Mark Wahlberg dronk pure olijfolie om zich voor te bereiden op een rol

Inhoudsopgave:

Mark Wahlberg dronk pure olijfolie om zich voor te bereiden op een rol
Mark Wahlberg dronk pure olijfolie om zich voor te bereiden op een rol
Anonim

Mark Wahlberg is niet de versnipperde actiester die je je herinnert. De acteur ruilde zijn uitpuilende biceps en gebeitelde buikspieren in voor een dikbuikige buik voor zijn rol in het komende biografische drama Father Stu. Hij sprak onlangs over de moeilijkheid waarmee hij geconfronteerd werd om in een paar weken tijd 30 pond aan te komen en hoe hij 11.000 calorieën at - inclusief een dagelijks glas olijfolie - om het voor elkaar te krijgen.

Mark Wahlberg verdiende 30 pond in zes weken voor zijn rol in Father Stu, maar geeft toe dat alleen de eerste ma altijd 'geweldig' was

Marky Mark zei dat hij slechts zes weken had om de 30 LB aan te trekken die nodig is voor zijn rol als Stuart Long, een bokser die priester is geworden, in het komende biografische drama Father Stu. Hij gaf toe dat de eerste ma altijd geweldig was, maar op 50-jarige leeftijd is het misschien niet het beste idee om in zo'n korte tijd zoveel aan te komen.

"Ik had zes weken om ongeveer 30 pond aan te komen. Ik begon met 7.000 calorieën voor de eerste twee weken en daarna met 11.000 calorieën voor de laatste vier weken, "zei Wahlberg. "Niets van het was leuk, behalve dat de eerste ma altijd geweldig was, want ik had tot dan toe niets gegeten. Maar daarna, als je al vol zit en je moet weer eten, en op mijn leeftijd, is het het is gewoon niet gezond om te proberen in die tijd zoveel gewicht aan te komen."

Dit is niet de eerste keer dat Mark Wahlberg getransformeerd wordt voor een rol

Dit is niet Marks eerste rodeo. Hij verloor eerder 60 LB voor The Gambler, en kreeg het toen allemaal terug op een dieet van gefrituurd voedsel, wijn en bier voor zijn aandeel in Deepwater Horizon, maar hij zegt dat hij deze keer probeerde gezond te zijn.

"Ik at niets waarvan je zou denken: 'Oh mijn god, ik mag op de bank zitten en ijs en pizza's eten'", zei hij."… Ik heb geprobeerd het op een gezonde manier te doen. Het waren een dozijn eieren en een dozijn stukjes spek, twee gebakken aardappelen, een Porterhouse steak, twee kommen witte rijst en een glas olijfolie."

Vorig jaar vertelde de Mile 22-acteur Jimmy Fallon dat het leuk was om 'ongeveer een uur' aan te komen, maar nu hij ouder is, is het moeilijk om op te groeien of af te vallen. Mark vertelde Jimmy dat hij het deed omdat hij gepassioneerd was door de film en zes jaar had geprobeerd om het gemaakt te krijgen. Toen hij eindelijk de kans kreeg om te schieten, kreeg hij 30 dagen. Hij zei tegen Fallon: "Ik wilde het echt laten gebeuren."

Aanbevolen: