Dit is wat de originele cast van 'All That' vandaag doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de originele cast van 'All That' vandaag doet
Dit is wat de originele cast van 'All That' vandaag doet
Anonim

Als je bent opgegroeid in de jaren '90, is de kans groot dat je bekend bent met Nickelodeon's sketchcomedy All That. Geprezen als een van de langstlopende en meest diverse Nickelodeon-series aller tijden, waren de eerste zes seizoenen van All That iets speciaals. Niet alleen lanceerde het de carrières van tieneracteurs zoals Amanda Bynes, maar die vroege castleden vormden de originele blauwdruk van Dat alles dat de Nickelodeon-cultuur vormde tot wat we vandaag kennen.

Nu hebben veel van de originele cast van de show zich op andere dingen gewaagd. Helaas zijn er voor elke ster die in Hollywood doorbrak, anderen die van de roem afvielen. Om alles samen te vatten, dit is wat de originele cast van All That heeft gedaan sinds de show eindigde.

10 Christy Weten

Christy Weten
Christy Weten

Christy Knowings verving Alisa Reyes als een van de vaste gasten van All That in seizoen vier, vijf en zes. Tegenwoordig lijkt de Bronx-actrice te genieten van een tijdje weg van Hollywood.

Naast, All That, verscheen Knowings in verschillende afleveringen van Sesamstraat van 2008 tot 2011. Bovendien heeft ze net haar ruige folk-single "To the World" uitgebracht in december 2020.

9 Leon Frierson

Leon Frierson
Leon Frierson

Leon Frierson voegde zich bij de cast van All That samen met Christy Knowings. Hij bekleedde de functie van het vierde seizoen tot het zesde seizoen voordat hij als gastster in seizoen tien kwam. Nu is Frierson een podcast-host van Prime Nostalgia, die je kunt beluisteren op Spotify en Apple Music. Hij heeft ook een gelijknamige online winkel die old-age merchandise verkoopt uit de gouden eeuw van de popcultuur.

8 Amanda Bynes

Amanda Bynes plaatst een selfie op Instagram
Amanda Bynes plaatst een selfie op Instagram

Na dat alles ontving Amanda Bynes haar eigen Nickelodeon-skitshow, The Amanda Show, die drie jaar duurde. Bynes speelde vervolgens in de sitcom What I Like About You en een paar populaire films op groot scherm, waaronder Easy A en She's The Man. Niet iedereen kan echter omgaan met de plotselinge hoeveelheid roem op jonge leeftijd, en helaas vallen sommige sterren in de zwarte val van middelenmisbruik.

Amanda Bynes' strijd met haar verslaving is door de jaren heen goed gedocumenteerd. Gelukkig heeft ze nuchterheid gezocht en is ze al een paar jaar nuchter. Ze bevindt zich nu in de gezondste fase die ze ooit had kunnen zijn en is klaar om op te pakken wat ze was gebleven in haar carrière.

7 Kenan Thompson

Kenan Thompson
Kenan Thompson

Ongetwijfeld een van de meest succesvolle All That-aluin, Kenan Thompson heeft gediend als castlid van Saturday Night Live sinds Nickelodeon vertrok. Het maakte hem een van de langstzittende cast in de geschiedenis van de televisie.

Nu heeft de getalenteerde komiek verschillende werken aan zijn horizon. Zijn nieuwste komedieproject, Kenan, werd net in februari 2021 op NBC uitgebracht.

6 Josh Server

Josh Server
Josh Server

Josh Server was pas 15 toen hij de pilot-aflevering van All That tapte. Hij wist niet dat hij al snel het enige castlid zou worden dat alle zes originele seizoenen zou blijven.

Voor nu, na het vertrek uit Nickelodeon, lijkt Server kleinere rollen te genieten. Hij maakte een aantal cameo's van het type All That-reünie, waaronder in een aflevering uit 2018 van Nick Cannon's Wild 'N Out en Double Dare.

5 Alisa Reyes

Afbeelding
Afbeelding

Nadat ze All That had verlaten, bleef Alisa Reyes haar carrière naar een hoger niveau tillen. Ze verhuisde naar Disney en speelde van 2001 tot 2005 in The Proud Family als LaCienega Boulevardez. Ze is ook een veelzijdige entertainer en werkte als DJ voor Playboy Radio op Sirius en XM Satellite Radio.

Nu wordt verwacht dat de 40-jarige actrice haar rol zal hernemen in de aankomende Disney+ reboot van The Proud Family, die later dit jaar zal worden uitgezonden.

4 Kel Mitchell

Kel Mitchell
Kel Mitchell

Het is niet verwonderlijk dat Kel Mitchell, die enkele van All That's meest memorabele personages speelde, succes bleef boeken nadat hij de show had verlaten. Nadat zijn periode in de show tot een einde kwam, bleef Mitchell dienen als een van de twee titulaire hoofdrolspelers in Nickelodeon's Kenan & Kel komische serie, met Kenan Thompson.

Sinds de jaren '90 heeft Mitchell succes gevonden in stemacteren en herneemt hij zelfs enkele van zijn oude personages voor Nicks vernieuwde versie van All That. De 42-jarige stand-upcomedian probeert ook zijn hand uit met talentenjachten, terwijl hij zich opmaakt om deel te nemen aan de jury van MTV's Ridiculousness spin-off, Deliciousness.

3 Katrina Johnson

Katrina Johnson
Katrina Johnson

Katrina Johnson van All That is nu helemaal volwassen. Ze diende als een van de hoofdpersonen in de eerste drie seizoenen van de show.

Ondanks dat hij het afgelopen decennium zo'n lange onderbreking van Hollywood had, waagde Johnson zich ook aan radiopresentaties en stand-upcomedy. Haar laatste radioprogramma, Uncensored Radio's Guilty Pleasures, werd uitgezonden in 2015.

2 Lori Beth Denberg

Lori Beth Denberg
Lori Beth Denberg

Een ander bekend castlid van All That, Lori Beth Denberg, is sindsdien erkend voor haar werk in The Steve Harvey Show van het derde tot het zesde seizoen. Tijdens haar tijd bij Nickelodeon diende ze ook in de jury van de wedstrijdshow Figure It Out.

Vorig jaar, zoals de actrice aan Vice vertelde, deed ze een Nostalgia Personified-tour met voormalig All That co-ster Danny Tamberelli door Californië om vriendelijke gesprekken en biertjes te hebben met Nickelodeon-fans in de VS. Denberg is ook een paar keer teruggekomen op Nick's nieuwe All That.

1 Angelique Bates

Angelique Bates
Angelique Bates

Angelique Bates' kortstondige carrière bij Nickelodeon duurde slechts twee seizoenen voordat de actrice de All That verliet. Sindsdien heeft ze niet meer aan een groot project deelgenomen, behalve hier en daar een paar kleine cameo's, waaronder in Strong Medicine en Fox's Boston Public.

Ze heeft echter uitstekend werk in haar onderschatte muzikale discografie. Naast haar verschijning in de muziekvideo "Love Never Felt So Good" van Michael Jackson, bracht Bates in 2012 ook haar internationale debuutsingle "Can't Fade Me Now" uit.

Aanbevolen: