10 beroemdheden die iconische rekwisieten uit hun films stalen

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die iconische rekwisieten uit hun films stalen
10 beroemdheden die iconische rekwisieten uit hun films stalen
Anonim

Acteurs als Daniel Radcliffe en Kristen Stewart hebben veel tijd besteed aan het portretteren van hun geliefde filmpersonages en hebben rekwisieten en voorwerpen van hun filmset mee naar huis genomen, zelfs als dit betekende dat ze deze iconische items moesten stelen.

Verrassend genoeg, alleen omdat ze A-list acteurs zijn, betekent dit niet dat ze vrijelijk alle rekwisieten van een set kunnen nemen, waarbij veel sterren toegeven stiekem items te nemen, inclusief hele outfits uit hun films. Deze acteurs hieronder hebben items uit hun films gestolen om als souvenir te bewaren en hebben er geen moment spijt van.

10 Chris Hemsworth nam Thors hamer

Chris Hemsworth op de set van Thor
Chris Hemsworth op de set van Thor

Acteur Chris Hemsworth staat bekend om het vertolken van Thor in de Marvel-films en omdat hij het personage enige tijd speelde, het was niet meer dan terecht dat de acteur een echt souvenir mee naar huis nam.

In 2018, tijdens een interview met Jimmy Kimmel, de vrouw van Hemsworth, gaf Elsa Pataky toe dat de acteur elke keer dat hij Thor in een film moest spelen een rekwisiet heeft bewaard. Hij heeft vijf verschillende versies van Thors hamer, Mjolnir, in zijn huis, waaronder één in zijn badkamer.

9 Chris Pratt stal Star Lord's jas

Chris Pratt Star Lord
Chris Pratt Star Lord

Voordat The Guardians of the Galaxy een kaskraker werd, wilde Chris Pratt, die Star-Lord speelde in de film, een heel persoonlijk item mee naar huis nemen, namelijk het iconische rode leren jack van zijn personage.

Hij deelde: "Ik heb de jas en een deel van de kledingkast gestolen, zodat, als deze film uitkomt en doet wat iedereen hoopt dat het kan, ik het voorbeeld kan volgen van iemand die zegt, zoals Russell Wilson en ziek op bezoek kan gaan kinderen."

8 Jennifer Lawrence ging naar huis met haar Katniss Everdeen-outfit

Jennifer Lawrence als Katniss
Jennifer Lawrence als Katniss

Jennifer Lawrence speelde de iconische Katniss Everdeen in de filmserie The Hunger Games en om haar rol in de films te herinneren, besloot de actrice de kleding van haar eigen personage te nemen.

Lawrence onthulde dat ze de kledingkast van haar personage had meegenomen, inclusief haar laarzen, en toen haar werd gevraagd wat ze ermee zou doen, zei ze: "Ze hangen gewoon in mijn kast. Ik weet niet wat ik ben met hen gaan doen."

7 Ryan Reynolds nam het pak van Deadpool mee naar huis

Ryan Reynolds deelt fanbrief voor Deadpool en zijn reactie die nooit is verzonden
Ryan Reynolds deelt fanbrief voor Deadpool en zijn reactie die nooit is verzonden

Acteur Ryan Reynolds zou naar huis gaan met een van de grootste souvenirs van zijn film Deadpool. De ster deelde in 2015 dat hij het gedenkwaardige pak van zijn personage mee naar huis nam en tegen iedereen zou vechten die hem vertelde dat hij dat niet kon.

Hij zei gekscherend: "Ik liep er gewoon mee van de set af en zei in feite dat ze zichzelf moesten neuken. Ik wilde de film 10 jaar lang doen. Als ze het pak terug willen, kunnen ze komen om te proberen het van mij af te nemen." Er werd ook onthuld dat Reynolds ook een ring had gestolen die zijn personage droeg in de film Green Lantern.

6 Rupert Grint stal een drakenei uit 'Harry Potter'

rupert grint en daniel radcliffe van harry potter
rupert grint en daniel radcliffe van harry potter

Na maar liefst 10 jaar de roodharige tovenaar Ron Weasely te hebben gespeeld, had acteur Rupert Grint in staat moeten zijn om weg te lopen met elke Harry Potter-rekwisiet die hij maar wilde. Hij zette echter zijn zinnen op het beroemde drakenei van Harry Potter en de Vuurbeker en gaf toe dat hij de prop had gestolen.

Er zat een kristal in het ei, maar na het stelen van de prop moest Grint het helaas teruggeven toen Warner Bros. ernaar zocht. Hij heeft het tenminste geprobeerd!

5 Kristen Stewart verliet 'Twilight' met de ring van Bella Swan

Kristen Stewart & Robert Pattison, The Twilight Saga
Kristen Stewart & Robert Pattison, The Twilight Saga

Kristen Stewart speelde Bella Swan in vijf films voor de mega-populaire Twilight-serie en het was niet meer dan terecht dat ze een soort souvenir mee naar huis nam om haar aan haar beroemdste rol te herinneren. De actrice gaf toe dat ze ringen had gestolen die haar personage in de films droeg omdat ze erg belangrijk voor haar waren.

Stewart vertelde: "Haar moeder geeft haar in het begin een maanring. Het doet elke keer als ik ernaar kijk volledig en volledig aan Catherine Hardwicke [de regisseur van de film] denken."

4 Ben Affleck dacht dat hij Batman's Batarang kon nemen

Ben Affleck als Batman
Ben Affleck als Batman

Ben Affleck is een van de vele sterren die Batman speelde en besloot dat hij voor de rol van The Dark Knight een waardig stuk memorabilia mocht meenemen. Affleck vertelde dat hij een Batarang had gestolen, maar op heterdaad werd betrapt.

"Ik stopte het in mijn zak, denkend dat ik het verdiend had. De rekwisietenman kwam het halen en ik zei nee. Ik dacht dat ik een soort 'filmsterrenpas' had voor dat soort dingen," zei hij.

3 Dakota Johnson stal haar ondergoed uit 'Fifty Shades Of Grey'

Chris Pratt Star Lord
Chris Pratt Star Lord

Fifty Shades of Grey-ster Dakota Johnson nam items mee die de meeste fans nooit hadden verwacht. De actrice onthulde dat ze tijdens haar werk aan de films het ondergoed van haar personage had gestolen!

Ze gaf toe: "Ik heb veel van het ondergoed gestolen, ze waren comfortabel." De ster bekende zelfs dat ze ook een flogger had gestolen uit de ranzige film die momenteel "in de garage met stof" staat.

2 Daniel Radcliffe pakte de beroemde bril van zijn personage

Afbeelding
Afbeelding

Na 10 jaar Harry Potter te hebben geportretteerd, bekende acteur Daniel Radcliffe dat hij twee paar van de iconische ronde bril van zijn personage mee naar huis nam van de filmset.

Hij vertelde de Daily Mail: "Die uit de eerste film zijn op dit moment absoluut klein, maar ze zijn erg lief. Ze zijn ook allemaal lensloos. Er zat zelden glas in de eigenlijke bril omdat van filmproblemen met reflecties."

1 Chadwick Boseman bewaarde zijn kimoyo-kralen

Afbeelding
Afbeelding

Wijlen Chadwick Boseman was erg trots op zijn rol als de Black Panther in de Marvel-actiefilm en op zijn hoofdrol als het personage in Avengers: Infinity War. Hij nam het op zich om een aandenken te bewaren voor de hoofdrol in de films, zoals veel van zijn Marvel-acteurs ook hadden gedaan. Boseman vertelde Jimmy Kimmel dat hij de Kimoyo-kralen die hij om zijn pols draagt, heeft bewaard.

"Ik heb de kralen bewaard, de Kimoyo-kralen, ik heb ze nu aan", had de acteur tijdens zijn interview gezegd.

Aanbevolen: