Alles wat we weten over de nieuwste 'Bridgerton'-dame, Simone Ashley

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de nieuwste 'Bridgerton'-dame, Simone Ashley
Alles wat we weten over de nieuwste 'Bridgerton'-dame, Simone Ashley
Anonim

De première van Netflix's nieuwe obsessieve show was eind vorig jaar Shonda Rhimes' Bridgerton, een serie gebaseerd op de romans van Julia Quinn. En nu het is goedgekeurd voor een tweede seizoen, zijn fans super enthousiast over wat ze kunnen verwachten van de geliefde personages die het eerste seizoen zo geweldig hebben gemaakt.

Met nieuwe personages die binnenkomen voor seizoen twee, is er één in het bijzonder die iedereen aan het praten heeft. Actrice Simone Ashley gaat Kate Sharma spelen, de vrouw die tussenbeide komt om het hart van een bepaalde Bridgerton-man te stelen (we weten al dat het niet Simon Basset kan zijn, die wordt gespeeld door Regé-Jean Page, een acteur die de harten van fans door zijn nieuwe vriendin aan de wereld te onthullen). Maar wie is Simone Ashley?

Hier zijn 10 dingen die fans waarschijnlijk niet weten over de actrice die voorbestemd is om harten te stelen in het tweede seizoen van Bridgerton.

10 Ze is al bekend met de Netflix-familie

Simone Ashley is vooral bekend van haar rol in de Netflix-serie Sex Education, waar ze de onrustige Olivia Hanan speelt. Het personage maakt deel uit van een groep die bekend staat als "The Untouchables" in de show en haar personage werd meer diepgaand tijdens het tweede seizoen van die show. De show is goedgekeurd voor een derde seizoen, dus we verwachten ook meer van Olivia te zien.

9 Ze is een romanticus

Goed dat Simone een hopeloze romanticus is, aangezien ze de hoofdrol speelt in een serie gebaseerd op romantische romans. Tijdens een interview onthulde Simone dat een romanticus haar hielp bij haar auditie voor Sex Education, en zei dat ze 'verliefd werd op de hartverwarmende relaties en ontmoetingen in het script.”

8 Een van haar personages was gebaseerd op een Heather Graham-personage

Er is een reden waarom Olivia, het populaire personage van Simone Ashley in Sex Education, constant kauwgom kauwt en bellen blaast - het is omdat de actrice haar personage baseerde op Heather Graham's personage Rollergirl in de film B oogie Nights, die de precies hetzelfde. Simone zei dat haar personage dit zozeer doet als een afleiding om te voorkomen dat mensen de echte zij leren kennen.

7 Haar connectie met Kate Winslet

Het blijkt dat Simone naar dezelfde theaterschool ging als Kate Winslet! Simone ging van 2011 tot 2013 naar de Redroofs School for the Performing Arts, gevestigd in Maidenhead, Engeland. Andere alumni van de school zijn onder meer Joanne Froggatt van Downton Abbey, Lucy Benjamin van EastEnders en Kris Marshall van My Family, alle bekende Engelse acteurs.

6 Ze kan zingen

Haar oude school plaatste gewoonlijk video's van hun beroemdste alumni en ze plaatsten er uiteindelijk een uit 2012 van Simone Ashley die haar hart uitzond (maar toen het werd gepost, plaatste de school het onder de vroegere naam van Simone Ashley, die was Simone Pillai). En ja, ze heeft een fenomenale zangstem.

5 Een van haar favoriete bands

In de video waarin Simone zingt, zingt ze 'Songbird' van Fleetwood Mac, die volgens haar een van haar favoriete bands is. In een interview zei Simone dat haar liefde voor klassieke rockbands als Fleetwood Mac en The Rolling Stones afkomstig was van haar vader, die naar veel oudere bands luisterde. "Ook al ben ik opgegroeid in een zeer conservatief en stil huishouden, er speelde altijd muziek."

4 Ze is er trots op om donkere Aziatische vrouwen te vertegenwoordigen

Het vertegenwoordigen van donkere Aziatische vrouwen in de media is iets waar Simone een passie voor heeft. In een interview sprak ze over de voortdurende kwestie van colorisme. "Net als getypecast worden, bekeken worden vanwege de kleur van je huid, rollen verliezen aan meisjes die meer 'gerelateerd' zijn aan doelgroepen en markten. Maar als ik me daaraan overgeef, waar zou ik dan heen gaan? !"

3 keuren haar ouders haar acteerwerk goed?

Zoals de meeste ouders zijn wanneer hun kind naar hen toe komt en hen vertelt dat ze willen gaan acteren in een zeer competitief gebied van acteren, waren ze een beetje onrustig. "Ze vinden het nog steeds best eng en verontrustend", zei ze in een interview. "Er is geen glazen bol, geen veiligheid, geen garantie. Dat kan de ergste nachtmerrie van een ouder zijn."

2 Ze heeft een gevarieerd acteer-cv

Naast Bridgerton en Sex Education, speelde Simone Ashley ook in Pokemon Detective Pikachu (met Ryan Reynolds, een van onze favoriete celeb-vaders) en Broadchurch. Ze speelde ook in een miniserie genaamd The Sister, die te vinden is op Hulu.

1 Ze gebruikte de lockdowntijd om te leren 'proactief' te zijn

Tijdens de COVID-19-pandemie moesten we allemaal wennen aan een geheel nieuwe wereld en eigenschappen oppikken die we zonder de lockdown nooit zouden hebben onderzocht. Een van de dingen die Simone oppikte, was proactiever zijn. "Proactief zijn is helpen", zei ze tijdens een interview. "Doneer, teken petities, protesteer, spreek je uit. En hey, het is 2020, een boodschap aan alle donkere desi-meisjes, leg die eerlijkheidscrème neer, je hebt het niet nodig."

Aanbevolen: