Sigourney Weaver deed dit indrukwekkende ding om zich voor te bereiden op haar rol in 'Avatar

Sigourney Weaver deed dit indrukwekkende ding om zich voor te bereiden op haar rol in 'Avatar
Sigourney Weaver deed dit indrukwekkende ding om zich voor te bereiden op haar rol in 'Avatar
Anonim

Met al het geroezemoes rond 'Avatar 2', zijn fans behoorlijk geïrriteerd dat de releasedatum is verplaatst naar 2020. Het filmen is tenslotte al ingepakt, dus wat is de vertraging?

Terwijl we wachten, is het goede nieuws dat er genoeg te ontdekken v alt over de 'Avatar'-sequels, inclusief hoe de acteurs in de films trainen om de film precies goed te krijgen. In de originele 'Avatar' lag de nadruk op veel door CGI geleide junglescènes.

Maar in 'Avatar 2' vindt het grootste deel van het avontuur onder water plaats, merkt ScreenRant op. De focus op de oceaanomgeving van Pandora betekende veel rigoureuze duiksessies voor de cast. Bovendien moest Sigourney Weaver een unieke uitdaging aangaan voordat het filmen begon.

Ondanks het feit dat Sigourney's originele 'Avatar'-personage halverwege de film stierf, is ze terug voor het vervolg. Hoewel fans geen wederopstanding van Dr. Grace Augustine kunnen verwachten, is het niet te voorspellen wat er kan gebeuren in het volgende hoofdstuk van de franchise.

Maar net als elk ander stuk van James Cameron kunnen fans niets aannemen. Wie weet waar het verhaal toe zou kunnen leiden; en dat is allemaal onderdeel van de intriges van de films om mee te beginnen!

Het is vooral fascinerend dat het grootste deel van 'Avatar 2' draaide om opnames onder water, gefilmd in een grote tank in een studio. Hoewel ze al 70 was toen het filmen voor 'Avatar 2' begon, vertelt ScreenRant dat de onderwaterscènes van Sigourney uitdagender waren dan ze had verwacht.

Sigourney Weaver in Avatar
Sigourney Weaver in Avatar

Om zich voor te bereiden op langdurig onderwaterfilmen, leerde Sigourney legitiem om zes minuten lang haar adem in te houden. Indie Wire legde uit dat de actrice "een grote slok extra zuurstof" kreeg tijdens opnames, maar Sigourney droeg ook gewichten zodat ze "op de oceaanbodem kon liggen".

Natuurlijk, voor regisseur James Cameron klinkt dat waarschijnlijk niet zo gek. Weet je nog hoeveel moeite Cameron deed voor 'Titanic'? Hoewel niet al zijn films perfect waren, had Cameron relatief weinig flops.

En hij staat bekend om zijn grote budget, vooral als het om CGI gaat. Hoewel 'Avatar 2' (en de andere sequels) ongetwijfeld veel CGI zullen vereisen, vereist het ook toewijding van de acteurs.

Wat Sigourney betreft, ze gaf toe dat ze "enige zorgen had" over het ontwikkelen van haar vaardigheden om de adem in te houden. Tegelijkertijd wilde ze ook niet dat mensen dachten dat ze te oud was om een rigoureuze rol aan te kunnen.

Natuurlijk, als het gaat om welke rol ze eigenlijk speelt, weten fans het antwoord op die vraag nog niet. Wat fans wel weten, is dat de cast andere supersteracteurs omvat, zoals Kate Winslet, Zoe Saldana en natuurlijk Sam Worthington, die na de originele 'Avatar' snel beroemd werd.

Aanbevolen: