De grootste actrices die uit de 'Bring It On'-franchise komen

Inhoudsopgave:

De grootste actrices die uit de 'Bring It On'-franchise komen
De grootste actrices die uit de 'Bring It On'-franchise komen
Anonim

De Bring it On filmfranchise is nu bijna twee decennia uitgebreid. Fans houden hun vingers gekruist voor de release van een nieuwe film, maar de details zijn nog niet in steen gebeiteld. In september 2020 bevestigde Gabrielle Union dat zij en Kristen Dunst samen nog een film gaan filmen en fans van de cheerleading-franchise kunnen niet wachten om meer te weten te komen!

Bring it On-films hebben de perfecte mix van muziek, drama, romantiek, cameo's van beroemdheden en precieze dansbewegingen van cheerleaders. Er is geen manier om fout te gaan als ze echt besluiten om nog een film te laten gebeuren. Dit zijn de grootste sterren die vanaf nu uit de franchise komen.

10 Ashley Benson

Ashley Benson
Ashley Benson

Bring it On: In It To Win It ging in première in 2007 met Ashley Benson als hoofdrolspeler. Als je die film bekijkt, is het gemakkelijk om voor haar en haar team te winnen. Ze is de aanvoerder van haar team en ze doet er alles aan om haar vrienden aan te moedigen en te steunen terwijl ze zich voorbereiden op de competitie. Tegen het einde van de film realiseert ze zich dat haar team de krachten moet bundelen met hun vijandelijke team om te kunnen strijden.

9 Hayden Panettiere

Hayden Panettiere
Hayden Panettiere

Hayden Panettiere is de ster van Bring it On: All or Nothing. Ze speelt de rol van een bevoorrecht tienermeisje dat gedwongen wordt over te stappen naar een middelbare school aan de lage inkomenskant van de stad. Ze moet uitzoeken hoe ze bij nieuwe klasgenoten en een nieuwe cheerleaders moet passen. Ze voelt zich totaal niet op haar plaats in de ploeg totdat ze zich realiseert dat ze (diep van binnen) helemaal niet veel anders is.

8 Jennifer Tisdale

Jennifer Tisdale
Jennifer Tisdale

Ashley Tisdale's zus, Jennifer Tisdale, speelde in Bring it On: In It To Win It in 2007. Een van de coolste dingen aan deze film is het feit dat Ashley Tisdale's hit "He Said She Said" verschijnt op het einde van de film voor alle cheerleaders om mee te dansen. Ashley Tisdale is misschien de zus die bekender is vanwege haar tijd als High School Musical-sterretje, maar Jennifer Tisdale heeft geweldig werk geleverd in deze film.

7 Christina Milian

Christina Milian
Christina Milian

Christina Milian speelde in 2009 in Bring it On: Fight to the Finish. De film gaat over een meisje dat moet overstappen van haar reguliere openbare middelbare school naar een exclusieve privéschool waar ze zich als een vis in het water voelt.

GERELATEERD: Christina Milian pronkt met haar sterke kern in Savage X Fenty Lingerie

Ze moet proberen uit te vinden hoe ze bij de nieuwe cheerleaders kan passen, ook al zijn ze zo anders dan zij. Christina Milian maakt deze cheerleaderfilm zo veel leuker om naar te kijken.

6 Bethany Joy Lenz

Bethany Joy Lenz
Bethany Joy Lenz

De meeste mensen herkennen Bethany Joy Lenz van haar tijd in One Tree Hill als Haley James naast Sophia Bush en Chad Michael Murray. Ze maakt ook deel uit van de film Bring it On Again uit 2004, het vervolg dat als een commerciële flop wordt beschouwd. De tweede Bring it On-film deed het zeker niet zo goed als de eerste film of de films die volgden, maar Bethany Joy Lenz is nog steeds een van de actrices uit de film… wat de zaken een beetje beter maakt!

5 Cristine Prosperi

Cristine Prosperi
Cristine Prosperi

De meest recente Bring it On-film heet Bring it On: Worldwide Cheersmack, die in 2017 in première ging. De hoofdrolspeelster in deze film heet Christine Prosperi en hoewel veel mensen misschien nog niet weten wie ze is, gaat ze zeker de goede kant op als actrice. Ze was niet alleen de hoofdrolspeelster in de nieuwste Bring it On-film, maar speelde ook in de show Degrassi, waar zowel Drake als Nina Dobrev beroemd werden.

4 Francia Raisa

Francia Raisa
Francia Raisa

Van het doneren van een nier aan Selena Gomez tot de hoofdrol in The Secret Life of the American Teenager, deze actrice stond er altijd om bekend grote dingen te doen. Haar naam is Francia Raisa en ze speelde in 2006 in Bring it On: All or Nothing.

Ze was een van de zijpersonages, maar haar aanwezigheid in de film maakte zeker een verschil. Ze is zo'n leuke actrice om naar te kijken en ze weet wat ze doet als het gaat om haar danspasjes.

3 Gabrielle Union

Gabrielle Union
Gabrielle Union

Gabrielle Union speelde in de allereerste Bring it On-film die in het jaar 2000 in première ging. De film deed het zo goed dat hij $ 90,5 miljoen USD binnenhaalde aan de kassa. Gabrielle Union ziet er nog steeds net zo goed uit als in 2000, omdat ze onlangs foto's nam met precies hetzelfde cheerleading-uniform dat ze toen droeg en ze past nog steeds in het uniform met haar superstrakke lichaamsbouw.

2 Solange Knowles

Solange Knowles
Solange Knowles

Solange Knowles speelde in 2006 samen met Hayden Panettiere in Bring it On: All or Nothing. Leuk weetje over deze film: Rihanna verscheen in de film met een verrassende cameo! Solange Knowles speelde de rol van de aanvoerder van het cheer squadron op een middelbare school met een lager inkomen. Ze kreeg te maken met een nieuw meisje dat naar haar school werd overgeplaatst en deel ging uitmaken van haar team, ook al konden ze in het begin niet met elkaar overweg.

1 Kirsten Dunst

Kirsten Dunst
Kirsten Dunst

Wanneer mensen denken aan de filmfranchise Bring it On, is het eerste gezicht waar ze aan denken het gezicht van Kirsten Dunst. Ze speelde een hoofdrol in de eerste Bring it On-film in 2000 en daarna bleef ze grote dingen doen als actrice. Een van de grootste franchises waar ze deel van uitmaakte, zou de Spider-Man-franchise zijn van 2002 tot 2007. Ze is de OG-cheerleader die niemand ooit zal vergeten.

Aanbevolen: