90 Day Fiancé': 10 stellen die nu ouders zijn

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': 10 stellen die nu ouders zijn
90 Day Fiancé': 10 stellen die nu ouders zijn
Anonim

Hoe vermakelijk 90 Day Fiance ook is, het is belangrijk om te onthouden dat de sterren in de populaire TLC-show echte mensen zijn. Critici hebben de show beschuldigd van nep en geënsceneerd. Toegegeven, sommige 90 Day Fiancé-momenten waren te belachelijk om ooit echt te zijn, maar er zijn ook enkele zeer reële momenten in de show. Hoe het ook zij, het v alt niet te ontkennen dat 90 Day Fiancé een binge-able show is en voor de meesten een schuldig genoegen.

Fans steunen de dappere mannen en vrouwen die besluiten hun leven voor de camera's te leven voor een poging tot liefde, maar ze waarderen ook de stellen die schijnbaar doen alsof - ze brengen altijd het drama. De meeste stellen die echt liefde vonden op 90 Day Fiancé, trouwden, sommigen kregen kinderen en anderen verwachten.

10 Matt Ryan en Alla Fedoruk

Matt met zijn arm op Alla's schouder die haar rug naar hem toe heeft en haar hand op haar zwangere buik
Matt met zijn arm op Alla's schouder die haar rug naar hem toe heeft en haar hand op haar zwangere buik

Fans maakten kennis met Alla en Matt in het vierde seizoen van 90 Day Fiancé, het paar ontmoette elkaar op een datingsite en stapte in het huwelijksbootje in 2016. Ze waren een van de koppels in de show waar fans aan twijfelden, maar heeft het gehaald.

Het koppel verwelkomde in 2020 een dochtertje, het is hun eerste kind samen. Het is Alla's tweede kind, want ze heeft een 12-jarige zoon genaamd Max uit een eerdere relatie.

9 Brett Otto en Daya De Arce

Brett Otto en Daya De Arce en hun kinderen
Brett Otto en Daya De Arce en hun kinderen

Zoals de meeste verloofde stellen van 90 dagen, hebben Brett en Daya elkaar online ontmoet. Ze waren vanaf het begin een favoriet bij de fans en behoren tot de meest stabiele en dramavrije koppels in de show. Ondanks dat Brett's moeder Daya ervan beschuldigd een goudzoeker te zijn en de relatie niet te steunen, is het duo al zes jaar getrouwd.

Brett heeft een preteendochter uit zijn vorige huwelijk en hij en Daya delen ook samen een dochter. De realityster beviel in 2017 van hun dochter Isabella.

8 Alexei en Loren Brovarnik

Loren-Alexei en Shai Brovarnik
Loren-Alexei en Shai Brovarnik

Loren en Alexei waren te zien in het derde seizoen van 90 Day Fiancé. Hun verhaal was prachtig en fans werden door hen gegrepen. Het paar ontmoette elkaar in Israël en ze werden verliefd. Loren maakte nog een paar reizen terug naar Israël totdat Alexei zich bij haar in de VS kon voegen.

Ze moesten een flink aantal hindernissen nemen en dat lukte, ze stapten in 2015 in het huwelijksbootje. Loren en Alexei verwelkomden hun zoon Shai Josef Brovarnik in 2020.

7 Amy en Danny Frishmuth

Amy, Danny en hun zoon
Amy, Danny en hun zoon

Er zijn stellen die om de verkeerde redenen naar 90 Day Fiancé kwamen, maar de show heeft bewezen dat liefde op de meest onwaarschijnlijke plaatsen kan worden gevonden. Danny en Amy lieten het er gemakkelijk uitzien in seizoen twee van de show. Ze ontmoetten elkaar in Australië en waren verliefd op elkaar.

Niet iedereen in Danny's familie steunde de relatie omdat Amy biraciaal is. Het paar werkte daar doorheen en is zeven jaar getrouwd en ouders van drie schattige kinderen.

6 Ariel Weinberg en Biniyam Shibre

Ariel-Biniyam en baby Aviel
Ariel-Biniyam en baby Aviel

Ariel en Biniyam waren in seizoen twee van 90 Day Fiance: The Other Way. Ze ontmoetten elkaar terwijl Ariela op vakantie was in Biniyam's geboorteland Ethiopië. De tortelduifjes hoorden dat ze in verwachting waren en Ariela besloot om naar Ethiopië te verhuizen voordat de baby werd geboren.

Ariela had het moeilijk om zich aan te passen aan het leven in Ethiopië en zette vraagtekens bij haar beslissing om hun baby daar te krijgen. Het paar verwelkomde hun zoontje Aviel in 2019, die ze samen opvoeden.

5 Elizabeth Potthast en Andrei Castravet

Elizabeth-Andrei en Eleanor Louise Castravet
Elizabeth-Andrei en Eleanor Louise Castravet

Elizabeth en Andrei brachten het broodnodige drama naar het vijfde seizoen van 90 Day Fiancé. Het paar ontmoette elkaar in Dublin, waar Andrei op dat moment werkte en werd verliefd. De tortelduifjes kwamen onder vuur te liggen omdat ze verwachtten dat Elizabeths vader hen zou financieren toen Andrei naar de VS verhuisde.

Vanaf het begin waren kijkers van 90 dagen verloofde kritisch over Andrei's behandeling van Elizabeth, en haar familie kreeg ruzie met hem. Het paar dat een aantal kijkers voor zich wist te winnen, had twee huwelijksceremonies en verwelkomde hun schattige dochter Eleanor in 2019.

4 Russ en Paola Mayfield

Paola-Russ en Axel Mayfield
Paola-Russ en Axel Mayfield

Paola en Russ zijn favoriet bij fans van de 90 Day Fiancé-franchise, kijkers maakten kennis met het paar in het eerste seizoen van de show. Hun liefdesverhaal leverde hen zowel fans als critici op, die Paola ervan beschuldigen Russ slecht te behandelen.

Acht jaar later is het paar nog steeds getrouwd en hebben ze zelfs een zoon samen. De Mayfields hadden eerder onthuld dat ze eerder een miskraam hadden gehad.

3 Karine Martins en Paul Staehle

Karine Martins-Paul Staehle en Pierre
Karine Martins-Paul Staehle en Pierre

Karine en Paul hebben de krantenkoppen gehaald voor hun huwelijksproblemen, die zich op tv hebben afgespeeld. Het koppel was voor het eerst te zien in seizoen één van 90 Day Fiancé: Before The 90 Days. Ze ontmoetten elkaar online en Paul reisde later naar Brazilië om Karine persoonlijk te ontmoeten.

Daarna ging het min of meer bergafwaarts, het duo stapte ondanks hun uitdagingen in het huwelijksbootje en heeft sindsdien een zoon verwelkomd en onderweg nog een kind gekregen.

2 Kirlyam en Alan Cox

Alan-Kirlyam- Liam Cox
Alan-Kirlyam- Liam Cox

Het is veilig om te zeggen dat 90 dagen verloofde seizoen één de meest succesvolle relaties had, Alan en Kirlyam behoren tot de geliefde cast van het eerste seizoen. Ze ontmoetten elkaar jaren geleden in Brazilië en werden later herenigd. Alan en Kirlyam trouwden in een mormoonse tempel en zijn sindsdien bij elkaar gebleven.

Het duo sprong in 2017 op de babytrein toen ze een jongetje met de naam Liam verwelkomden. Fans hebben de reality-sterren op Instagram bijgehouden, waar ze schattige familiefoto's delen.

1 Robert Springs en Anny Francisco

Robert en Anny
Robert en Anny

Robert stelde Anny voor binnen acht uur nadat ze haar persoonlijk had ontmoet, het paar ontmoette elkaar voor het eerst online in 2019. Na het voorstel reisde Anny vanuit de Dominicaanse Republiek om zich bij haar verloofde in de VS te voegen. Kijkers ontmoetten de tortelduifjes in seizoen zeven van de populaire TLC-show.

Robert was vader van één kind toen hij Anny ontmoette, en de twee verwelkomden samen in 2020 een dochter die ze Brenda Aaliyah noemden.

Aanbevolen: