Dit is wat de cast van 'The Game' nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'The Game' nu doet
Dit is wat de cast van 'The Game' nu doet
Anonim

Hoewel The Game niet bepaald een kaskraker was tijdens de releaseweken in 1997, heeft regisseur David Fincher fantastisch werk geleverd door precies uit te voeren waar een spannende en verwrongen ritthriller over gaat. Het beschrijft de reeks real-life grappen die door de ene broer naar de andere werden uitgevoerd tijdens zijn verjaardag met tal van trucs en omzetgebeurtenissen.

Sinds de film werd uitgebracht, hebben alle castleden zich op andere dingen gewaagd. Sommigen wonnen in latere jaren een Oscar, terwijl anderen niet aan de verwachting konden voldoen. Dit is wat de cast van The Game heeft gedaan sinds de film in première ging.

10 Mark Boone Junior

After The Game bleef de carrière van Mark Boone Jr naar nieuwe hoogten stijgen. De in Ohio geborene is nu vooral bekend door zijn hoofdrol als Bobby Munson in FX's Sons of Anarchy. Hij werkte ook samen met Christopher Nolan in Memento en Batman Begins in de vroege jaren 2000. Voorlopig maakt de acteur zich op voor de door Michael Maren geregisseerde aankomende komedie, Shriver, naast Michael Shannon en Kate Hudson.

9 Charles Martinet

Charles Martinet
Charles Martinet

Before The Game was Charles Martinet al een bekende naam, in ieder geval onder Nintendo-fans. Hij geeft de stem van Mario in de Super Mario-franchise sinds 1990. Martinet heeft niet actief meer titels aan zijn acteerportfolio toegevoegd. Zijn laatste werk is Netflix's 2020 High Score docu-serie, waar hij de enige verteller is voor zes afleveringen.

8 Anna Katarina

Anna Katarina
Anna Katarina

Anna Katarina, geboren in Zwitserland, geniet de laatste tijd van haar tijd weg van de Hollywood-schijnwerpers. Naast acteren geeft ze ook acteercoachingsessies in de regio's New York en New Jersey. De 61-jarige heeft gedurende haar hele carrière gewerkt met onder meer Tim Burton, James Ivory, Brand Anderson en mede-starred Tom Hanks, Danny de Vito, Michael Douglas en Sharon Stone.

7 Armin Mueller-Stahl

Armin Mueller
Armin Mueller

Armin Mueller-Stahl is een Duitse tv-legende die dankzij zijn werk in Shine een nominatie heeft gekregen voor de beste mannelijke bijrol van de Academy Awards. Zijn verhaal over de opkomst van een voortijdige schoolverlater uit de DDR tot een Hollywood-filmster is inspirerend. Helaas werd de acteur kort voor zijn 90e verjaardag in 2020 in het ziekenhuis opgenomen, maar we hopen dat hij beter wordt.

6 Carroll Baker

Carrol Baker
Carrol Baker

In de jaren vijftig en zestig was Carroll Baker een Hollywood-liefje. Gedurende haar 50-jarige carrière speelde de actrice in veel klassieke toptitels zoals Something Wild, The Big Country, Harlow en Native Son. Ze besloot in 2003 te stoppen met acteren om zich op haar gezin te concentreren, hoewel ze soms meedeed aan filmpremières en documentaires.

5 Peter Donat

Peter Doant
Peter Doant

Peter Donat is een andere klassieke acteur uit de jaren zestig die een groot fortuin scoorde met The Game. Helaas stierf de X-Files-acteur in 2018 op 90-jarige leeftijd in zijn huis in Californië. Behalve dat hij een geweldige familieman was, verscheen Donat in verschillende films en toneelstukken die de popcultuur vorm gaven, waaronder The Godfather en The First Gentleman.

4 Deborah Kara Unger

Deborah Kara Unger
Deborah Kara Unger

Naast The Game verscheen Deborah Kara Unger ook in Silent Hill, The Way, The Hurricane en White Nose. De Canadese actrice is vooral bekend om zijn vertolking van Dahlia Gillespie in de Silent Hill-franchise. In 2011 waagde ze zich ook aan voice-acting voor de videogame Star Wars: The Old Republic.

3 James Rebhorn

James Rebhorn
James Rebhorn

James Rebhorn brak door in Law & Order. In de loop van zijn carrière speelde de trotse vader van twee kinderen in meer dan 100 films, toneelstukken en series. Helaas stierf de acteur in 2014, op 65-jarige leeftijd, terwijl hij terugkerende rollen had in zowel White Collar als Homeland. Tijdens zijn leven speelde de acteur vaak gezagsdragers, zoals politie, advocaat, politicus, enz.

2 Sean Penn

Sean Penn
Sean Penn

Sean Penn is een succesvolle acteur, zelfs vóór The Game. Hij won zelfs zijn twee Oscars voor Beste Acteur in 2003 en 2008. Zijn recente natuurdocumentaire over de aardbeving in Haïti is zojuist in april 2021 door Discovery+ verworven. Het beschrijft de humanitaire inspanningen van de acteur in de rode zone en gaat in mei in première. Over zijn privéleven gesproken, de acteur trouwde in juli 2020 met collega-actrice Leila George.

1 Michael Douglas

Tot dit schrijven is Michael Douglas momenteel een van de meest bekroonde acteurs die er is. Hij is een trotse ontvanger van twee Oscars, vijf Golden Globes en één Emmy Award-overwinning. Daarnaast speelde hij ook in superheldenfilms als Ant-Man, Ant-Man and the Wasp en Avengers: Endgame. Hoewel hij misschien altijd het gevoel heeft dat hij de oudste persoon in de kamer is, vertoont hij geen tekenen dat hij binnenkort langzamer gaat acteren.

Aanbevolen: