10 acteurs die een hekel hadden aan hun beroemdste rollen

Inhoudsopgave:

10 acteurs die een hekel hadden aan hun beroemdste rollen
10 acteurs die een hekel hadden aan hun beroemdste rollen
Anonim

Je zou denken dat acteurs eeuwig dankbaar zouden zijn voor de rol die hen heeft gemaakt tot wie ze nu zijn. Wanneer acteurs voor het eerst beginnen, zijn ze bereid om elke baan aan te nemen, vooral als het exposure garandeert. Maar veel A-listers kijken terug op enkele van hun eerste carrièrestappen en kunnen niet anders dan ineenkrimpen als ze zich herinneren wie ze toen waren.

Achteraf is altijd 20/20. Deze acteurs zijn misschien niet trots op zichzelf omdat ze bepaalde personages vertolken, maar aan de andere kant hebben ze hun succes aan hen te danken.

10 Zac Efron (High School Musical)

Zac Efron dankt zijn succes aan High School Musical en Troy Bolton, dus het was een beetje een schok om te ontdekken dat hij zijn personage en de film echt haatte. In een interview met Men's Fitness onthulde hij dat hij een hekel heeft aan zijn oude ik omdat hij de rol op zich heeft genomen: "Ik doe een stap achteruit en kijk naar mezelf en ik wil die vent soms nog steeds een schop geven."

Het is jaren geleden dat High School Musical uitkwam, dus Zac wordt niet langer alleen geassocieerd met de zingende basketballer. Hij is nu ook bekend van zijn rollen in The Greatest Showman, Hairspray en Dirty Grandpa.

9 Cher (Burlesque)

Jongere generaties kennen de 'Strong Enough'-zangeres als Tess uit Burlesque, maar dat beschouwt Cher nauwelijks als een hoogtepunt uit haar lange carrière. "Het had een veel betere film kunnen zijn. Het was altijd jammer dat het geen goede film was", zei ze in een interview voor Guardian, en voegde er enkele harde woorden aan toe over de regisseur, Steve Antin: "Vreselijke regisseur! Echt een vreselijke regisseur. En echt verschrikkelijk script."

Cher zou waarschijnlijk veel liever herinnerd worden als een van de eerste artiesten die auto-tune populair maakte en de eerste die ooit haar navel op het podium liet zien.

8 Blake Lively (Gossip Girl)

In 2015 gaf Blake Lively een interview voor Allure en vertelde ze de waarheid over haar gevoelens over Serena Van Der Woodsen en Gossip Girl in het algemeen. "Mensen hielden van [de show], maar het voelde altijd een beetje persoonlijk compromitterend - je wilt een betere boodschap naar buiten brengen", dacht ze na over Serena's levenskeuzes.

Veel fans zijn het erover eens dat Blair, ondanks dat hij een pestkop was, eigenlijk een veel beter mens was dan Serena. Serena was een onrustig meisje en de show verheerlijkte vaak haar strijd tegen drugsmisbruik en promiscuïteit.

7 Kate Winslet (Titanic)

Titanic was een van de meest succesvolle films van het hele decennium, maar Kate Winslet heeft er gemengde gevoelens over. Ze vertelde de Telegraph wat ze echt dacht van haar tijd als Rose: "Elke scène, ik heb zoiets van 'Echt, echt? Heb je het zo gedaan?' Oh mijn God… Zelfs mijn Amerikaanse accent, ik kan er niet naar luisteren. Het is verschrikkelijk."

Ze gaf ook toe dat ze een erg zelfkritisch persoon is, zoals alle acteurs dat zijn. Als ze kon, zou ze teruggaan in de tijd en alles opnieuw doen om het beter te maken. Ze kreeg in ieder geval een geweldige vriendschap uit haar tijd op de set: Kate en Leonardo DiCaprio blijven tot op de dag van vandaag goede vrienden.

6 Allison Williams (Meisjes)

Allison Williams haatte haar tijd op Girls niet, maar ze kon absoluut niet tegen haar karakter, Marnie. Ze vertelde Buzzfeed dat ze het helemaal niet eens was met de levensbeslissingen van haar personage.

In het begin van de show leek Marnie haar leven op orde te hebben, volgens maatschappelijke normen. Terwijl ze op zoek ging naar haar eigen stem, maakte ze vaak fouten en raakte ze steeds meer verdwaald.

5 Robert Pattinson (Twilight)

Niemand heeft zo'n hekel aan Twilight als Robert Pattinson, ook al zou er mogelijk geen Batman of Tenet zijn zonder zijn hoofdrol als Edward Cullen. Hij kon het verhaal niet uitstaan, laat staan Edward spelen: "Toen ik het las, voelde het als een boek dat niet gepubliceerd had mogen worden."

Pattinson vond Edward een behoorlijk rare kerel; tenslotte begeerde deze 108-jarige een tiener en raakte nog steeds verwikkeld in emotionele rotzooi waar alleen tieners mee te maken kunnen of zouden moeten hebben.

4 Brad Pitt (The Devil's Own)

"Het meest onverantwoordelijke stukje filmmaken, als je het al zo mag noemen, dat ik ooit heb gezien", is wat Brad Pitt te zeggen had over The Devil's Own in een interview voor Newsweek in 1997. De thriller heeft een lage beoordeling van 6,2 op IMDb en speelde ook Harrison Ford en Margaret Colin.

Er zijn tal van andere Brad Pitt-films die het bekijken waard zijn, maar degenen die hun ogen willen laten rusten op de jaren negentig-versie van Pitt, moeten toch doorgaan en genieten van dit schuldige plezier van een film.

3 Katherine Heigl (Knocked Up)

Knocked Up is een romantische komedie met in de hoofdrollen Seth Rogen en Katherine Heigl. Nadat hun personages, Alison en Ben, een one night stand hadden, raakt Alison zwanger. Zoals onthuld in Vanity Fair-interview, denkt Heigl dat de film nogal seksistisch is omdat het vrouwen afschildert als "spitsmuizen, als humorloos en gespannen."

Ondanks het feit dat ze een hekel had aan het spelen van zo'n moeilijk personage, genoot ze van haar tijd op de set. Ze houdt niet van de film, maar het heeft zeker een flinke som bijgedragen aan haar vermogen.

2 Matt Damon (The Bourne Ultimatum)

Volgens The Atlantic kon Matt Damon het Bourne Ultimatum niet uitstaan. Hij had een probleem met scenarioschrijver Tony Gilroy en het script dat hij inleverde. Hij noemde het een 'carrière-ender' en 'onleesbaar'.

Hoe het ook zij, de carrière van Matt Damon was op dat moment nog lang niet voorbij. Sindsdien is hij in Interstellar, The Martian, Promised Land en nog veel meer projecten geweest.

1 George Clooney (Batman en Robin)

George Clooney voelde zich behoorlijk slecht omdat hij een van de sterren was die Batman speelde. Hij dacht dat hij in zijn eentje de hele franchise voor altijd had verpest, dus hij was waarschijnlijk opgelucht toen hij zag dat Batman hier is om te blijven.

Zijn reden om de baan aan te nemen was vrij logisch; op dat moment had hij het nog niet groot gemaakt en zag het als een geweldige baankans.

Aanbevolen: