Wat de cast van 'Game Of Thrones' nu doet

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'Game Of Thrones' nu doet
Wat de cast van 'Game Of Thrones' nu doet
Anonim

Acht seizoenen lang was Game of Thrones de grootste deal ter wereld. HBO was het netwerk waarop iedereen zich wilde abonneren, zodat ze de nieuwste afleveringen van deze extreem intense en interessante tv-serie konden zien. Helaas kreeg het laatste seizoen erg slechte recensies van critici omdat veel fans teleurgesteld en teleurgesteld waren.

De cast van de show verscheen nog steeds op de set en deden hun werk de hele tijd. Sinds de show ten einde is, zijn ze bezig gebleven met verschillende dingen binnen en buiten de Hollywood-industrie. Dit is wat de cast van Game of Thrones heeft gedaan sinds het laatste seizoen in première ging in 2019.

10 Kit Harington: Jon Snow

Tijdens zijn tijd bij Game of Thrones speelde Kit Harington de rol van Jon Snow, een jonge man die geen idee had dat hij eigenlijk de zoon van Ned Stark was. Toen hij ouder werd, werd hij lid van de Nachtwacht en probeerde hij zijn best te doen om hun gedragscode te volgen om onschuldige levens veilig te houden. Sinds het verlaten van de show heeft Kit Harington Eternals gefilmd, een Marvel Cinematic Universe-film. Hij deed ook voice-acting voor How to Train Your Dragon: The Hidden World. Hij is nog steeds getrouwd met Rose Leslie.

9 Emilia Clarke: Daenerys Targaryen

Emilia Clarke speelde een van de meest krachtige en interessante personages in Game of Thrones. Ze was de moeder van draken die op jonge leeftijd moest trouwen. Toen kon ze zich uiteindelijk losmaken en haar eigen interesses nastreven. Uiteindelijk werd Daenerys Targaryen slecht, iets wat veel mensen niet hadden verwacht! Sinds Game of Thrones tot een einde kwam, speelde Emilia Clarke in Last Christmas in 2019 en in een film genaamd Above Suspicion.

8 Sophie Turner: Sansa Stark

Het karakter van Sansa Stark was er een waar iedereen in de loop van Game of Thrones naar uitkeek. Ze kreeg het kortste eind van de stok en kreeg te maken met een te veel tragedies in haar persoonlijke leven. In het echte leven trouwde Sophie Turner met Joe Jonas en verwelkomde haar eerstgeboren kind op de wereld. Ze nam de rol van Jean Gray op zich in X-Men: Dark Phoenix in 2019, evenals de hoofdrol in de tv-serie genaamd Survive.

7 Peter Dinklage: Tyrion Lannister

Tyrion Lannister is een ander personage uit Game of Thrones dat fans graag de finale zagen halen. Zoveel hoofdpersonages stierven voordat ze het einde bereikten, maar Tyrion Lannister overleefde!

Peter Dinklage is de acteur die de rol op zich nam. Na Game of Thrones deed hij stemacteren voor Angry Birds Movie 2 en speelde hij in een film uit 2020 genaamd I Care A Lot. Hij deed ook voice-acting voor The Croods: A New Age, dat ook in 2020 werd uitgebracht.

6 Lena Headey: Cersei Lannister

Cersei Lannister is serieus een van de slechtste personages in een tv-serie. Ze is zo harteloos, wreed en gemeen. Ze is een personage dat een meer bevredigende dood verdiende, maar helaas waren fans zwaar teleurgesteld. In het echte leven speelde Lena Headey in een film genaamd Fighting With My Family in 2019 over een vrouwelijke worstelaar. Vince Vaughn is een andere acteur in die cast line-up. Ze doet ook voice-acting voor een animatieserie genaamd Masters of the Universe.

5 Nikolaj Coster-Waldua: Jaime Lannister

Jamie Lannister ging heen en weer in de hoofden van mensen omdat ze een goede of een slechterik waren. In sommige gevallen was hij eervol en in andere gevallen was zijn gedrag buitengewoon huiveringwekkend.

In het echte leven speelde Nikolaj in Suicide Tourist en Domino in 2019. Hij filmde ook een pilot-aflevering voor een show genaamd Gone Hollywood. De twee films die hij voor 2020 filmde, heten The Silencing en The Day We Died. Hij is helemaal niet langzamer gaan rijden.

4 Alfie Allen: Theon Greyjoy

Het karakter van Theon Greyjoy is iemand waar je alleen maar medelijden mee hebt. Zijn leven werd hem op brute wijze ontstolen en ook al was hij om te beginnen niet de beste persoon. Hij verdiende nog steeds niet al die martelingen! In het echte leven speelde Alfie Allen in het derde seizoen van Hoeren op Hulu, evenals in een film genaamd Jojo Rabbit. Hij verscheen ook in een film genaamd How to build a girl en in een miniserie genaamd White House Farm.

3 Maisie Williams: Arya Stark

Maisie Williams is een ongelooflijk getalenteerde jonge actrice die de rol van Arya Stark op zich nam in Game of Thrones. Arya Stark stond bekend als een vechter die gerechtigheid wilde en voor niets zou stoppen om haar doelen te bereiken. Helaas stond seizoen acht haar niet echt toe om te bereiken wat ze wilde bereiken. In het echte leven speelde Maisie Williams in The New Mutants en produceerde ze zelfs een korte film met Lowry Roberts. Alles waar Maisie Williams haar zinnen op zet, zal ze bereiken.

2 Isaac Hempstead Wright: Bran Stark

Veel fans waren teleurgesteld toen ze ontdekten dat Bran Stark uiteindelijk de kroon zou pakken aan het einde van de serie… maar zo besloten ze de serie te beëindigen. In het echte leven tekende Isaac Hempstead Wright twee films genaamd The Blue Mauritius en The Voyagers. Andere beroemde acteurs in de laatste film zijn Colin Farrell en Lily Rose-Depp.

1 Gwendoline Christie: Brienne Of Tarthe

Ze was lang, ze was machtig, ze was dapper en ze was sterk! Brienne van Tarthe was bereid haar eigen leven op het spel te zetten om de levens te beschermen van degenen waar ze de leiding over had. In het echte leven verscheen Gwendoline Christie in The Personal History of David Copperfield in 2020. In 2019 speelde ze in de toneelproductie van een Midsommer's Night Dream. Ze begon ook een film samen met Dakota Johnson, Casey Affleck en Jason Segel genaamd The Friend.

Aanbevolen: