Alles waar Carla Gugino in is geweest sinds 'Spy Kids

Inhoudsopgave:

Alles waar Carla Gugino in is geweest sinds 'Spy Kids
Alles waar Carla Gugino in is geweest sinds 'Spy Kids
Anonim

Actrice Carla Gugino begon haar acteercarrière in de late jaren 80, met haar eerste gecrediteerde rol in de sitcom Who's the Boss?. Gedurende haar carrière heeft ze talloze films en tv-shows gefilmd, met Spy Kids als een van haar meest memorabele projecten. Sindsdien speelde Gugino in allerlei shows en films. Van misdaden en drama's tot sci-fi en horror - dankzij haar talent en veelzijdigheid - Carla Gugino kan en heeft het allemaal gedaan.

We kunnen eerlijk gezegd niet wachten om te zien wat ze nog meer voor ons in petto heeft, we kunnen alleen maar hopen dat het meer horrorrollen zijn omdat ze ze perfect voor elkaar krijgt. Maar totdat we nieuw materiaal hebben om te binge-watchen, moet je zeker enkele van haar berichten bekijken - Spy Kids-dingen.

Hier is een lijst van waar Carla Gugino aan heeft gewerkt sinds Spy Kids.

10 'Politieke dieren'

In 2012 speelde Carla Gugino de rol van Susan Berg in de politieke dramaminiserie Political Animals. Laten we, zonder al te veel te verklappen, zeggen dat ze een verslaggever speelt die een van de trouwste bondgenoten van het hoofdpersonage wordt. Om het nog interessanter te maken, lijkt de hoofdpersoon geïnspireerd door Hillary Clinton; het is een vrouwelijke politieke figuur, voormalig First Lady en de staatssecretaris. P olitical Animals kreeg goede recensies en het publiek vond het ook leuk.

9 'Entourage'

Een andere goede show waar Carla Gugino aan meedeed, is HBO's Entourage. De serie volgt een jonge Hollywood-ster, Vince Chase, terwijl hij geniet van het goede leven van de rijken en beroemdheden in Los Angeles. Gugino voegt zich bij de serie in het derde seizoen, als de sexy nieuwe agent van Vince. Ze verschijnt in totaal 12 afleveringen.

8 'Karen Sisco'

Als je van misdaadshows houdt met sterke vrouwen in hoofdrollen, dan is Karen Sisco een show voor jou. Het volgt het titulaire personage, een in Miami gevestigde U. S. Marshal, terwijl ze achter bankovervallers en voortvluchtigen aangaat.

Helaas werd de show geannuleerd nadat slechts zeven van de tien afleveringen waren uitgezonden. Als je jezelf als een Carla Gugino-fan beschouwt, moet je hem zeker bekijken.

7 'Drempel'

Een andere geweldige show, met in de hoofdrol Carla Gugino, is het CBS-sci-fi-drama Threshold. De serie volgt Dr. Molly Caffrey, gespeeld door Gugino, terwijl ze werkt aan een onderzoek naar buitenaardse wezens. De show heeft een behoorlijke score van 7,3 op IMDb en kreeg goede recensies van critici, maar dat weerhield hem er niet van om veel te snel te worden geannuleerd, na slechts één seizoen.

6 'Nacht in het Museum'

Night at the Museum is een fantasy-komediefilm uit 2006 over een alleenstaande vader die als nachtwaker begint te werken in een museum waar dieren en tentoonstellingen 's nachts tot leven komen. Naast Gugino zijn er in de film ook Ben Stiller, Dick Van Dyke en wijlen Robin Williams te zien.

5 'Californicatie'

Californication is de volgende op onze lijst met Carla Gugino-films en tv-programma's die je moet zien. De Spy Kids-actrice nam deel aan de show in het vierde seizoen en speelde Abby Rhodes, de advocaat van het hoofdpersonage, en liefdesbelang. De serie kreeg goede recensies en won verschillende prijzen, waaronder twee Emmy's en één Golden Globe.

4 'Wayward Pines'

De serie volgt een agent van de geheime dienst die naar een klein, mysterieus stadje Wayward Pines, Idaho gaat, op zoek naar twee verdwenen collega-agenten, maar merkt dat hij vastzit in de stad. Carla Gugino speelt een van de verdwenen agenten van de geheime dienst. Haar karakter, Agent Kate Hewson, wordt beschreven als "slim, capabel, loyaal, vurig, bot en onverschrokken."

3 'Gerald's Game'

In Gerald's Game schitteren Carla Gugino en Bruce Greenwood als man en vrouw die naar een afgelegen huis aan het meer komen voor een vakantie. Kort daarna, terwijl hij seks heeft met zijn vrouw, krijgt de man een hartaanval en sterft, terwijl hij haar geboeid aan het bed achterlaat.

De film was gebaseerd op een boek van Stephen King en zelfs King prees het zelf op Twitter en noemde het "huiveringwekkend, hypnotiserend, geweldig". Gerald's Game kreeg positieve recensies en Gugino werd geprezen voor het geven van "een carrièrebepalende prestatie."

2 'The Haunting of Hill House'

Misschien is een van Carla Gugino's beste rollen ooit de rol van Olivia Crain, uit de Netflix-horrorserie The Haunting of Hill House uit 2018. De show volgt Olivia Crain en haar familie terwijl ze verhuizen naar een oud herenhuis, dat ze willen renoveren en verkopen. Maar de dingen gaan niet zoals gepland voor het gezin. Naast Gerald's Game is dit een van Gugino's beste werk. Gugino verscheen ook in het tweede seizoen van deze anthologieshow, The Haunting of Bly Manor. Beide seizoenen kregen positieve recensies van critici en we kunnen het niet meer aanbevelen.

1 'Manhunt: Deadly Games'

Een ander geweldig tv-programma uit Gugino's cv is Manhunt: Deadly Games, dat de gebeurtenissen volgt van de bomaanslag op het Centennial Olympic Park in 1996 in Atlanta. In seizoen twee van deze anthologiereeks speelt Carla Gugino Kathy Scruggs, een verslaggever bij de Atlanta Journal-Constitution, die voor het eerst het nieuws over de mogelijke identiteit van de bommenwerper bekendmaakte.

Aanbevolen: