers. Ik lees gewoon graag het soort afzonderlijke tijdschriften. Het is leuk om de absoluut hedendaagse te zien." Hij heeft vertrouwd op origineel bronmateriaal door de klassieke stripboeken door te lezen.

9 Hij oefent zijn Batman-stem

Volgens Looper liet Robert Pattinson zich inspireren door de stem van zijn Lighthouse-collega Willem Dafoe. Robert legde uit: "Willems stem in [The Lighthouse] was heel inspirerend, om eerlijk te zijn. Het is vrij gelijkaardig, de stem die ik ga doen, met die van Willem." Iedereen die The Lighthouse heeft gezien, weet hoe diep en serieus Willems stem klonk in de film. Als Robert die stem al kopieert, zal zijn vertolking van Batman heel goed zijn.

8 Hij gebruikt Braziliaans Jiu-Jitsu-training

Niemand heeft ooit gezegd dat Braziliaanse jiu-jitsu training gemakkelijk zou zijn! Het is iets waar Robert Pattinson van afhankelijk is geweest terwijl hij zich voorbereidt en traint voor de nieuwe Batman-rol. Braziliaans jiu-jitsu is geclassificeerd als een vechtsportvaardigheid voor zelfverdediging die draait om worstelen en controle krijgen over de tegenstander. Braziliaans jiu-jitsu staat bekend als een van de gevaarlijkere vechtstijlen. Dit is absoluut een van de beste dingen die Robert Pattinson kan doen ter voorbereiding op de film.

7 Hij doet trainingen in militaire stijl

Naast Braziliaanse Jiu-Jitsu-training doet Robert Pattinson ook trainingen in militaire stijl. Voor cardio rent hij tot vier keer per week 3 tot 10 mijl en bokst hij tot vijf keer per week.

Voor krachttraining doet hij sandbag-routines in militaire stijl, reverse lunges, forward lunges, glute bridges, squats, presses, burpees en meer. Hij doet ook fietscrunches, dumbbell side bends en meer. De trainingen die hij doet klinken intens en moeilijk, maar hij heeft duidelijk doorgezet.

6 Hij eet een gezond dieet met eiwitten

Gezond eten hoort erbij als een acteur zich voorbereidt op een nieuwe rol. Robert Pattinson zei: Ik neem havermout met vanille-eiwitpoeder erop. En ik zal het nauwelijks door elkaar halen. Het is buitengewoon eenvoudig. Ik eet bijvoorbeeld uit blikjes en zo. Ik stop Tabasco letterlijk in een tonijnblikje en eet het gewoon uit het blikje.” Hoe meer eiwitten, hoe beter - vooral voor iemand die probeert op te bouwen. Zijn dieetplan is beschreven als raar.

5 Hij doet onderzoek naar beelden achter de schermen van oudere Batman-films

Robert Pattinson heeft zijn onderzoek gedaan, en niet alleen met de originele stripboeken! Hij zei: "Ik was laatst naar de making of van Batman & Robin aan het kijken. En zelfs toen zei George Clooney dat hij zich zorgen maakte over het feit dat het een soort van gedaan is, dat veel van de grond die je met het personage moet bedekken al is bedekt. En dat is in’96,’97?” Hij neemt de tijd om beelden van achter de schermen van oudere Batman-films te bekijken.

4 Hij probeerde een oud vleermuispak voor schermtesten

Robert Pattinson probeerde een ouder vleermuispak om zijn originele schermtest uit te voeren. Tegenwoordig wordt hij afgebeeld met een nieuw pak dat vergelijkbaar is met het pak dat Christian Bale droeg in The Dark Knight.

Het pak van Robert Pattinson wijkt af van de 'motorhelm'-look en is mogelijk gemaakt van een soort leermateriaal. Het vleermuispak dat Robert Pattinson zal dragen, zal ook meer gepantserd zijn dan voorheen.

3 Hij ontwijkt mede-ster Zoe Kravitz van de set om de vrede te bewaren terwijl camera's draaien

Het gerucht gaat dat Robert Pattinson en Zoe Kravitz het niet zo goed met elkaar kunnen vinden, ondanks het feit dat ze medespelers zijn in deze aankomende actiefilm. Zoe Kravitz zal de rol van Catwoman spelen en veel mensen gingen ervan uit dat de twee het goed zouden vinden, in ieder geval als vrienden. In werkelijkheid lijken ze niet goed met elkaar overweg te kunnen en vermijden ze tijd met elkaar door te brengen als de camera's niet draaien. Anne Hathway speelde voor haar de rol van Catwoman.

2 Hij heeft advies gekregen van voormalig Batman-acteur Christian Bale

Matt Reeves is de regisseur van Robert Pattinsons Batman-film. Reeves legde uit: Rob heeft echt met Christian Bale gepraat, en Christian Bale zei: 'Zorg er gewoon voor dat je jezelf kunt ontlasten', dus dat soort was eigenlijk onderdeel van wat ook belangrijk was om in te bouwen.” Advies inwinnen van een acteur die in het verleden Batman heeft gespeeld, is een van de slimste dingen die Robert Pattinson kan doen terwijl hij zich voorbereidt op de film.

1 Hij overwint de druk van zijn "perfectionistische" regisseur terwijl de film wordt gefilmd

Het filmen van deze film was niet gemakkelijk voor Robert Pattinson. Volgens Daily Mail zei een anonieme bron: "Het filmen is een slopend proces geweest, vooral voor Robert, omdat Matt zo'n perfectionist is. Hij zal erop staan om scènes steeds opnieuw te doen en verzanden in de kleine details. Soms is het alsof hij niet weet wanneer hij moet stoppen." Hopelijk kalmeren de dingen op de set van de film een beetje om het proces minder moeilijk te maken.

Aanbevolen: