Alles wat we weten over de cast van 'The Falcon and the Winter Soldier

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de cast van 'The Falcon and the Winter Soldier
Alles wat we weten over de cast van 'The Falcon and the Winter Soldier
Anonim

WandaVision is momenteel een van de grootste tv-shows van 2021. Een doorslaand succes voor Disney en de MCU, de serie is geprezen om zijn donkere toon, sitcom-invloeden en hoofdrolspelers. Op 5 maart sloot de show zijn eerste seizoen af, waardoor legioenen Marvel-fans achterbleven en niets nieuws te zien hadden. Immers, in een wereld waar alle toekomstige Marvel-projecten zijn uitgesteld, waar kunnen de fans hun volgende superheldenoplossing vinden?

Nou, het lijkt erop dat Disney die brandende vraag al heeft beantwoord, met het eerste seizoen van The Falcon And The Winter Soldier dat op 19 maart op Disney+ wordt gestreamd. informatie is gegeven over de show, de volledige cast is al aangekondigd. De volgende lijst geeft je alles wat je moet weten over de getalenteerde acteurs die helpen dit nieuwe avontuur tot leven te brengen. En er kunnen onderweg wat verrassingen zijn!

10 Anthony Mackie

Mackie, een prominente filmacteur, maakte zijn eerste MCU-optreden in Captain America: The Winter Soldier uit 2014, waar hij het personage Sam Wilson (nu bekend als de Falcon) zou spelen. Sindsdien is Mackie een prominente figuur geworden in het superheldenuniversum en verscheen hij verschillende keren in de populaire franchise. De laatste keer dat we Mackie's Falcon zagen was in Avengers: Endgame, waar het personage het schild en de mantel van Captain America op zich nam. The Falcon And The Winter Soldier is de eerste keer dat Mackie de hoofdrol speelt in zijn eigen op Marvel gebaseerde titel.

9 Sebastian Stan

Sebastiaan Stan, die voor het eerst verscheen in Captain America: The First Avenger, stal de show met zijn optreden als Bucky Barnes. Oorspronkelijk afgeschilderd als de beste vriend van Steve Roger, evolueerde Bucky uiteindelijk tot The Winter Soldier, een meerlagige antiheld met zijn eigen tragische verleden en bovenmenselijke vermogens.

De laatste keer dat we Bucky zagen, werkte hij samen met de Falcon en beloofde hij hem te helpen bij zijn claim voor de Captain America-titel. Stan heeft in interviews verklaard dat de nieuwe show Bucky's trauma zal onderzoeken, evenals zijn aanpassing aan de 21e eeuw.

8 Daniel Brühl

Brühl staat bekend om zijn rol in Inglorious Basterds van Quentin Tarantino en maakte zijn Marvel-debuut in Captain America: Civil War uit 2016. In de film speelde Brühl de Sokoviaanse terrorist Helmut Zemo, de man die verantwoordelijk was voor het ontmantelen van de Avengers vóór de gebeurtenissen van 'The Infinity War'. In The Falcon And The Winter Soldier speelt Brühl een meer komische versie van zijn personage en zal hij zelfs het iconische paarse masker van de slechterik dragen voor de rol.

7 Emily VanCamp

Emily VanCamp, die voor het eerst verscheen in Captain America: The Winter Soldier, kreeg bekendheid door haar rol als Sharon Carter. Oorspronkelijk geïntroduceerd als een geheime S. H. I. E. L. D-agent, zou Carter een van Steve's meest vertrouwde bondgenoten worden, wat uiteindelijk leidde tot een romantische relatie met de patriottische held. Tijdens de gebeurtenissen van Captain America: Civil War zou Carter Steve helpen bij zijn zoektocht naar Bucky, voordat hij op de vlucht sloeg voor de regering. VanCamp heeft verklaard dat de nieuwe show Carter's tijd ondergedoken zal verkennen en de broodnodige informatie zal geven over het leven en het achtergrondverhaal van het personage.

6 Wyatt Russell

Wyatt Russell is een filmacteur en voormalig ijshockeyspeler die bekend staat om zijn rollen in Overlord, Ingrid Goes West en Table 19. De acteur zal zijn Marvel-debuut maken in The Falcon And The Winter Soldier, waar hij de rol van John F. Walker, een door de overheid gesanctioneerde opvolger van de Captain America-titel. Tot op heden is er heel weinig onthuld over het karakter van Russell, maar het kan worden aangenomen dat hij zal fungeren als een soort obstakel dat onze belangrijkste helden moeten overwinnen.

5 George St-Pierre

George St-Pierre is een Canadese acteur en professionele krijgskunstenaar, die vooral bekend staat als drievoudig UFC-kampioen weltergewicht. St-Pierre maakte zijn eerste Marvel-optreden in Captain America: The Winter Soldier, waar hij de rol speelde van piraat en huurling, Georges Batroc. Hoewel zijn rol klein was, zal St-Pierre het personage opnieuw vertolken in The Falcon And The Winter Soldier. Er is weinig bekend over zijn betrokkenheid bij de show, maar het kan worden aangenomen dat zijn rol weer klein zal zijn.

4 Erin Kellyman

Erin Kellyman is een Britse actrice die bekendheid kreeg door haar rol als Enfys Nest in Solo: A Star Wars Story. Kellyman verwierf wereldwijde erkenning voor de rol en zou later de hoofdrol spelen als Eponine in de BBC-aanpassing van Victor Hugo's Les Misérables. Nu zal de actrice haar Marvel-debuut maken in The Falcon And The Winter Soldier, waar ze de rol zal spelen van Karli Morgenthau, een lid van een anti-patriottismegroep genaamd 'The Flag Smashers'.

3 Adepero Oduye

Adepero Oduye is een Amerikaanse actrice, regisseur en zangeres die vooral bekend staat om haar rollen in Pariah, 12 Years A Slave en Widows. Nu zal de actrice haar Marvel-debuut maken in de rol van Sarah Wilson, de zus van The Falcon. Er is heel weinig bekend over de rol van het personage in de show, maar het zal interessant zijn om meer te weten te komen over het achtergrondverhaal van The Falcon en zijn relatie met zijn familie.

2 Desmond Chiam

Desmond Chiam is een Australische televisieacteur die vooral bekend staat om zijn rollen in shows als Neighbours, The Shannara Chronicles en Reef Break. In 2019 werd bekend dat de acteur zich in een niet nader genoemde rol bij de cast van The Falcon And The Winter Soldier had gevoegd. Dus wie zou Chiam kunnen spelen? Zal hij een ander lid van The Flag Smashers uitbeelden? Of gaat hij een ander geliefd personage uit de strips spelen? Met Marvel weet je het maar nooit, en dat maakt het alleen maar spannender.

1 Don Cheadle

Don Cheadle, een voor een Academy Award genomineerde acteur, maakte zijn eerste Marvel-optreden in Iron Man 2, waar hij Terrence Howard verving in de rol van War Machine. Sindsdien is Cheadle een favoriet onder de Marvel-fans geworden, waarbij War Machine een prominente figuur in het Marvel-universum is geworden.

Related: Dit is hoeveel Don Cheadle heeft gemaakt van Marvel

Cheadle is nu klaar om zijn rol in The Falcon And The Winter Soldier opnieuw op te nemen, maar het lijkt erop dat zijn rol van korte duur zal zijn omdat Cheadle ook de hoofdrol speelt in zijn eigen Marvel-serie Armor Wars.

Aanbevolen: