Alles wat we weten over de cast van de 'Gossip Girl'-reboot

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de cast van de 'Gossip Girl'-reboot
Alles wat we weten over de cast van de 'Gossip Girl'-reboot
Anonim

Gossip Girl was een van de meest invloedrijke tienerdrama's ooit uitgebracht. Het bevatte prominente gasten van beroemdheden en hielp de carrières van vele castleden, zoals Blake Lively en Leighton Meester, een kickstart te geven. De reboot van 2021 is geen hervertelling van een verhaal, maar eerder een voortzetting die nog steeds wordt verteld door Kristen Bell.

Er is heel weinig informatie beschikbaar over de reboot, maar de cast is bevestigd. Velen van hen hebben al enige ervaring in de wereld van entertainment, terwijl anderen nieuwkomers zijn.

10 Eli Brown

Het Gossip Girl-personage van Eli Brown heet Obie Bergmann IV. Gezien zijn koninklijke titel is het duidelijk dat Obie uit een zeer rijke familie komt. Eli beschreef hem als een ''echt goede kerel'' en ''een humanitair''. Iemand anders zal de schoenen van de originele Gossip Girl-schurken moeten vullen.

Dit wordt echter niet het schermdebuut van Brown. Hij is te zien in Run Hide Fight (2020), Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019) en The Fk-It List (2020). Hij is 21 jaar oud en heeft al bijna zes jaar een relatie met Talia Wirkkula-Hibdon.

9 Whitney Peak

Het personage van Whitney Peak zal waarschijnlijk een van de meest centrale karakters zijn, vergelijkbaar met Blair of Serena. Fans van Chilling Adventures of Sabrina kennen haar al als Judith Blackwood. Peak werd geboren in Oeganda en verhuisde in 2012 naar Canada toen ze negen jaar oud was.

Volgens Interview Magazine begon ze met acteren toen ze dertien jaar oud was. Ze is een fan van de originele Gossip Girl en was duidelijk opgewonden toen haar agent haar vertelde dat ze haar hadden geboekt. Deze rol zal Whitney zeker op de kaart zetten van jonge, getalenteerde A-listers.

8 Tavi Gevinson

De 24-jarige Tavi komt uit Chicago en is geen onbekende in mediapubliciteit. Toen ze 12 jaar oud was, lanceerde ze haar eigen modeblog, Style Rookie genaamd. Het was zo'n succes dat ze op 12-jarige leeftijd werd uitgenodigd voor de Paris en New York Fashion Weeks. Ze is ook de hoofdredacteur van een tijdschrift voor tieners, ook wel Rookie genoemd. Wat een rolmodel!

In 2013 kreeg ze haar eerste rol als Chloe in Enough Said, een romcom die verschillende onderscheidingen en talloze nominaties ontving. Ze is al ongeveer $ 7 miljoen waard.

7 Emily Alyn Lind

Deze 18-jarige New Yorker staat op het punt zich bij de lijst van kindacteurs te voegen die als volwassene succes hebben geboekt in Hollywood. Sommigen kennen haar misschien van ABC's Revenge als de jonge versie van Amanda Clarke en CBS's Code Black als Ariel. Acteren is een familiebedrijf: haar vader is producer, terwijl haar moeder en haar twee zussen ook acteurs zijn. Ze is momenteel ongeveer $ 2 miljoen waard.

Haar personage op Gossip Girl zal Audrey heten. Het enige dat Emily tot nu toe heeft onthuld, is dat Audrey in de Upper East Side woont en dat ze een toegewijde relatie heeft, zich afvragend of dat alles is in het leven.

6 Johnathan Fernandez

De Lethal Weapon-ster is zowel acteur als komiek. Hij is misschien geen begrip, maar er staan een aantal behoorlijk indrukwekkende vermeldingen op zijn cv. Hij werkte onder meer voor The Daily Show, The Colbert Report en Late Night with Jimmy Fallon.

Er is nog niets bekend over zijn karakter. Hij zou een van de volwassenen in Gossip Girl kunnen spelen. Als de reboot zoiets als het origineel gaat worden, betekent dat net zoveel drama als voor de tieners.

5 Thomas Doherty

De cast van Gossip Girl bestaat uit Thomas Doherty, de 25-jarige Schotse acteur die zijn succes te danken heeft aan The Lodge and Descendants. Zijn meest recente cast was Hulu's High Fidelity, een romcom-serie die helaas na slechts één seizoen werd geannuleerd.

Hij had vroeger een date met zijn Descendants co-ster Dove Cameron, maar sinds oktober 2020 is hij weer vrijgezel.

4 Jordan Alexander

Wie is Jordan Alexander? Ze is een zangeres en acteur uit Toronto, Canada en ze is 27 jaar oud. In 2020 werd ze gecast in Sacred Lies, een horror tv-show waarin ze een personage speelt dat Elsie heet. Wat haar personage op Gossip Girl betreft, er is niets over haar bekend.

Haar liedjes op YouTube zijn elk ongeveer 20 000 keer bekeken. Het is echter altijd stilte voor de storm. Zodra Gossip Girl uitkomt, zal de carrière van Jordan Alexander waarschijnlijk naar een hoger niveau stijgen.

3 Adam Chanler-Berat

Adam Chanler-Berat heeft als hoofdberoep een theater-/Broadway-acteur. Hij is 34 jaar oud, wat betekent dat hij mogelijk een leraar speelt in de Gossip Girl-reboot. Hij is ook al eerder op televisie verschenen. Hij begon waar veel acteurs beginnen - op Law & Order.

Hij speelde samen met Vince Vaugh in Delivery Man (2013) en Uma Thurman in The Life Before Her Eyes (2007).

2 Savannah Smith

Savannah studeert momenteel aan NYU's Tisch School of the Arts, dus het lijdt geen twijfel dat ze een geweldige prestatie zal leveren op de Gossip Girl-reboot. Ze komt oorspronkelijk uit LA en houdt van mode.

Ze heeft ook andere talenten. Net als Jordan Alexander is ze ook een muzikant en hoopt ze ook aan haar muziekcarrière te kunnen werken.

1 Zion Moreno

Zión Moreno is een Mexicaans-Amerikaans model dat acteur is geworden en die Luna La zal spelen in de aanstaande reboot. Ze is 28 jaar oud en is te zien in Control Z (2020) en K-12 (2019).

Sinds ze transgender is, vragen velen zich af of haar karakter ook transgender zal zijn. Laten we afwachten en het ontdekken.

Aanbevolen: