10 vreemdste cameo's van beroemdheden in een tv-serie

Inhoudsopgave:

10 vreemdste cameo's van beroemdheden in een tv-serie
10 vreemdste cameo's van beroemdheden in een tv-serie
Anonim

Niets voelt beter dan het "Oh, ik heb dat gezicht eerder gezien"-gevoel tijdens het kijken naar een favoriete film of tv-serie. In de afgelopen decennia zijn veel beroemde beroemdheden uit de A-lijst in onze favoriete shows gesprongen.

Hoewel het echter goed kan zijn om een serie naar een geheel nieuwe fandom te pompen, is niet elke cameo met warme ontvangsten ontvangen. Neem bijvoorbeeld de kortstondige rol van Ed Sheeran in Game of Thrones. Velen trokken hun wenkbrauwen op bij het optreden van de Engelse zanger, zo erg dat hij zijn Twitter-account verwijderde. Van voetbalster Neymar tot de onverwachte CSI-cameo van Justin Bieber, hier zijn enkele van de meest bizarre cameo's van beroemdheden op tv.

10 Shawn Mendes - 'The 100'

Shawn Mendes
Shawn Mendes

Popsensatie Shawn Mendes is een grote fan van het door Jason Rothenberg geregisseerde post-apocalyptische drama The 100, dus de showrunner van de serie besloot hem een cameo toe te kennen tijdens seizoen drie. De zanger speelde de rol van Macallan, een jonge en optimistische overlevende van de Ark die ook een getalenteerde zanger is. Mendes, die toen nog maar een opkomende artiest was die zijn debuutalbum had uitgebracht, maakte zijn acteerdebuut met dit personage.

9 Neymar - 'Geldroof'

Neymar
Neymar

Braziliaanse voetbalster en Paris Saint Germain-sterretje Neymar voegde zich bij de groep van Dali-gemaskerde overvallers van The Professor in het derde seizoen van Money Heist. De steraanvaller, die meer dan 140 miljoen volgers op Instagram heeft verzameld, is een grote fan van de show. Hij speelde een Braziliaanse monnik genaamd João en deelde de lijnen met Berlin en Professor. Het personage zei ironisch genoeg zelfs dat hij niet veel van voetbal en feesten houdt of niet veel weet.

8 Snoop Dogg - 'The L Word'

Snoop Dogg
Snoop Dogg

Het is geen geheim dat Snoop Dogg een unieke entertainer is. Ondanks zijn hard geleefde misdadiger en gangsta persona, heeft de Californische rapper deelgenomen aan vele verrassende optredens, waaronder muziekdrama Pitch Perfect en comedy Entourage. Een andere onvergetelijke en bizarre cameo die de Gin & Juice-rapper had gemaakt, is in The L Word, waar hij Slim Daddy speelde.

7 Beyoncé Knowles - 'BoJack Horseman'

Beyoncé
Beyoncé

Raphael Bob-Waksberg-gecreëerde animatieserie BoJack Horseman portretteert geestelijke gezondheid zoals geen andere show heeft gedaan, en het is ook de thuisbasis van enkele bizarre celeb-cameo's. Neem bijvoorbeeld Beyoncé Knowles, die in het eerste seizoen verscheen in aflevering "Our A-Story is a 'D' Story."Tijdens een van de stunts waarbij BoJack geld op het trottoir van de stad gooit, staat koningin B toevallig op straat en glijdt over de dollarbiljetten.

6 Ed Sheeran - 'Game of Thrones'

Game of Thrones
Game of Thrones

Ed Sheeran sprong in het zevende seizoen van HBO's Game of Thrones als Eddie. Een van de cast, Maisie Williams (Arya), was een fan van Ed's muziek, en de schrijfkamer had geprobeerd het perfecte moment te vinden om hem een cameo-optreden te geven. Helaas, een dag nadat de aflevering was uitgezonden, verwijderde Shape of You-zanger zijn Twitter-account nadat fans kritiek hadden op zijn uiterlijk en zeiden dat cameo's van beroemdheden niet nodig zijn.

5 Britney Spears - 'How I Met Your Mother'

Britney Spears
Britney Spears

How I Met Your Mother heeft in de loop der jaren talloze cameo's van beroemdheden gehad, maar een om te onthouden was het optreden van Britney Spears in 2008 als Abby. Het personage is een receptioniste in de dermatologiekliniek van Stella Zinman die een zwak heeft voor Ted. Zeer naïef en gevoelig persoonlijk, verscheen Abby in drie afleveringen: "Ten Sessions", "The Bracket" (offscreen) en "Everything Must Go."

4 Justin Bieber - 'CSI'

Justin Bieber
Justin Bieber

De toen 17-jarige Justin Bieber maakte een gastoptreden in de dramaserie CSI: Crime Scene Investigation, waar hij Jason McCann speelde, een getroebleerde tiener die later werd doodgeschoten in de seriefinale.

Helaas zorgde Biebers gedrag buiten het scherm ervoor dat hij in de problemen kwam met de showrunners, zoals opgemerkt in The Spec. In een interview met Le Grand Direct Des Media zei actrice Marg Helgenberger dat de houding van de hitmaker "een beetje een snotaap" en onaanvaardbaar was.

3 Demi Lovato - 'Grey's Anatomy'

Demi Lovato
Demi Lovato

Een geboren actrice, Disney-ster en popzangeres Demi Lovato heeft altijd een zwak gehad voor acteren. Het was echter haar onverwachte cameo in Grey's Anatomy als Hayley May in het zesde seizoen die veel wenkbrauwen deed oprijzen. Als je de show niet kent, Lovato's personage was een psychiatrische patiënt in het Seattle Grace Mercy West Hospital. De artsen stelden een verkeerde diagnose bij haar met paranoïde schizofrenie, en ze was pas 16 toen de diagnose werd gesteld.

2 Aaron Paul - 'The Office'

Aaron Paul
Aaron Paul

Hoewel het niet bepaald een aflevering van The Office was en eerder een niet-canonieke crossover-komedie voor de Emmy Awards 2011, mag de verschijning van Aaron Paul in de sketch nooit onopgemerkt blijven. De Idaho-acteur nam zijn Breaking Bad-personage Jesse Pinkman mee naar de show en verkocht enkele van zijn kenmerkende "babyblauwe" producten aan The Office's Creed Bratton.

1 Kesha - 'Jane The Virgin'

Jane de Maagd
Jane de Maagd

En dan hebben we Kesha in de dramedy Jane the Virgin van The CW. De Tik Tok-zangeres verscheen in 2015 in de show als een van Jane's nieuwe buren. "Ze belden me en ze zeiden: 'Kun je deze auditie doen?' En ik dacht: 'Ugh, vandaag is mijn vrije dag'", vertelde de popster aan People. "En ze zeiden: 'Oh, het is voor Jane de Maagd.' En ik zei: 'Oh ja, f- ja.'

Aanbevolen: