De grootste sterren die uit Netflix-realityshows komen

Inhoudsopgave:

De grootste sterren die uit Netflix-realityshows komen
De grootste sterren die uit Netflix-realityshows komen
Anonim

Naast een revolutie in streaming met zijn platform, heeft Netflix ook veel onbekende reality TV-castleden veranderd in bekende supersterren.

Netflix is een van de meest erkende streamingplatforms wereldwijd, met miljoenen abonnees over de hele wereld.

Naast het aanbieden van iconische films gemaakt door platforms en studio's in Hollywood, heeft Netflix ook een stempel gedrukt op de wereldwijde entertainmentmarkt met zijn originele televisieseries en films.

Sommige van hun meest populaire originele reality-series zijn Too Hot To Handle, The Circle, Love is Blind en Rhythm + Flow.

Met hun nieuwe shows, die erg populair zijn geworden onder fans, verandert een van de bijproducten van onbekende mensen van de ene op de andere dag in supersterren.

Dit zijn onder meer Chloe Veitch, Harry Jowsey en Francesca Farago, die allemaal bekendheid kregen door hun optreden in Too Hot to Handle.

9 Chloe Veitch te zien op 'Too Hot To Handle' en 'The Circle'

Britse bombshell-schoonheid Chloe Veitch stormde voor het eerst in de schijnwerpers met haar hartveroverende optreden in de realityserie Too Hot to Handle in april 2020.

Vanaf dat moment heeft ze een fanbase verdiend die verliefd werd op haar herkenbare persoonlijkheid op het scherm en gevoel voor humor. In combinatie met haar verbluffende uiterlijk werd ze al snel een favoriet bij de fans.

Nadat ze op Too Hot to Handle was verschenen, keerde Chloe terug naar het scherm in een andere Netflix-serie, The Circle, waar ze tweede werd tot grote vreugde van haar fans.

Met bijna 2 miljoen volgers op haar Instagram alleen al, onthulde Chloe dat ze verbaasd was over hoe snel fans verliefd op haar werden in beide series en ze is nog steeds regelmatig verrast als mensen zeggen dat ze hun favoriet is.

Chloe's opkomst naar roem is sneller dan de meeste, en met meer geplande projecten heeft ze al alle ingrediënten om een megaster te worden.

8 Harry Jowsey uit 'Too Hot To Handle'

Een andere ster die opstijgt van Too Hot to Handle is de Australische lieverd Harry Jowsey, die snel populair werd op sociale media na het debuut van de show.

Harry, die op reality-tv was verschenen voor zijn stint op Too Hot to Handle, verzamelde meer dan 200.000 volgers op Instagram nadat seizoen 1 was uitgebracht.

7 Lauren Speed uit 'Love Is Blind'

Netflix's Love is Blind is een van de grootste shows op het platform. De realityserie waarin koppels het hof maken zonder elkaar te zien, heeft de carrières van veel van zijn castleden gelanceerd.

Een van de cast die er het meest van profiteerde, is Lauren Speed, wiens Instagram groeide tot een fanbase van 2,3 miljoen volgers na haar optreden in de show.

De ster, een maker van inhoud vóór haar periode in de show, heeft haar hernieuwde bekendheid en volgers gebruikt om een erkende digitale beïnvloeder te worden.

Ook haar relatie met castlid Cameron Hamilton bloeide op. Jaren na hun tijd op de show is het paar gelukkig getrouwd en hebben ze zelfs een hond geadopteerd.

6 Amber Pike uit 'Love Is Blind'

Net als veel andere castleden werd Amber Pike ook beroemd tijdens haar tijd in de realityserie Love Is Blind. Ze begon een relatie met castlid Matthew Barnett.

Het paar trouwde in seizoen 1 van de serie. Naderhand onthulde Amber dat hoewel veel mensen een mening hebben over hoe ze hun leven leiden, het haar niets kan schelen omdat hun relatie alleen maar sterker is geworden.

De realityster legde uit dat mensen soms verstrikt raken in de verwachtingen van de samenleving. Toch heeft ze haar unieke verlangen om haar leven te leven volgens haar verwachtingen en die van niemand anders.

Amber onthulde dat ze gezegend was met een partner die dezelfde kijk op het leven heeft als hij. Het paar heeft een heel leven waarin ze dingen kunnen delen met hun families.

5 Matthew Barnett uit 'Love Is Blind'

Matthew Barnett kreeg bekendheid door zijn stint op Netflix's Love is Blind, waar hij gedateerd en later trouwde met co-ster Amber Pike. Het stel is sindsdien getrouwd en lijkt te genieten van hun tijd samen.

4 Cameron Hamilton uit 'Love Is Blind'

Cameron Hamilton's relatie met Lauren Speed tijdens seizoen 1 van Love is Blind maakte hem tot een van de meest populaire deelnemers. De ster verzamelde al snel 1,8 miljoen volgers, waardoor hij de op één na meest gevolgde deelnemer was achter zijn beau Lauren.

Na het succes van de show in het eerste seizoen, toerde het paar door de VS om zichzelf en Netflix te promoten. Het stel is ook van plan om hun gezin uit te breiden door binnenkort kinderen te krijgen.

3 Iyanna McNeely uit 'Love Is Blind'

Het tweede seizoen van Love is Blind debuteerde met een groot aantal verbluffende nieuwe deelnemers, waaronder programmacoördinator Iyanna McNeely, afgestudeerd aan de Kennesaw State University, Georgia met een graad in psychologie.

Tijdens de show onthulde Iyanna dat ze alleen opgroeide nadat haar moeder en tante haar als tiener eruit schopten. Toen ze 22 werd, werd ze echter opgenomen door haar grootouders.

De mooie ster heeft sindsdien een ongelooflijke carrière voor zichzelf gemaakt en beschrijft zichzelf in haar Instagram-bio als een geweldige introvert, hoewel ze graag tijd doorbrengt met haar vrienden.

2 Natalie Lee uit 'Love Is Blind'

Natalie is ook een van de doorbraaksterren van Love is Blind seizoen 2. Ze heeft 721.000 volgers op haar Instagram-pagina.

1 Francesca Farago Van 'Too Hot To Handle'

Toen Francesca haar debuut maakte, werd ze meteen een favoriet bij de mannelijke fans van de show vanwege haar verbluffende uiterlijk.

Zelfs voor de show beweerde de ster dat ze 300.000 volgers had op Instagram, en na haar optreden in de show groeide het aantal alleen maar.

Francesca, die ook bekend staat om haar optreden in de shows Love Is Blind: After the Altar en The Only Way is Essex, had een relatie met Harry Jowsey, die uit elkaar ging nadat ze de show hadden verlaten.

Het paar, dat voorheen erg verliefd was op plannen om te trouwen en kinderen te krijgen, bleef niet lang genoeg bij elkaar om dat allemaal te laten gebeuren.

Helaas onthulde Francesca dat Harry het uitmaakte met haar omdat hij een langeafstandsrelatie niet aankon, hoewel ze er alles aan deed om het te voorkomen.

Aanbevolen: