20 van de vreemdste feiten over Alaskan Bush-mensen

Inhoudsopgave:

20 van de vreemdste feiten over Alaskan Bush-mensen
20 van de vreemdste feiten over Alaskan Bush-mensen
Anonim

Sinds hun show Alaskan Bush People, die in 2014 in première ging, wordt de familie Brown door Discovery Channel geadverteerd als "een gezin van 9 dat diep in de Alaskan Bush woont. Ze zijn anders dan alle andere families in Amerika en hebben leefde tientallen jaren in het wild in de bossen van Alaska."

De show is een groot deel van zijn vijfjarige looptijd een kijksucces geweest. Het bereikte zelfs de nummer 1 plek op zondagavond tijdens de première van seizoen 8 in 2018 (volgens Tv By The Numbers) met 3,4 miljoen kijkers. De première van seizoen 9 in maart 2019 toonde echter een verlies van meer dan 2 miljoen kijkers en een daling naar de 14e plek.

Dus wat is er aan de hand? Velen speculeren dat de kijkers eindelijk beginnen te beseffen dat de zogenaamd legitieme show eigenlijk niet zo eenvoudig is als het lijkt. Zoals zo vaak het geval blijkt te zijn met reality-tv, zijn er nogal wat dingen over Alaskan Bush People die niet echt authentiek zijn.

Er lijkt elk jaar meer informatie over de Browns en de innerlijke werking van hun show te verschijnen, maar hier zijn 20 van de vreemdste feiten over mensen uit Alaska die tot nu toe zijn ontdekt.

20 Ze waren nooit zo geïsoleerd

Dit is reality-tv, waar niet alles noodzakelijkerwijs 'realiteit' is. Voor hun recente verhuizing naar Washington waren er talloze berichten over de zogenaamde wildernisfamilie die daadwerkelijk in Hoonah, AK woonde. Hoewel Hoonah een kleine stad is met het hele jaar door slechts 760 inwoners (volgens de telling van 2010), is het niet de bush. Het is ook slechts 30 mijl verwijderd van de hoofdstad van de staat Juneau.

19 Hun verblijf in Alaska is twijfelachtig

Het blijkt dat de sterren van Alaskan Bush People misschien gewoon tijd doorbrengen in Hoonah en de omgeving om de show te filmen, omdat ze de rest van de tijd daadwerkelijk zijn gespot in huurwoningen in zowel Los Angeles als Colorado. Het gezin is nu officieel verhuisd naar Washington.

Dat brengt ons bij ons volgende rare feit…

18 Billy en Bam Bam gingen om de vreemdste reden de gevangenis in

Billy Brown en zijn zoon, Bam Bam (echte naam Joshua), brachten in 2016 30 dagen in de gevangenis door.

Maar begrijp dit - ze kregen hun straf voor liegen over dividendaanvragen van het Permanente Fonds, die elk jaar een vast bedrag uit olieboringen weggeven aan staatsbewoners. Waar hebben ze dan over gelogen? Wonen in Alaska.

17 De rest van de familie had ook naar de gevangenis kunnen gaan

Aangezien het erop lijkt dat de rest van de familieleden ook niet fulltime in Alaska woonden, ondanks dat ze zeiden dat ze dat wel deden bij hun aanvragen voor een permanent fonds, kun je je afvragen waarom alleen Billy en Bam Bam naar de gevangenis gingen.

Nou, volgens de Anchorage Daily News is dat omdat ze een deal hebben gesloten waarbij slechts minimale vervolging nodig was.

16 Billy Brown is een gepubliceerde auteur

Blijkt dat de patriarch van de familie een paar boeken op zijn naam heeft staan. De eerste is een roman gepubliceerd in 2007 genaamd One Wave at a Time en volgt het verhaal van een tiener die voor zichzelf moet zorgen nadat hij wees is geworden. Toen kwam in 2009 The Lost Years, bedoeld als een waargebeurd verslag van Billy's leven.

Interessant is dat de Juneau-krant, de Capital City Weekly, heeft gemeld dat Alaskan Bush People begon als een poging om authenticiteit aan de boeken toe te voegen.

15 Billy heeft de familiehut misschien niet gebouwd met 'His Bare Hands'

Billy Brown heeft, samen met de rest van zijn familieclan, lang bepaald dat hij de hut van de familie in "Browntown" met zijn "blote handen" heeft gebouwd. Maar berichten op sociale media van de lokale bevolking beweren dat zij het waren die allemaal meededen en de plaats samen bouwden.

Interessant is dat lokale rapporten ook zeggen dat de cabine niet meer bestaat nu de Browns zijn verhuisd naar de onderste 48. Hebben ze de set geraakt?

14 Bear Brown maakt een horrorfilm

Bear brak het nieuws op IG slechts enkele weken geleden dat hij aan een horrorfilm werkt. Hoewel er niet veel werd onthuld over de inhoud van de film of hoe "extreem" het zal zijn, zei hij wel: "Ik heb heel langzaam aan mijn eigen horrorfilm gewerkt, het komt langzaam samen … heel langzaam, maar het komt samen."

13 Rain Brown veranderde haar naam in 2017

Fans weten misschien al dat de vrouw van Noah, Rhain, Ruth heette totdat ze het wettelijk veranderde in 2017. Interessant genoeg was dit nadat ze haar toekomstige echtgenoot had ontmoet, die een zus heeft die Rain heet.

De jongere Rain heeft haar afkeer van de situatie geuit en ze droeg zelfs helemaal in het zwart op hun bruiloft. Maar het vreemde is dat haar echte naam eigenlijk "Merry Christmas Katherine Raindrop Brown" is.

12 Noah en Rhain Brown hebben hun huwelijksreis gecrowdsourced

De sterren van Alaskan Bush People maken verschillende bedragen per aflevering, afhankelijk van wie ze zijn, maar volgens Distractify ligt het ergens tussen $ 8.000 (de laagste) en meer dan $ 60.000. Nogmaals, dat is PER EPISODE.

Het is dus onnodig te zeggen dat het een beetje verwarrend is waarom Noah en Rhain Brown besloten om het publiek te bereiken en geld te vragen om hun huwelijksreis te financieren.

11 De show heeft professionele acteurs gecast

In seizoen vier ging Noah Brown uit met Karryna Kauffman, een vrouw die hij beweerde te hebben ontmoet op een strand tijdens een bezoek aan andere staten. Maar The Channel Guide identificeerde Kauffman al snel als een actrice en model uit Californië.

De show heeft nooit bevestigd of ontkend dat Kauffman met opzet is gecast. Haar IMDB-pagina laat echter zien dat ze niet veel heeft gedaan sinds haar verschijning.

10 Fans betwijfelden de kankerdiagnose van Ami Brown

Matriarch Ami Brown werd in 2017 gediagnosticeerd met longkanker en onderging als resultaat publiekelijk chemotherapie en bestraling. Begin 2018 was ze in remissie, hoewel sommige fans op sociale media beweerden dat ze nooit kanker had gehad.

Zoals een persoon twitterde: "Ik bedoel, het is ALLEMAAL NEP, zelfs Ami's angst voor kanker was gescript."

De twijfel werd zo wijdverbreid dat Ami's arts een verklaring afgaf waarin stond dat ze inderdaad kanker had.

9 Billy Brown had zijn eigen gezondheidsangst

Ami's man had te maken met zijn eigen gezondheidsangst die niet openbaar werd gemaakt. Country Living meldde echter dat de vertegenwoordigers van de show hen hadden verteld dat Billy Brown een ernstige infectie van de bovenste luchtwegen had. In een sindsdien verwijderde IG-post bevestigde Bear Brown het nieuws ook en zei dat zijn vader "in erg slechte staat" verkeerde.

Gelukkig lijkt hij beter te zijn geworden.

8 Er is slecht bloed tussen Billy Brown en de familie van zijn vrouw

Ami Brown's broer, Les, en moeder, Earlene, vertelden Radar Online in 2017 dat zijn zus vervreemd raakte van hun familie dankzij haar huwelijk met Billy.

Volgens Les en Earlene verliet Ami het huis en stopte ze op 15-jarige leeftijd met de middelbare school om te trouwen met de oudere Billy (11 jaar ouder dan zij). Hij zou haar sindsdien erg beheersen.

7 De familie heeft geen wortels in Alaska

Blijkbaar is het nogal een vervreemding met Ami's familie, omdat haar familieleden in Texas wonen. Zowel Ami als Billy komen ook oorspronkelijk uit de Lone Star State, waar ze hun gezin hebben gesticht. Dit is rechtstreeks in tegenspraak met de bewering van Discovery Channel dat de familie al tientallen jaren in de wildernis van Alaska heeft gewoond.

6 Ze komen niet van nederige afkomst

Ondanks haar bescheiden, eenvoudige afkomst, komt Ami uit een normaal middenklassegezin. Interessanter is echter dat het bewezen is dat Billy Brown opgroeide in een nogal rijke familie die, volgens Nicki Swift, zelfs hun eigen privéboten en vliegtuigen had. Helaas kwamen zijn ouders om bij een vliegtuigongeluk toen hij nog maar 16 jaar oud was.

5 Noah Brown riep eens in het openbaar zijn zus

Innerlijke vetes tussen de leden van de familie Brown zijn frequent geweest, vooral tussen de kinderen. Noah bijvoorbeeld (in een inmiddels verwijderde post) ging naar FB om zus Rain te bellen omdat ze voor alles afhankelijk was van hun ouders, van 'eten' tot 'rekeningen betalen'.

Hij zei verder: "Jonge Regendruppel brengt haar dagen door met het knuffelen van konijnen en spelen met haar poppen zonder te weten wat de stressvolle levens van de volwassenen om haar heen zijn."

Rain was toen nog maar 15 jaar oud.

4 Matt sloeg de bruiloft van zijn broer over

Het is niet alleen Rain die problemen heeft met haar familieleden, met name Noah. Matt Brown heeft naar verluidt de bruiloft van Noah helemaal overgeslagen.

Hoewel de redenen niet helemaal duidelijk zijn, meldde Radar Online dat het iets te maken zou kunnen hebben met Matts worsteling met alcohol en een gespannen relatie met zijn vader, Billy Brown.

3 De familie heeft misschien hun uiterlijk voor de show veranderd

Het is niet ongebruikelijk dat castleden van tv-shows hun uiterlijk veranderen voordat ze gaan filmen om beter bij hun rollen te passen. Maar in het geval van reality-tv wordt er niet over gesproken.

De Brown-kinderen waren erg actief op sociale media in hun pre-fame jaren, en veel fans hebben opgemerkt hoe verschillend (met name hoeveel blonder) ze eruit zagen voordat Alaskan Bush People begon.

2 Hun eigendom van Browntown was mogelijk niet geldig

Hoewel de familie niet meer openlijk in Browntown woont, werd er sterk gediscussieerd of de familie het wel of niet in eigendom had. Brown beweerde zelfs een keer dat hij het land in het Tongass National Forest had gekocht met een "special use permit".

Desalniettemin is het praktisch onmogelijk om National Forest-grond te kopen. Alle vergunningen zijn tijdelijk en laten geen woningbouw toe.

1 Matt Brown verschijnt mogelijk niet meer in de show

Zoals veel fans hebben opgemerkt, is zoon Matt Brown sinds seizoen 8 niet meer te zien geweest in Alaskan Bush People. Helaas verliet hij de show om zijn drugsproblemen op te lossen, en zoals de familie in september verklaarde, is hij momenteel woonachtig in Californië. Het is niet duidelijk of hij ooit terug naar het noorden zal verhuizen om weer met zijn familie op de show te zijn.

Aanbevolen: