Avatar 2': Cast-leden gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Avatar 2': Cast-leden gerangschikt op nettowaarde
Avatar 2': Cast-leden gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Avatar 2 wordt in december 2022 uitgebracht en we kunnen niet wachten op wat James Cameron voor ons in petto heeft. In de film zullen onder andere Sam Worthington, Zoe Saldana, Kate Winslet en Vin Diesel in de hoofdrollen spelen. Met zo'n all-star ensemble, is er geen manier dat Avatar 2 het record van zijn voorganger voor de meest winstgevende film aller tijden niet zal breken.

De lijst van vandaag werpt een blik op de cast van de nieuwe Avatar-film en rangschikt ze op basis van hun geschatte vermogen. Van Sam Worthington tot Kate Winslet - blijf scrollen om erachter te komen welke Avatar 2-acteur het hoogste vermogen heeft onder de cast.

10 Cliff Curtis - Nettowaarde $3 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

De aftrap is de Nieuw-Zeelandse acteur en producer Cliff Curtis, die vooral bekend staat om zijn rollen in moves als Once Were Warriors en Live Free or Die Hard. Naast deze films staat hij ook bekend om het vertolken van Travis Manawa in de AMC-horrorserie Fear the Walking Dead. Volgens Celebrity Net Worth heeft Cliff Curtis momenteel een nettowaarde van $ 3 miljoen.

9 Oona Chaplin - Netto waarde $7 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

Laten we verder gaan met de Spaanse actrice Oona Chaplin, die je waarschijnlijk herkent van HBO's recordbrekende fantasieserie Game of Thrones, waar ze Talisa Maegyr, de vrouw van Rob Starks, speelde.

Oona Chaplin, de kleindochter van de iconische acteur en filmmaker Charlie Chaplin, heeft momenteel een geschat vermogen van $ 7 miljoen. Gezien het feit dat ze zal verschijnen in Avatar 2 en Avatar 3, zijn we er zeker van dat haar vermogen binnenkort aanzienlijk zal toenemen.

8 Giovanni Ribisi - Netto waarde $20 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

De volgende op de lijst is de Amerikaanse film- en tv-acteur Giovanni Ribisi, die je misschien hebt gezien in films als Saving Private Ryan en A Million Ways to Die in the West. Daarnaast is Ribisi ook verschenen in sitcoms, met name in Friends, waar hij de broer van Phoebe speelde. Volgens Celebrity Net Worth wordt Giovanni Ribisi momenteel geschat op een nettowaarde van $ 20 miljoen.

7 Sam Worthington - Netto waarde $30 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

De in Engeland geboren Australische acteur Sam Worthington is vooral bekend om zijn rollen in films als Avatar, Clash of the Titans en Terminator Salvation. Hoewel hij een van de belangrijkste rollen in de Avatar-franchise speelt, kwam Worthington niet op de nummer één plek van onze lijst terecht.

Door rollen te spelen in Hollywood-kaskrakers en stemacteurs in Call of Duty: Black Ops-videogames vergaarde Worthington zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 30 miljoen.

6 Zoe Saldana - Netto waarde $35 miljoen

Zoë Saldana in Star Trek
Zoë Saldana in Star Trek

Een andere Avatar-actrice wiens vermogen hoog genoeg is om op onze lijst te komen, is Zoe Saldana, die haar filmcarrière in 2000 begon toen ze speelde in een tienerdrama genaamd Center Stage. Saldana is verschenen in twee van de meest winstgevende films aller tijden - Avatar en Avengers: Endgame - dus het zou geen verrassing moeten zijn dat ze een geschat vermogen heeft van $ 35 miljoen.

5 Edie Falco - Netto waarde $40 miljoen

Edie Falco is nooit getrouwd geweest
Edie Falco is nooit getrouwd geweest

Laten we verder gaan met Edie Falco, die haar eerste grote doorbraak beleefde in 1994 toen ze een kleine rol kreeg in Woody Allens misdaadfilm Bullets over Broadway. Het duurde echter tot 1997 voordat haar carrière eindelijk van de grond kwam - dat jaar kreeg ze een van de hoofdrollen in HBO's dramaserie The Sopranos. Volgens Celebrity Net Worth heeft Edie Falco een nettowaarde van $ 40 miljoen.

4 Michelle Yeoh - Netto waarde $40 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

De volgende op de lijst is de Maleisische actrice Michelle Yeoh, wier eerste acteerrollen in Hong Kong-actiefilms uit de jaren 90 waren. Ze verwierf internationale bekendheid na haar verschijning in de James Bond-film Tomorrow Never Dies uit 1997. Dankzij haar rollen in de kaskrakers zoals Memoirs of a Geisha en Crazy Rich Asians, heeft de voormalige Miss Malaysia momenteel een nettowaarde van $ 40 miljoen, wat betekent dat ze haar plek deelt met Edie Falco.

3 Sigourney Weaver - Netto waarde $60 miljoen

Sigourney Weaver woont de 2018 Directors Guild of America Honours 2018 bij
Sigourney Weaver woont de 2018 Directors Guild of America Honours 2018 bij

Sigourney Weaver is de volgende op onze lijst van Avatar 2-acteurs met het hoogste vermogen. Weaver werd beroemd in 1979 toen ze verscheen in Ridley Scott's sci-fi horrorfilm Alien en de drie sequels - Aliens, Alien 3 en Alien Resurrection. Volgens Celebrity Net Worth wordt ze geschat op $ 60 miljoen.

2 Kate Winslet - Netto waarde $65 miljoen

Winslet
Winslet

Engelse actrice Kate Winslet begon haar carrière in 1994 toen ze een rol kreeg in het psychologische drama van Peter Jackson, Heavenly Creatures. Sinds Winslet in veel succesvolle films zoals Titanic en Little Children verscheen, zou het geen verrassing moeten zijn dat ze zo hoog op de lijst eindigde. Celebrity Net Worth meldt dat Winslet een geschat vermogen heeft van $ 65 miljoen.

1 Vin Diesel - Nettowaarde $ 225 miljoen

Afbeelding
Afbeelding

De lijst wordt afgerond met de Amerikaanse acteur Vin Diesel, die vooral bekend staat om zijn rol van Dominic Toretto in de Fast & Furious-franchise. Diesel, die een van de meest winstgevende acteurs ter wereld is, eindigde op de nummer één plek van onze lijst dankzij zijn werk aan films zoals XXX, The Chronicles of Riddick en Guardians of the Galaxy. Volgens Celebrity Net Worth heeft Vin Diesel een geschat vermogen van $ 225 miljoen.

Aanbevolen: