Zijn de 'Sisterhood Of The Traveling Pants'-actrices nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn de 'Sisterhood Of The Traveling Pants'-actrices nog steeds vrienden?
Zijn de 'Sisterhood Of The Traveling Pants'-actrices nog steeds vrienden?
Anonim

Blake Lively, Amber Tamblyn, America Ferrera en Alexis Bledel zijn al vrienden sinds ze de geliefde film The Sisterhood of the Traveling Pants maakten. Net als de diepe band tussen hun personages Bridget (Lively), Tibby (Tamblyn), Carmen (Ferrera) en Lena (Bledel), was de band tussen de vier actrices sterk toen ze de film en het vervolg uit 2008 filmden. Maar 2005 was lang geleden en de vier vrouwen hebben het erg druk gehad met gezinnen, carrières, activisme en nog veel meer. We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om tijd vrij te maken om oude vrienden in te halen, en de pandemie heeft die neiging om uit elkaar te drijven alleen maar verergerd.

Dus, zijn deze vier vrouwen nog steeds vrienden? Het blijkt dat deze vriendschap voor altijd is gemaakt, omdat deze vrouwen, nu allemaal volwassen, een nog diepere band met elkaar voelen, ook al zien ze elkaar misschien niet zo vaak meer. "We hebben op een heel zinvolle manier deel uitgemaakt van elkaars leven, die verder gaat dan samen een film maken", vertelde America Ferrera in 2013 aan Entertainment Weekly. "We vergeten bijna dat we samen een film hebben gemaakt omdat onze vriendschap is ontstaan uit zoveel andere ervaringen. Het feit dat onze vriendschap begon in deze prachtige film die zo betekenisvol was voor ons allemaal en voor ons leven en onze carrières en voor onze vriendschap, we zijn er altijd zo dankbaar voor." Hier is een overzicht van hun vriendschap door de jaren heen sinds The Sisterhood of the Traveling Pants.

6 De vriendschap van dit viertal duurde lang nadat de camera's stopten met draaien

Op Internationale Vrouwendag in 2019 plaatste Amber Tamblyn een foto van zichzelf met Blake Lively, America Ferrera en Alexis Bledel, en gaf ze ons een beetje inzicht in de beproevingen en beproevingen die de groep samen heeft doorgemaakt. Ze schreef: "Ik geef een schreeuw om de vrouwen met wie ik door een hel ben gegaan en weer terug. De vrouwen die ik niet genoeg zie, maar als ik dat doe, gaan we weer verder waar we waren gebleven. vrouwen die ik heb vastgehouden en de vrouwen die mij hebben vastgehouden, zowel letterlijk als figuurlijk. De vrouwen met wie ik heb gespeeld, ruzie mee hebben gekregen, een dansvloer hebben schoongeveegd, op elkaars bruiloften hebben gehuild, elkaars kersverse baby's gekust met, dronk VEEL wijn met, had logeerpartijtjes met, had meltdowns met, en had levensveranderende ervaringen met. Dit is aan alle zusterschappen die er zijn, die hetzelfde voor elkaar hebben gedaan."

5 America Ferrera had een 'Sisterhood Of The Traveling Pants'-thema vrijgezellenfeest

Het lijkt erop dat deze vier grote levensgebeurtenissen altijd samen zullen vieren. America Ferrera trakteerde Jimmy Fallon op een verhaal over haar castmates die haar een vrijgezellenfeest gaven. Blijkbaar was het - wat nog meer - Sisterhood of the Traveling Pants-thema."Er was een keer dat ze me verrasten met een vrijgezellenfeest dat ik niet wilde", zei ze. "Maar ze namen me mee naar een restaurant en natuurlijk was er bij ons allemaal een spijkerbroek en kunst en handwerk. Dus die avond werden restaurantbezoekers getrakteerd op het kijken naar The Sisterhood of the Traveling Pants die jeans versierde."

4 Ze hebben een paar baby's aan hun team toegevoegd

America Ferrera heeft een zoon en een dochter, Blake Lively heeft drie dochters, Alexis Bledel heeft één zoon en Amber Tamblyn heeft één dochter. America Ferrera vertelde Mensen dat haar castmates wat advies voor haar hadden, omdat ze de laatste was die een baby kreeg. "Ze hadden allemaal zoiets van 'haal de medicijnen'", zei ze. "We komen samen met de kinderen, het verbaast me nog steeds. Blake was 16. Ik denk dat toen ik haar ontmoette, ik net 20 was geworden. Ik kon niet eens naar een bar… En nu zijn we moeders."

3 Alexis Bledel vertelde Jimmy Fallon dat ze ' altijd tijd voor elkaar maken'

Tijdens een optreden in 2018 in The Tonight Show met Jimmy Fallon, onthulde Alexis Bledel dat de vier samenkomen wanneer ze maar kunnen, hoewel ze toegeeft dat dit zeldzamer is geworden vanwege ieders verplichtingen met werk en gezin. Deze verschijning veroorzaakte ook online opschudding toen ze onthulde dat er mogelijk een derde film in de maak is. Dat was drie jaar geleden; we geven ze een pauze vanwege de pandemie, maar nu staat de druk erop!

2 Ze vierden dit jaar hun 16e verjaardag

Weet je de datum van je vriend-aversary met je BFF's? Deze vier doen het. Op de 16e verjaardag van de Sisterhood of the Traveling Pants-film plaatste America Ferrera een eerbetoon aan haar vriendinnen. "16 jaar geleden deelden 4 meisjes de broek en enkele twijfelachtige mode-keuzes. Waarom ben ik oranje? Waar is Amber's plooi en krul nu? Was iemands haarkleur natuurlijk? In de jaren 2000 was je rommelig, maar magisch. Gelukkig 16 jaar sisterhoodofthetravelingpants Ik hou van je @amberrosetamblyn @blakelively @alexisbledelofficial"

1 Ze zijn zelfs samen betrokken geweest bij acties van activisten

America Ferrera en Amber Tamblyn werkten vorig jaar samen om kiezers in Georgië aan te moedigen naar buiten te gaan en te stemmen in de dramatische tweede ronde van de Senaat die eindigde met de overwinning van Jon Ossoff op David Perdue. America Ferrera plaatste een humoristische video van de twee die "Georgia on My Mind" zongen, compleet met bellen, een keyboard en over-the-top zang. Toen Biden Trump vorig jaar versloeg bij de presidentsverkiezingen, was het paar opnieuw te zien op America Ferrera's Instagram om feest te vieren door lipsynchronisatie met Beyonce's "Sorry" met de pittige, iconische tekst, "Boy, bye."

Aanbevolen: