Fans hadden een hekel aan deze 'Die 70s Show'-romantiek

Inhoudsopgave:

Fans hadden een hekel aan deze 'Die 70s Show'-romantiek
Fans hadden een hekel aan deze 'Die 70s Show'-romantiek
Anonim

Voor de start van de show waren Ashton Kutcher, Mila Kunis en Topher Grace onbekenden in de wereld van Hollywood. ' That '70s Show ' bleek een enorm lanceerplatform voor hun carrière, en de show veranderde in een klassieker met zijn fanbase.

De FOX-show duurde bijna een decennium en werd uitgezonden met 200 afleveringen en acht seizoenen. Ondanks de opmerkelijke levensduur vragen fans nog steeds om een reboot, wat een geweldig teken is. Hoewel gezien de controverse rond de naam van Danny Masterson, is de kans hierop kleiner.

Met al het succes kwam er onvermijdelijke kritiek van de fans. Omdat er zoveel afleveringen en seizoenen waren uitgezonden, moesten sommige verhaallijnen fans de verkeerde kant op wrijven. Vooral seizoen 8 kreeg niet de grootste fanfare, Eric die de show verliet, hielp het verhaal niet echt en ook de kijkers niet.

Blijkbaar waren fans niet zo enthousiast over een verhaallijn die vorm kreeg in het laatste seizoen, waarbij twee sterren van de show aan elkaar werden vastgemaakt. Fans zagen ze nooit in dat licht en volgens velen was het gehaast en ongemakkelijk.

We zullen de relatie verder onderzoeken en bespreken waar fans nog meer niet zo blij mee waren.

Twijfelachtige Finale

Met Topher Grace die ervoor kiest om de show te verlaten, beweren velen dat het ook had moeten eindigen. Het was duidelijk dat de show niet hetzelfde was zonder hem en het leed tijdens het laatste seizoen.

Zoals zoveel andere shows, zijn de laatste afleveringen moeilijk te realiseren. In het geval van ' That '70s Show ' voelden veel fans zich niet onder de indruk, vooral gezien het gebrek aan betrokkenheid van Topher gedurende de hele aflevering.

IGN heeft de aflevering bekeken en in hun ogen leverde de aflevering niets op. Waar fans verliefd op werden, was de lichtheid van de show. De laatste aflevering had misschien een toon die veel te serieus was.

"Ik wou dat ik kon zeggen dat het een geweldige finale was, maar het eindigt stevig in de "oké" rubriek voor zover het bevredigende laatste afleveringen betreft. De pogingen om terug te kijken op het verleden zijn een allegaartje, maar worden gewaardeerd, net als de "een laatste keer"-momenten die aan veel van de memorabele stukjes van de shows worden gegeven."

"Maar "Die '70s Finale" is echt niet zo grappig, en het lijdt onder enkele slotscènes die een beetje te gehaast zijn, omdat er een poging is om snel wat losse eindjes af te ronden, hoewel niet goed het beantwoorden van enkele nieuwe vragen die deze resoluties oproepen."

Fans waren verder boos over de manier waarop sommige verhalen zich afspeelden. In het bijzonder de romantiek van Jackie en Hyde. Het liefdesverhaal nam een onverwachte wending, een wending die de fans niet leken te waarderen.

Jackie & Fez

Sommige relaties werken gewoon niet. We hebben deze fout keer op keer gezien, zelfs op een iconische sitcom als ' Friends '. Wie kan de koppeling van Joey en Rachel vergeten, de sterren zelf waren tegen de romantiek, maar het werd toch gedaan, en terugkijkend bleek het een grote verspilling te zijn.

De romance tussen Jackie en Fez voelde hetzelfde, Fez zat Jackie achterna tijdens hun vele jaren samen. Hoewel een echte relatie gewoon niet goed leek. Fans wilden Jackie en Hyde samen zien vanwege hun echte chemie.

Uiteindelijk voelde het plaatsen van Fez bij Jackie geforceerd en gehaast, volgens een fanthread op Quora.

"Dat Jackie bij Fez terechtkwam, was lui, onaanvaardbaar schrijven. Het sloeg nergens op. Fez was nooit verliefd op haar, hij vond het gewoon een leuk idee van haar."

"De finale van seizoen 7 had het einde van de show moeten zijn - ze hadden de aflevering gewoon moeten verlengen. Hyde zou Jackie ten huwelijk hebben gevraagd nadat ze zich realiseerde dat ze niet met Michael naar bed was geweest."

"Persoonlijk gaf ik de voorkeur aan Hyde en Jackie als stel. Ik vond ze echt leuk samen. Hij was alles wat zij niet was en vice versa. Ze vulden elkaar op de een of andere manier aan."

"Jackie en Fez aan de andere kant… Ik heb nooit de vonk tussen hen gezien, maar ik kan begrijpen waarom ze samen zijn beland. Fez hield van Jackie vanaf het begin van de show, behandelde haar altijd als een prinses en wanhopig wilde bij haar zijn, dus op een bepaalde manier was het een beetje lief, dat ze uiteindelijk besefte dat Fez de juiste man voor haar was."

Sommigen zouden beweren dat de nieuwe schrijvers niet dezelfde visie hadden als degenen die Jackie en Hyde samenbrachten.

Wie weet wat er echt is gebeurd en of de show om te beginnen een extra seizoen had moeten gaan.

Aanbevolen: