Patrick Warburton's 10 grootste geanimeerde rollen

Inhoudsopgave:

Patrick Warburton's 10 grootste geanimeerde rollen
Patrick Warburton's 10 grootste geanimeerde rollen
Anonim

Patrick Warburton staat bekend als een geweldige acteur, maar hij is nog populairder vanwege zijn stemacteursrollen. Op dit moment heeft hij meer dan 76 rollen onder zijn riem en een nettowaarde van meer dan $ 20 miljoen! Het is helemaal niet schokkend dat hij succesvol is omdat hij zo'n expressieve stem heeft die perfect werkt met geanimeerde tv-shows en films.

Sommige van de shows en films waaraan hij zijn stem leent, zijn echt alleen bedoeld voor volwassenen, terwijl andere volledig kindvriendelijk zijn. Volgens zijn Instagram is een van de stemacteursrollen die hij voor Disney deed eigenlijk zijn favoriet aller tijden! Hier zijn enkele van zijn meest memorabele.

10 Kronk ('The Emperor's New Groove')

Kronk (The Emperor's New Groove)
Kronk (The Emperor's New Groove)

The Emperor's New Groove is een Disney-film die in 2000 in première ging. Het richt zich op een zeer arrogante, egoïstische en onvolwassen keizer genaamd Kuzco die uiteindelijk door zijn kwaadaardige vijand Yzma in een lama wordt veranderd. Op zijn reis om te proberen terug te keren naar zijn normale menselijke vorm, komt hij in contact met een heel aardige boer genaamd Pacha. Patrick Warburton is de stemacteur achter het karakter van Kronk.

9 Steve Barkin ('Kim Possible')

Steve Barkin (Kim Mogelijk)
Steve Barkin (Kim Mogelijk)

Een van de interessantste en leukste alleen al het kijken naar Disney Channel was Kim Possible in zijn tijd. Het begon in 2002 en liep vier seizoenen. De grappige animatieserie gaat over een tienermeisje dat een dubbelleven leidt als spion. Overdag maakt ze deel uit van de cheerleaders op haar middelbare school, maar 's nachts duikt ze de stad in om te vechten tegen kwaadaardige schurken op strategische missies. De directeur van haar middelbare school is niet de aardigste jongen ooit. Zijn naam is Steve Barkin en hij wordt ingesproken door Patrick Warburton.

8 Rip Riley ('Boogschutter')

Rip Riley (Boogschutter)
Rip Riley (Boogschutter)

Als het gaat om cartoons met humor voor volwassenen, staat Archer bovenaan de lijsten van veel mensen. Het is in het verleden vergeleken met andere cartoons met humor voor volwassenen, zoals The Simpsons en BoJack Horseman. Het is duidelijk behoorlijk succesvol omdat het tot nu toe 11 seizoenen loopt, beginnend in 2009. Het personage van Rip Riley wordt ingesproken door Patrick Warburton. Rip Riley is een freelance agent die niet per se verbonden is aan een bureau, terwijl hij zijn eigen ding doet

7 Joe Swanson ('Family Guy')

Joe Swanson (familieman)
Joe Swanson (familieman)

Er is een reden waarom Family Guy zo succesvol is. De cartoon met volwassen humor is echt ordinair en ongepast en na 19 seizoenen heeft het een toegewijde fanbase die consequent afstemt. De show richt zich op een man en zijn familie die niet zo goed met elkaar overweg kunnen, maar het toch op de een of andere manier bij elkaar houden ondanks de negatieve energie die ze hilarisch naar elkaar uitspuwen. Patrick Warburton vertolkt het karakter van Joe Swanson, de verlamde buurman.

6 Brock Samson ('The Venture Bros')

Brock Samson (The Venture Bros)
Brock Samson (The Venture Bros)

The Venture Bros is een geanimeerde tv-serie die in 2003 in première ging op Cartoon Network. De show liep zeven seizoenen en was gericht op tweelingjongens die constant samen op wilde avonturen gaan. Het feit dat ze altijd op avontuur gingen, is verweven met de naam van de show. Het karakter van Brock Samson werd ingesproken door Patrick Warburton.

5 Buzz Lightyear ('Toy Story')

Buzz Lightyear (Toy Story)
Buzz Lightyear (Toy Story)

De Toy Story-filmfranchise is onmiskenbaar goed. De allereerste film ging in première in 1995 en moest worden opgevolgd met het vervolg in 1999. Fans kregen de derde film pas in 2010 te zien en moesten toen bijna een decennium wachten om eindelijk de vierde film te zien in 2019.

Fans hopen dat speelgoedverhaal vijf wordt uitgebracht, maar dat is nog niet helemaal duidelijk. Dankzij het succes van de filmfranchise werd er echter een tv-show gemaakt rond het heroïsche personage van Buzz Lightyear. Patrick Warburton werd gekozen om Buzz in te spreken in 'Buzz Lightyear of Star Command'.

4 Sheriff Bronson Stone ('Scooby-Doo!')

Sheriff Bronson Stone (Scooby-Doo!)
Sheriff Bronson Stone (Scooby-Doo!)

Kijken hoe tieners proberen misdaden op te lossen en slechteriken neer te halen, is erg leuk als er een vroegrijpe en dwaze hond bij betrokken is. Scooby Doo! is zo'n populaire animatieserie om te volgen en kreeg zelfs een eigen live-action film in 2002. Het personage van Sheriff Bronson Stone was te zien in Scooby-Doo! Mystery Incorporated, ingesproken door niemand minder dan Patrick Warburton. Sheriff Bronson Stone was niet in staat misdaden op te lossen zoals de tieners dat konden.

3 Opa Haai ('Baby Haai')

Opa Haai (Baby Haai)
Opa Haai (Baby Haai)

Baby Shark is een van de meest populaire animatieprogramma's voor kinderen van deze generatie. De muziek is aanstekelijk en kinderen vinden het helemaal geweldig om mee te zingen! In de show heeft Baby Shark grootouders.

Patrick Warburton is de stemacteur die opa Shark inspreekt voor de Engelse versie. De show, die werd gemaakt in Zuid-Korea, ging eind 2020 in première op Nickelodeon's Nick Jr.

2 Ken ('Bee Movie')

Ken (bijenfilm)
Ken (bijenfilm)

Het meest onaangename personage uit Bee Movie zou zeker Ken moeten zijn, het tijdelijke vriendje van Vanessa Bloome. Hij was zo hoog en machtig en dacht dat hij beter was dan alle anderen. Zijn persoonlijkheid was zo onsympathiek! Patrick Warburton sprak hem uit en was in staat om die verwaand, eigenwijs, vol van zichzelf perfect uit te voeren. Bee Movie ging in première in 2007 en wordt beschouwd als een komische film voor gezinnen.

1 Royal Pain ('Sky High')

royale pijn
royale pijn

Hoewel Sky High geen animatiefilm is, heeft het personage van Royal Pain (de boosaardige schurk en belangrijkste antagonist) nooit zijn/haar gezicht laten zien en kwam het in zekere zin als een geanimeerde figuur over. Patrick Warburton is de man die een stem gaf aan de schurk die zijn/haar gezicht nooit onthulde tot het einde. Royal Pain werd uiteindelijk Gwen Grayson, het mooie meisje waarvan iedereen dacht dat ze de hele tijd een aardige persoonlijkheid had.

Aanbevolen: