Dit is wat de cast van 'The Good Place' nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'The Good Place' nu doet
Dit is wat de cast van 'The Good Place' nu doet
Anonim

Schrijver en producer, Michael Schur debuteerde The Good Place op NBC in 2016. Vier seizoenen en 50 afleveringen later sloot de serie vorig jaar in 2020 de gordijnen. Tijdens de zendtijd behaalde de serie een indrukwekkend record van veertien Primetime Emmy Award-nominaties en won een Peabody Award en drie Hugo-overwinningen.

Nadat de serie was afgelopen, zijn veel van de castleden verder gegaan met hun respectievelijke carrières. Van Kristen Bell en Jameela Jamil tot William Jackson Harper en D'Arcy Carden, dit is wat de cast van The Good Place heeft gedaan sinds de serie eindigde.

10 Kirby Howell-Baptiste

Na het verlaten van The Good Place waagde Kirby Howell-Baptiste zich aan voice-over acteren. In 2020 kreeg ze een hoofdrol in Infinity Train als Grace Monroe. Stemacteren was niet helemaal iets nieuws voor haar, want de actrice staat bekend om het uiten van Chelsea in The Powerpuff Girls in 2016.

9 Adam Scott

Hoewel Adam Scott maar in een handvol afleveringen van The Good Place speelde, was zijn personage, Trevor, toch memorabel. Voor nu bereidt Scott zich voor op zijn aankomende thriller op Apple TV+, Severance, waar hij de hoofdrol zal spelen als de titulaire held. Lumen Industries is een vooruitstrevend bedrijf dat werk en niet-werkherinneringen wil scheiden om de balans tussen privé en werk naar een geheel nieuw niveau te tillen. Scott, met in de hoofdrol Mark, staat te popelen om zichzelf weer op de rails te krijgen na een zeer duister verleden.

8 Maribeth Monroe

Maribeth Monroe
Maribeth Monroe

Maribeth Monroe blijft haar carrière naar een nieuw niveau tillen. Tijdens haar tijd bij The Good Place speelde ze ook in Bob Hearts Abishola, een romantische sitcom uit 2019. Ze ging verder met haar rol als Christina, een van de twee tweelingbroers en -zussen die het verhaal centraal stellen. De serie zelf was zo'n groot succes dat CBS hem in februari 2021 voor het derde seizoen verlengde.

7 Tiya Sircar

Tiya Sircar
Tiya Sircar

Tijdens haar tijd in The Good Place was Tiya Sircar ook een van de hoofdrolspelers van Alex, Inc. Voorlopig heeft ze nog een project in het verschiet: Guilty Party. Plus, ze heeft ook een voice-over cameo in het geanimeerde Star Warsuniversum als Sabine Wren. Dat betekent dat het niet te ontkennen v alt dat ze in de toekomst waarschijnlijk weer in de franchise zal verschijnen.

6 Ted Danson

Before The Good Place was Ted Danson al een bekende naam dankzij zijn werk in Cheers en Fargo. Nu concentreert de trotse winnaar van twee Emmy's en drie Golden Globe Awards zich op zijn rol als Neil Bremer in NBC's Mr. Mayor. In de loop der jaren was de acteur ook een vocale stem in Hollywood over klimaatveranderingen en milieubewustzijn.

5 Manny Jacinto

Manny Jacinto
Manny Jacinto

Na zijn doorbraak met The Good Place vertoont Manny Jacinto geen tekenen van vertraging. De Filipijns-Canadese acteur speelt de hoofdrol in Top Gun: Maverick. De door Joseph Kosinski geregisseerde actiefilm zal dienen als het vervolg op Top Gun uit 1986 en met sterren als Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Lewis Pullman, Val Kilmer en meer. Paramount had de film oorspronkelijk vorig jaar gepland voor bioscooprelease, maar gezien de aanhoudende COVID-19-pandemie, heeft de studio de datum verder verplaatst naar 19 november 2021.

4 D'Arcy Carden

D'Arcy Carden
D'Arcy Carden

Na het vertrek uit The Good Place is de voor een Emmy genomineerde actrice D'Arcy Carden meer gefocust op haar terugkerende rol als Natalie Greer in de donkere HBO-komedie Barry. De serie zelf kreeg een indrukwekkend record van 30 Emmy-nominaties. Daarnaast heeft ze dit jaar ook een cameo-rol gekregen in Shudder's Creepshow naast Justin Long.

3 Jameela Jamil

Naast The Good Place is Jameela Jamil ook een prominente gastheer voor TBS' late night spelshow The Misery Index. Voordat ze naar de VS verhuisde, was ze mede-presentator van Scott Mills op The Official Chart Update op BBC Radio 1. Toen The Good Place in 2020 eindigde, trad Jamil toe tot de jury van de voguing reality-wedstrijdshow Legendary. Vorig jaar verlengde HBO de serie voor een tweede seizoen. Dat betekent dat we binnenkort meer zullen zien van Jamil, Megan Thee Stallion, Leiomy Maldonado en Law Roach.

2 William Jackson Harper

William Jackson
William Jackson

William Jackson Harper tilt zijn carrière naar een nieuw niveau. Na The Good Place heeft hij een hoofdrol gekregen in het door Jeff Rosenberg geregisseerde drama We Broke Up, waar hij samen met Aya Cash de hoofdrol speelt. Hij gaat ook de hoofdrol spelen in The Underground Railroad. De serie speelt zich af in het begin tot het midden van de 19e eeuw en volgt de strijd van een tot slaaf gemaakte zwarte en zijn poging om met de ondergrondse trein naar de vrijheid te rijden.

1 Kristen Bell

Kristen Bell is een van de drukste actrices in Hollywood. De stem van Frozen's Anna kreeg een Golden Globe-nominatie voor Beste Actrice dankzij haar werk in The Good Place. Bovendien, aangezien Gossip Girl dit jaar een zachte reboot krijgt, zal Bell haar rol als verteller opnieuw opnemen. Ze bereidt zich ook voor op Queenpins, een komische film over twee huisvrouwen die een coupon van meerdere miljoenen dollars oplichterij.

Aanbevolen: