Tiffany Haddish's 12 grootste films aan de kassa

Inhoudsopgave:

Tiffany Haddish's 12 grootste films aan de kassa
Tiffany Haddish's 12 grootste films aan de kassa
Anonim

Tiffany Haddish acteert professioneel sinds 2005, toen ze een gastrol speelde in een aflevering van de Disney Channel-sitcom That's So Raven. Hoewel ze een aantal jaren consequent als acteur en stand-upcomic werkte, beleefde ze haar grote doorbraak pas veel later, toen ze schitterde in de komedie Girls Trip uit 2016.

Na het succes van Girls Trip stroomden de aanbiedingen binnen voor Haddish. In de paar jaar sinds Girls Trip werd uitgebracht, heeft ze aan tientallen film- en tv-projecten gewerkt. Tiffany Haddish is nu een Emmy en Grammy-winnende artiest, en ze vertoont geen tekenen van vertraging.

Dit zijn haar twaalf grootste films, gerangschikt op box-office-inkomsten.

12 'The Card Counter' verdiende $ 4,7 miljoen

The Card Counter is de meest recente film op deze lijst en komt uit in de herfst van 2021. De film, met Oscar Isaac als gokker die kaarten telt, en Tiffany Haddish als zijn oude vriend en geliefde. De film verdiende slechts $ 4,7 miljoen aan de kassa, maar er werd niet verwacht dat het een grote hit zou worden en werd daarom ook niet als een grote teleurstelling beschouwd.

11 'The SpongeBob Movie: Sponge on the Run' verdiende $ 4,8 miljoen

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run is de eerste van verschillende geanimeerde sequels op deze lijst, en de enige die volledig flopt aan de kassa. Het was de bedoeling dat de film een grote bioscooprelease zou krijgen, maar de COVID-19-pandemie veranderde die plannen. Zo verdiende The SpongeBob Movie: Sponge on the Run slechts $ 4,8 miljoen, ondanks een budget van $ 60 miljoen. De film presteerde echter goed op de streamingdienst Paramount+ en kreeg overwegend goede recensies van critici. In de film heeft Haddish een kleine cameo.

10 'The Kitchen' verdiende $ 16 miljoen

The Kitchen was een misdaadfilm uit 2019 met in de hoofdrol Melissa McCarthy, Tiffany Haddish en Elizabeth Moss in de hoofdrol. Ondanks de getalenteerde hoofdrolspelers flopte de film aan de kassa en verdiende hij slechts $ 16 miljoen, ondanks een budget van $ 38 miljoen. De film ontving overwegend negatieve recensies.

9 'Keanu' verdiende $ 20,6 miljoen

Keanu is de oudste film op deze lijst, hij kwam uit in 2016, voordat Tiffany Haddish haar grote doorbraak beleefde in Girls Trip. Keanu was de eerste film met in de hoofdrollen Key & Peele-komieken Jordan Peele en Keegan-Michael Key. Haddish speelde de bijrol van Hi-C. De film verdiende $ 20,6 miljoen op een budget van $ 15 miljoen.

8 'Like A Boss' verdiende $ 30,4 miljoen

Like a Boss was een verrassende kassabom, die slechts $ 30,4 miljoen verdiende met een budget van $ 29 miljoen. De film, met in de hoofdrollen Tiffany Haddish, Rose Byrne en Salma Hayek, zou naar verwachting veel meer verdienen, gezien de sterrenkracht van de drie hoofdrolspeelsters.

7 'Nobody's Fool' verdiende $ 33,5 miljoen

Nobody's Fool is een van de vele films die Tiffany Haddish in 2018 maakte. Ze speelt Tanya, een onlangs voorwaardelijk vrijgelaten vrouw die bij haar zus logeert. De film is geschreven en geregisseerd door Tyler Perry en was een matig succes, hij verdiende $ 33,5 miljoen aan de kassa met een budget van $ 19 miljoen.

6 'Uncle Drew' verdiende $ 46,7 miljoen

Tiffany Haddish speelt een ondersteunende rol in de basketbalkomedie Uncle Drew van 2018. Ze speelt Jess, de ex-vriendin van Dax, het personage van Lil Rey Howery. Ze speelt ook samen met verschillende beroemde basketbalspelers, waaronder Kyrie Irving, Shaquille O'Neal en Lisa Leslie. Oom Drew was een ander matig succes en verdiende $ 46,7 miljoen op een budget van $ 18 miljoen.

5 'Night School' verdiende $103.1 miljoen

Night School is een komedie met Tiffany Haddish en Kevin Hart in de hoofdrollen. De film was een hit aan de kassa en verdiende $ 103,1 miljoen op een budget van $ 29 miljoen. In Night School speelt Haddish Carrie Carter, de leraar van Kevin Harts personage Teddy Walker.

4 'Meisjesreis' verdiende $ 140,9 miljoen

Girls Trip was een enorm succes en het bracht Tiffany Haddish naar het sterrendom. Haddish schittert naast Regina Hall, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah. De film verdiende $ 140,9 miljoen met een budget van slechts $ 19 miljoen, waardoor het ongelooflijk winstgevend was.

3 'The Angry Birds Movie 2' verdiende $ 152,8 miljoen

Tiffany Haddish speelt een kleine rol in The Angry Birds Movie 2 als Debbie, de dochter van de belangrijkste antagonist. De film deed het goed aan de kassa en verdiende $ 152,8 miljoen op een budget van $ 65 miljoen.

2 'The LEGO Movie 2: The Second Part' verdiende $ 192,3 miljoen

Een ander populair animatievervolg met in de hoofdrol Tiffany Haddish is The LEGO Movie 2: The Second Part. Haddish speelt een antagonist in de film, het Duplo-personage Queen Watevra Wa'Nabi. The LEGO Movie 2: The Second Part verdiende $ 192,3 miljoen aan de kassa met een budget van $ 99 miljoen.

1 'The Secret Life of Pets 2' verdiende $ 430,1 miljoen

The Secret Life of Pets 2 claimt gemakkelijk de eerste plaats in de meest winstgevende film van Tiffany Haddish, met een brutowinst van $ 430,1 miljoen op een budget van $ 80 miljoen. Haddish speelt een nieuw personage in de film, een Shih Tzu genaamd Daisy die bevriend raakt met de hoofdpersonages.

Aanbevolen: